Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 293
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Аз не бих ти препоръчал Megapearls или който и да е препарат с високо съдържание на зеолити за цветно пране.

А може ли да обясниш защо?  Чела съм в темата много добри отзиви за Мегаперлите.А в Ариела има ли зеолити?

# 391
Във почти всички прахове все още има зеолити, но количеството го притеснява TAED. В Ариел компакт има горе-долу колкото в мегаперлите и в Денкмит.
Моят опит с мегаперлите и с Ариел компакт е много положителен. Нищо общо с това, което сега ще ти напише TAED.

# 392
Нищо общо с това, което сега ще ти напише TAED.
Явно е известно какво ще напиша предварително. В такъв случай, не е нужно да се обясняваме повече.

ПП: Нищо свързано с перилните препарати не би могло да ме притесни, това е доста силна дума. Просто предпочитам дрехите ми да си запазват цвета възможно по-дълго време, както белите, така и оцветените и въз основа на това предпочитание си подбирам перилни препарати, машина и условия на пране.

# 393
Моето чекмедже е по-тясно, но купчинката ми като че ли е по-малка. Слагам 85 мл.

Аз от Денкмит слагам 100мл прах, живея във Варна и тук водата е ужасна. Все се каня да си взема за омекотяване, но забравям. Доволна съм от изпирането, но някой път забелязвам, че не изплаква добре, отдавам го на сметаната пералня
Взимай таблетки или от DM или от Лидл (където между другото са с 2 лева по-евтини) и после праха ще го дозираш като за мека вода, а именно 65 мл. Ще се родиш.
Sekhmet, дали може да покажеш какви са тези таблетки за омекотяване на водата? На W5 ли са?

# 394
Явно е известно какво ще напиша предварително. В такъв случай, не е нужно да се обясняваме повече.
На мен ми е известно, но на други вероятно не.

Sekhmet, дали може да покажеш какви са тези таблетки за омекотяване на водата? На W5 ли са?
Скрит текст:

# 395
  • София
Нищо общо с това, което сега ще ти напише TAED.

ПП: Нищо свързано с перилните препарати не би могло да ме притесни, това е доста силна дума. Просто предпочитам дрехите ми да си запазват цвета възможно по-дълго време, както белите, така и оцветените и въз основа на това предпочитание си подбирам перилни препарати, машина и условия на пране.
И аз към това се стремя. Какви прахове бихте препоръчали?

# 396
  • София - Рим и обратно
Може ли един тъп въпрос - кое наричате мегаперли? Не съм виждала никъде такъв надпис.

# 397
# 398
# 399
Доколкото виждам, пише всичко с най-големи подробности.

# 400
  • София
Котлен камък, аха.

# 401
  • Варна
Здравейте!
Както бях писала по-напред, живея в Берлин и в момента си търся хубав прах за цветно пране.За бяло ползвам на Денкмит и нямам намерение да го сменям, за цветно засега също съм със Денкмит, но той свършва и искам да си взема друг.Препоръчайте ми нещо.

Е ти верно ме разсмя  Laughing

http://prospekt.real.de/wochenprospekte.html#Handzettel_29
   Нахлувай в първия Реал,който ти се изпречи. Има от пиле мляко и редовно големите разфасовки за 100+ пранета са на промоция 12-15 евра.

# 402
Моля те, не пускай повече такива брошури, защото изпадам в отчаяние.

# 403
Какво ще кажете за прах Изи? Чудя му се.... По принцип от години пера само с паралелен внос и считам, че има разлика в качеството .... Но ми похвалиха Изи и не знам дали да го купя
Какво има да му се чудиш? Чуждите мнения са си субективни. Пробвай една малка кутия - може и да ти хареса.
Вие прали ли сте с него?

# 404
Прала съм с Изи преди доста време. Бях взела за проба за бяло. Не мога да кажа, че ме е разочаровал. Добре изпира нормално замърсени дрехи. И аз съм на мнение, че е добре да пробваш и сама да прецениш дали е твоят прах.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт