Перилни препарати и омекотители – 39

• 81 949
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • оттам, откъдето започва България
Какво толкова се е случило, че чак да те отчая?  newsm78

# 196
Аз харесвам прах за пране на Ленор, ароматен е и изпира много добре. Универсален е и не е подходящ за тъмни тъкани.Пера бяло на 40 гр , цветно пр на 30 гр. Доволна съм от него.Не се е сменял цвета на прането.

# 197
Аз искам да изкажа отчаянието си вече! С толкова много прахове съм заредена и омекотители и явно все не попадам на качествено! Бях писала преди, че се съмнявам в пералнята, викахме техник уж нищо и няма. Има ли някой Индезит и мнения?
Старата ни пералня фабрично беше настроена да пълни малко вода, дойде техник, вдигна нивото на водата и всичко се оправи.

# 198
  • Winterfell
Тоя месец ударих греда с капсулите на Персил  Tired От тези, дето са комбинирани- течен препарат и прах.  Праха не се разтваря, остава си по дрехите и в коша за пране. Без значение от програмата и дрехите. Е, не се е налагало да пускам скоро пералня на 90 градуса за над 2 часа, но на 50 ги пускам за по 1час минимум. Това е 2-ра кутия която купувам, с предишната изобщо не беше така. Ще сменям, ясно е.А ми харесваше много ароматът му

# 199
Купих си светлосив панталон миналата седмица, днеска някъде съм се омазала с черно, предполагам масло от колата, защото забелязах петното след като слязох от нея.Ще ме посъветвате ли с какво да се опитам да махна петното, в момента съм в Берлин, имам ДМ и Росман наблизо.

# 200
Ползвам гел на Апта за петна, една малка тубичка или ако намерите обезмаслител, с него може да напръскате петното.

# 201
Обезмаслител на Астониш ползвам и съм махала петна с него, а и почиства доста добре кухнята.

# 202
Купих си светлосив панталон миналата седмица, днеска някъде съм се омазала с черно, предполагам масло от колата, защото забелязах петното след като слязох от нея.Ще ме посъветвате ли с какво да се опитам да махна петното, в момента съм в Берлин, имам ДМ и Росман наблизо.

Има го в DM за 1,75 евро и в Росман за 1,99 евро. Тъкмо можеш да пробваш да си вземеш Dosierhilfe für Waschpulver от DM. Mr. Green

nor4eto78, в Германия няма нито Апта, нито Астониш. Също така не е прието за всяко изречение да пускаш отделно мнение, т.е. няколко мнения едно след друго. Има функция за редактиране на мнението, така че като се сетиш за нещо, да можеш да го добавиш.

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 09:49 от Sekhmet

# 203
Аз искам да изкажа отчаянието си вече! С толкова много прахове съм заредена и омекотители и явно все не попадам на качествено! Бях писала преди, че се съмнявам в пералнята, викахме техник уж нищо и няма. Има ли някой Индезит и мнения?
Майка ми, по стечение на обстоятелствата, има две перални -Индезит и Уърпул. При положение, че втората е по-старата, на около 8-9 г., пере в пъти по-добре от сравнително новата Индезит, която е на 3 г. и по-нов модел. Така че може и от пералнята да е.

# 204

Има го в DM за 1,75 евро и в Росман за 1,99 евро. Тъкмо можеш да пробваш да си вземеш Dosierhilfe für Waschpulver от DM. Mr. Green

Да,да благодаря ти, ще си взема  bouquet

# 205
Sekhmet, nor4eto78, благодаря ви за помоща. Дано свършва по-бързо и да няма поражения по дрехите.  bouquet

# 206
  • Пловдив
Аз да питам за Сано Максима, защо един и същи вид от този прах е с различна опаковка?

# 207
Sekhmet, nor4eto78, благодаря ви за помоща. Дано свършва по-бързо и да няма поражения по дрехите.  bouquet

Не се притеснявайте, аз доста време прах с него, и капсулите също ползвах, сега минах на друга марка понеже ми омръзват и ги сменям заради аромата, но Ленор не го смених заради съмнение в качеството. Не се е случвало до сега да ми посивяват дрехите, просто не перете на повече от 40 гр. бяло и 30 гр. цветно, според мен е добър препарат.
Смятам се за малък експерт в областта, понеже с доста прах за пране успях да си измия терасата и стълбището на блока  hahaha chef

# 208
Странно е как най-скапаните прахове най-много се харесват. Laughing Ленор е възможно най-ниско като качество в портфолиото на P&G, а това, че вони неистово не го прави качествен. Да се има предвид, че съм ползвала немски Ленор още като го пуснаха преди... колко години станаха.

И какво е това "просто не перете на повече от 40° бяло"? Имаме право да перем на колкото си искаме градуса и прахът трябва да се справя перфектно, доколкото е възможно, при всички температури.
Нали, просто няма как да се случи да си пера белите дрехи на 40°... то цветните започнах да въртя на 60°.

# 209
Странно е как най-скапаните прахове най-много се харесват. Laughing Ленор е възможно най-ниско като качество в портфолиото на P&G, а това, че вони неистово не го прави качествен. Да се има предвид, че съм ползвала немски Ленор още като го пуснаха преди... колко години станаха.

И какво е това "просто не перете на повече от 40° бяло"? Имаме право да перем на колкото си искаме градуса и прахът трябва да се справя перфектно, доколкото е възможно, при всички температури.
Нали, просто няма как да се случи да си пера белите дрехи на 40°... то цветните започнах да въртя на 60°.

Ваше право е да перете на колкото градуса прецените, никой не ви задължава да спазвате определени указания. Аз споделих личното си мнение ...... не сте длъжна, а и не очаквам да се съобразявате с него! Повечето от немските прахове по указания на производителя изпират и премахват петната дори при 20 гр. Както казах и по - горе имам предпочитания към определени марки и внос, няма да се повтарям, че стана досадно вече и пера с тях от години, а и нямам проблеми. И за да не дъвчем един и същ въпрос, кажете ми с какво перете да опитам и аз, може да е по добро от това което аз ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт