Перилни препарати и омекотители – 39

• 81 934
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Starrydream
, обади се тук и ще ти съдействат и изпратят книжка на бг.

# 271
Starrydream,
1. Бутон Старт - с него се стартира избраната програма.
2. Бутони за избор между интензивно, предпране, накисване и бутон за избор на допълнително вода при плакнене.
3. Индикатори за скорост на центрофугиране.
4. Бутон за избор на скорост на центрофугиране.
5. Програматор (отдясно-наляво по часовниковата стрелка):
- неутрална позиция/край;
- памук (95 - 30°);
- синтетика (60 - 30°);
- изпомпване/центрофуга;
- допълнително изплакване;
- колосване (пълни през отделението за омекотител);
- смесено пране 40°;
- мини 40°;
- вълна (студена вода до 40°);
- коприна 30°;
- фино пране (студена вода до 40°).
6. Индикатори за етап на програмата (отгоре-надолу):
- накисване/предпране;
- пране;
- плакнене;
- задържане на изплакването;
- помпене/центрофуга;
- край.
7. Индикатори за състоянието (отгоре-надолу):
- провери дозировката на праха (твърде много пяна);
- провери изходящия маркуч;
- провери входящия маркуч.
8. Бутон за включване на машината.
9 Бутон за отваряне на вратичката.

# 272
Благодаря ти Sekhmet.
Само тези цифри видях 22440/4
Това е продуктовият код на дъното. Трябва да търсиш допълнително отпечатан, но може и да се е изтрил. Все едно, ползвай си го без притеснения.

# 273
Наистина е страхотен  Heart Eyes
Пуснах част от възглавниците на дивана /само пълнежа, без тапицерията/ без омекотител и като ги извадих миришеха много приятно.

# 274
Странно е как най-скапаните прахове най-много се харесват. Laughing Ленор е възможно най-ниско като качество в портфолиото на P&G, а това, че вони неистово не го прави качествен. Да се има предвид, че съм ползвала немски Ленор още като го пуснаха преди... колко години станаха.

И какво е това "просто не перете на повече от 40° бяло"? Имаме право да перем на колкото си искаме градуса и прахът трябва да се справя перфектно, доколкото е възможно, при всички температури.
Нали, просто няма как да се случи да си пера белите дрехи на 40°... то цветните започнах да въртя на 60°.

Потребителската оценка за продукт, като перилен препарат може да бъде много субективна. Често се случва препарат да бъде оценяван от потребителите по критерии, които нямат общо с качеството на изпиране, като аромат, цвят на гранулите, дори и материал на опаковката. Производителите експлоатират това доста агресивно.
Да се оцени обективно в домашни условия качеството на единично изпиране, особено при цветни дрехи без петна или тежки замърсявания, е почти невъзможно. За съжаление, когато пораженията от използване на некачествени препарати станат видими, вече е твърде късно.

ПП: Учудвам се колко са напреднали темите за около година. Днес се присетих за Вас, уважаеми дами, тъй като след работа трябваше да пазарувам и едно от нещата беше прах за пране...

# 275
Днес се присетих за Вас, уважаеми дами, тъй като след работа трябваше да пазарувам и едно от нещата беше прах за пране...
Радвам се да те "видя" в темата! Hug И какво си купи? Flutter

# 276
  • Пловдив
Аз не мога да разбера, защо сте толкова доволни от Ариела. На мен никакви петна не ми изпира. Купих си дори от тази сол за перна от ДМ и пак нищо. Пера на 40 и на 60 градуса и пак нищо. Не е ли да сложа малко Вениш и Ариел за петна на петното, не се изпират. Сега взех Сано Максима и май съм по-доволна.

# 277
На мен ми изпира лекетата от бялата кухненска кърпа и петната по детските дрехи...затова.
Пускаш ли дълги програми?

# 278
И на мен индикатор са ми памучните кухненски кърпи. Тях задължително ги пера на 60 градуса с Ариел. Всичко се изпира. Ползвам и препарат против петна когато пера на 40 градуса, ако се налага.

# 279
Радвам се да те "видя" в темата! Hug И какво си купи? Flutter

Благодаря!
Купих Ariel за бяло и Persil Power Mix Caps за цветно.

# 280
  • София
И аз съм доволна от Ариел-а за бял, официален внос. Купувам от варианта Маунтин-еди-какво си  Simple Smile

# 281
Виждали ли сте ги по магазините? Събудиха ми любопитството, но не ми се занимава с онлайн купуване...

# 282
Нали ви казах, че взех омекотител черен Ленор такъв от ДМ и не ми мирише, както преди.
Взех две опаковки, пуснах две перални с всяка една от опаковките, но и двете ми миришат различно от друг път.
За цветно да си взема ли този Персил от Кауфланд?
В момента пера цветното със Сано, но искам да го сменям.
И какъв омекотител да взема за Персила? Силан ли?
Или да си взема Денкмит за цветно и да слагам от Ленора?
В Била и ДМ има намаление на Силан.
И кой ме би по главата да я чета тази тема  hahaha Усещам, че сега ще се напълня с прахове и омекотители и ще се чудя къде да ги прибирам.

# 283
На мен Ариела също ми изпира всякакви петна, даже и засъхнал доматен сос от бялата покривка   Peace И нарочно я пуснах без Вениш за да видя дали ще ги изпере  Sunglasses Доволна съм както от този за бяло, така и от този за  цветни дрехи и 3в1 подс  Flutter

# 284
За пореден път, това е великолепен прах за бяло пране. Взела си го на много добра цена. Завид, завид. Mr. Green
Какви са приликите / разликите му се Мегаперлите ? До колко разбирам от предишните теми и двата са със сходна доза , съответно сходно компактни . И двата са на основата на цеолити .

Общи условия

Активация на акаунт