Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 764
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Може ли снимка на въпросния Ariel ?

# 466
  • София
Здравейте! Моля за мнение! В Лидъл има прах ОМО на промоция в момента. Хубав ли е? Благодаря на отзовалите се!
Аз се "излъгах" да го купя преди, като не знаех, че е различен от Омо Ултимат. (кой да ти чете тогава..) Ще го доизползвам, но внимавам кои дрехи пускам с него и не бих повторила покупката. Ако вземеш, не го ползвай за цветни дрехи. По-натам ще взема от Омо, което се хвали, за да го пробвам и него.
И хваленото Омо не става за цветни дрехи - силно избелващо е  Wink

# 467
  • София
Кой търсеше Ариел? Във Фантастико-от 28-ми ще има прах различни видове 1,3-1,6 кг. за 7.99; течен 1,3 л.-6,99; капсули 15-16 бр. - 6,99. И Ленор 31 пранета - 2,99 лв.

# 468
В един магазин тип левче в нашия град продават Ариел 20+6 пранета за 7,98 лв. Направо съм очарована от качеството му. Снабдих се с 2 кутии, да не следващата партида да е "менте". Уханието му ми напомня на годините, когато живях в Словения. Никога след това не срещнах подобен прах от към качество.

# 469
  • София
Така като кажете Ариел ***....ама какъв откъде е - снимки ако може  Party

# 470
  • София - Рим и обратно
Една колежка споделя, че пере и бели и цветни с Ариел за цветно прах и е много доволна, само ги разделя.  Действително белите й дрехи са блестящо бели. Странна работа.

# 471
  • Варна
Има достатъчно различни версии на Ариел, затова питам.

# 472
Този, който споменах е ето такъв. Има за цветно и за бяло.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85+%D0%B0%D … bIMebXnmPPo28M%3A

# 473
  • София
Има достатъчно различни версии на Ариел, затова питам.
И аз това питам - за прах.

# 474
Този, който споменах е ето такъв. Има за цветно и за бяло.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85+%D0%B0%D … bIMebXnmPPo28M%3A

Tова е Ариел от официален за България внос. Същият може да се намери навсякъде по магазините. Вкъщи използваме същия за бяло пране. Не е било нужно да се запасявате. Дръжте втората кутия на сухо място.

# 475
  • оттам, откъдето започва България
Ариел беше хубав преди години, сега въобще не ме впечатли.  Peace

# 476
# 477
Е, като кажем, че има  Ариел на промоция, се подразбира, че за официален внос говорим Laughing
Паралелния внос на Ариел няма как да е на промоция за цяла България, нали Wink...или да е на промоция в Била, Кауфланд....там са все официален внос Ариел Peace

# 478
Румънския Ариел в пликове го спряха и на негово място пуснаха този, показания, в кутии, произведен специално за България, защото надписите на кутиите са само на български. Малките кутии са правени в Италия, големите - в Чехия. Уж е по-концентриран с нова дозировка от 115 мл/65 г за 4-5 кг пране, така че внимавайте колко слагате. Вътре има мерителна чаша с означение докъде са 115 мл.
За прането - пере както си трябва, но такава силна миризма на гнили плодове и цветя не съм очаквала. Направо е БОВ. Чудя се как да го увивам да не вмирисва всичко.

За съжаление това, за което TAED хвалеше Ариел преди време, а именно катализатор, вече го няма в състава и то във всички версии на Ариел за всички държави. Също така са намалили и активатора.

# 479
Останах с впечатлението, че госпожата не е наясно с въпросните понятия, затова и поясних. А иначе, вероятно и по гаражите си правят някакви промоции понякога, но надали цената някога би се доближила до тази.

За съжаление това, за което TAED хвалеше Ариел преди време, а именно катализатор, вече го няма в състава и то във всички версии на Ариел за всички държави.

Това не хубаво, но пък не е и болка за умиране. Доколкото знам, хетерополициклични катализатори се ползвха в Актилифт подбранда.

Общи условия

Активация на акаунт