Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 768
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Вие прали ли сте с него?
Да, разбира се. Laughing
Първа го похвалих тук преди години. Беше добър. После го промениха и стана не толкова добър.
Сега напоследък пак го промениха, добавиха активатор, макар и в скромни количества. Взех една малка кутийка, но не съм го пробвала още.

# 406
Вие прали ли сте с него?

Aз не и не бих. Не виждам и защо някой би го ползвал. Ако цената е проблем, има по-евтини препарати, като Tide, Tema, които не са лоши. От тук научих и че промоции на перилни препарати има почти всяка седмица.
Писал съм го и друг път, но ще го повторя. Ефектът от некачествените препарати трудно се вижда след първото или второто пране, но когато стане видим вече е късно и щетите са трудно поправими или непоправими.

# 407
  • Варна
Аз не ползвам родни прахове, но ми е интересно...според вас кой е най-добрият български прах, съответно за бяло, и цветно пране, без оглед на цената ?

# 408
За мен е Тема. Има и разни други марчици, но те не стават за нищо.

# 409
TAED, защо не би го ползвал? От скромния си опит с този прах, не забелязах промяна в дрехите. Ползвах за бяло и с оглед на това, че имам сравнително малко бели дрехи, го ползвах доста време. Нямаше поражения. Това беше преди година време.

Днес пробвах и Денк мит за цветното, хареса ми. Но да кажа, че нито той, нито Ариел махнаха петното от мастило от розовата ми риза, за която писах преди седмица. Реших да не я третирам с нищо по-силно и първо я пуснах с Ариел. Малко изсветля, но не е напълно премахнато. Днес повторих с Денк мит-същият ефект. Дано с течение на времето изчезне съвсем.  За нормално замърсените дрехи прахът на ДМ се справи блестящо и ми се струва много икономичен. Сложих около 50 мл, направи  много пяна. За това вече ще слагам посоченото за леко замърсено пране - 45 мл, дори и по-малко колечество. Ароматът му е невероятен, на мен много ми допадна. Фен съм му.

# 410
Ако не се лъжа, на теб отговорих с какво да си премахнеш петното от мастило. Как ще постъпиш си е твоя работа. Предполагам, че след още десетина-двадесет пранета ще изчезне така или иначе. През това време можеш да си носиш дрешката. Нищо вече не ме учудва.

Изи не бих ползвал защото е малоумно да си съсипвам дрехите за да спестя 3 (три) лева на месец. По същата причина не бих ползвал Sano, Bonux, Rex, Bingo... всякакви боклуци. Подобни "чудеса" любезно предоставям на почитателите на рекламата, заедно с кремвирши леки, меки..., кафе Нова Бразилия, поднесено със салам Народен...

# 411
  • София
 moresmile

И аз имам едно вече старо петно от химикал-ролер на преден джоб (пам.панталони) и ги бях отписал, досега - как се справяте?
Персил гела за цветно ми е на дъното - кои прахове препоръчвате?

Това с избеляването на цветните съм го забелязал при мен. Явно е от универсалните... Close
И аз съм на тезата с 3те лв, а рядко си купувам/харесвам дрехи.

# 412
  • Пловдив
TAED, моля те кажи с какъв прах переш? Аз си взех Сано , като мислех че е един от хубавите.

# 413
Той е казал на 19 страница. Peace
Скрит текст:
Радвам се да те "видя" в темата! Hug И какво си купи? Flutter

Благодаря!
Купих Ariel за бяло и Persil Power Mix Caps за цветно.

# 414
TAED мисля, че ти благодарих за съвета, съвсем в реда на добрия тон. Респект за познанията и информацията, която споделяш, но както спомена - всеки сам решава, кое как да пере или да НЕ пере. Прецених, че няма да третирам фината материя с нищо. Никъде не съм писала, че ще нося "дрешката", за да те учудвам. Това, че за два дни съм я изпрала два пъти, със сигурност не е, защото е носена. Но достатъчно влязох в обяснителен процес, мисля да прекратя дискусията за носенето/неносенето на дрехите си.

Написах коментара за въпросното петно вчера, за да опровергая рекламата на концентрирания Ариел, в която твърдят, че премахва упорити петна САМО С ЕДНО ИЗПИРАНЕ. Колкото и да го харесвам, не, не го направи.

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 13:43 от V_345

# 415
  • Пловдив
Аз по-горе също бях писала, че топно този новия Ариел, концентрирания, не ми премахна петно от кръв. Не от първото, от след няколко пак не ми го премахна. Пера на 60 градуса, програмата ми е около 2 часа. А бях сложила и от солта за петна на ДМ. Беше препоръчана тук.
За това вече не разчитам само на праха, колкото и да е прехвален. Винаги третирам петната с Вениш и тогава слагам да пера.

# 416
  • Пловдив
Той е казал на 19 страница. Peace
Скрит текст:
Радвам се да те "видя" в темата! Hug И какво си купи? Flutter

Благодаря!
Купих Ariel за бяло и Persil Power Mix Caps за цветно.

Мерси  Peace

# 417
Аз не бих очаквала чак петно от мастило да ми изкара...все пак е мастило, не е засъхнала манджа например...

# 418
  • София
Петно от мастило ми изкара ariel actilift color от 1 изпиране.

# 419
ПРедполагам зависи и от петното.....само накапано или стабилно напоено....

Общи условия

Активация на акаунт