Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 286
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!
Както бях писала по-напред, живея в Берлин и в момента си търся хубав прах за цветно пране.За бяло ползвам на Денкмит и нямам намерение да го сменям, за цветно засега също съм със Денкмит, но той свършва и искам да си взема друг.Препоръчайте ми нещо.

# 376
Виждали ли сте някъде тези? Намирам ги само тук, но не ми се поръчва онлайн. Много силно ароматизирани са и се използват много в САЩ за домашни ароматизатори

Един път го пробвах в пералнята, много е силен, а сега го ползвам като ароматизатор вкъщи и ми върши чудесна работа  Peace

# 377
Здравейте!
Както бях писала по-напред, живея в Берлин и в момента си търся хубав прах за цветно пране.За бяло ползвам на Денкмит и нямам намерение да го сменям, за цветно засега също съм със Денкмит, но той свършва и искам да си взема друг.Препоръчайте ми нещо.
Не е като да нямаш богат избор.
Сред много хвалените немски за цветно е Coral.
Ако искаш пробвай този
Скрит текст:
Аз бях много впечатлена от него.

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 10:25 от Sekhmet

# 378
Сдобих се с прах Омо 2кг, Денкмит прах за бяло и Денкмит Ултрасензитив прах Mr. Green
Отидох до мола да проверя дали има останал Ултрасензитив за детските дрехи, но понеже ДМ отваря в 10ч, а аз подраних, се мушнах в Била да видя Омо-то Whistling Еми видях го....и не устоях на аромата му и го купих Mr. Green
После в ДМ видях един единствен пакет Денкмит Ултрасенизитв да ме чака на рафта /в срок е/ -забърсах го. Забърсах и един малък пакет за бяло Mr. Green

Ами доволна съм от пазара, какво да ви кажа Joy Joy

# 379
За 20 лева три супер праха и 58 искрящи пранета.

# 380
Момичета, не съм много сигурна, че дозирам правилно Денкмит, та ако може да си премерим купчинките? Laughing
Слагам толкова прах:
Скрит текст:

Вашите купчинки по-големи ли са? По-малки ли са? Rolling Eyes

# 381
Аз от Денкмит слагам 100мл прах, живея във Варна и тук водата е ужасна. Все се каня да си взема за омекотяване, но забравям. Доволна съм от изпирането, но някой път забелязвам, че не изплаква добре, отдавам го на сметаната пералня

# 382
Моето чекмедже е по-тясно, но купчинката ми като че ли е по-малка. Слагам 85 мл.

Аз от Денкмит слагам 100мл прах, живея във Варна и тук водата е ужасна. Все се каня да си взема за омекотяване, но забравям. Доволна съм от изпирането, но някой път забелязвам, че не изплаква добре, отдавам го на сметаната пералня
Взимай таблетки или от DM или от Лидл (където между другото са с 2 лева по-евтини) и после праха ще го дозираш като за мека вода, а именно 65 мл. Ще се родиш.

# 383
  • София
На моя Денкмит за цветно пише 45 мл за мека вода и определено купчинката е доста по-малка.

# 384
45 мл е за мека вода и слабо замърсени дрехи. За нормално замърсени дрехи и мека вода дозата е 65 мл.
Доказателство:
Скрит текст:

Първият ред е мека вода.
Вторият ред е средно твърда вода.
Третият ред е твърда вода.

Първата колона е леко замърсено пране.
Втората колона е нормално замърсено пране.
Третата колона е силно замърсено пране.

# 385
Дозирайте съгласно указанията на опаковката за количеството пране, твърдост на водата и замърсеност на дрехите. От снимките няма как да се определи обема на препарата. Предполагам, че в магазините за домашни потреби продават подходящи, разграфени съдове. Ако съвсем няма с какво да се премери, съвсем приблизително, една средно голяма, супена лъжица с връх е около 25 мл. Неточно е, но е по-добре отколкото на око.

# 386
Здравейте!
Не е като да нямаш богат избор.
Сред много хвалените немски за цветно е Coral.
Ако искаш пробвай този
Скрит текст:
Аз бях много впечатлена от него.

Благодаря ти, ще взема Ариел,в България бях доволна от него, този тук сигурно е още по-добър.Аз се бях надъхала за Мегаперлите, но цената им е почти двойна, може би защото са за 20 пранета, а Ариела е 14.По-нататък може и да си ги взема.

# 387
  • София
45 мл е за мека вода и слабо замърсени дрехи. За нормално замърсени дрехи и мека вода дозата е 65 мл.
Скрит текст:
Доказателство:
Скрит текст:
[]http://lh3.googleusercontent.com/-Ox0ITwmc_dg/VaFziVzDjRI/AAAAAAAAGHs/8q75L8vUQ34KQ7O9Sz3XKpdz9-WpmkQ3ACCo/s576/P1020541.JPG[/img]

Първият ред е мека вода.
Вторият ред е средно твърда вода.
Третият ред е твърда вода.

Първата колона е леко замърсено пране.
Втората колона е нормално замърсено пране.
Третата колона е силно замърсено пране.
Благодаря, Гес! Права си.

# 388
Аз не бих ти препоръчал Megapearls или който и да е препарат с високо съдържание на зеолити за цветно пране.

# 389
Megapearls или суперкомпактен Ariel никога не са се внасяли официално. Доколкото разбирам от темата, препарати базирани на зеолити се продават с марката на DM. Не знам дали има и други, но водещите производители нямат такива на българския пазар и по-добре според мен.

ПП: Това беше в отговор на запитване, което междувременно беше изтрито, но общо взето се питаше дали такива препарати има на нашия пазар.

Общи условия

Активация на акаунт