Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 770
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ако пестенето на пари ви е главна причина за спиране на цигарите... ooooh!

# 451
И защо го приехте толкова лично, като дори не съм имала предвид Ваше мнение?
Ех, че тегаво стана тук.
Имаше предвид мое мнение. Само не разбрах как вчера четох, че си нося "дрешката" с петното, днес, че съм свикнала със захабеното си бяло пране. Къде успяхте да го видите? Да, тегаво стана в един момент.
Някой попита за мнение за Изи (който аз лично опитах, защото е БЪЛГАРСКИ, не за да пестя пари) и  започнаха категоризации. Когато изказах учудването си от реакцията на TAED за този прах беше, защото мислех, че има по-съществено обяснение за влошеното му качество. От рода на променен състав например, а не ниската цена. Има прахове по джоба и възможностите на всеки. Имам познати и приятели,  които перат със Савекс защото "не искат да са роби на пералнята и прането си" (техни думи) и "да лишават децата си от нещо, в името на по-скъпия прах". Да, за съжаление, това е действителността в България. И ако не я виждате  в ежедневието си, мога само искрено да ви завидя.
ПП: комбинираните капсули Персил за цветно ми хапесват повече от капсулите на Ариел, изпират по-добре.

# 452
  • Най-красивата страна
До сега съм прала с Персил и Ариел ,ами не излизаха петната от дрехите.Купих сапун за петна,немски, от ДМ за 3лв.Ползвам го вече 6 месеца и съм много доволна.Ползвала съм и немския прах Денк мит и ми харесва повече от турския Ариел.
Сега пера с Есекс ,който си донесох от Гърция.Не излизат петната и това е. Hug

# 453
  • СОФИЯ
Днес видях прах за пране weiber riese .някакви отзиви за тези продукти?благодаря

# 454
  • София - Рим и обратно
TAED отговори арогантно защото наистина в дразнещо да се обясни нещо подробно, подкрепено с примери и обосновки и накрая питащият да се изцепи - а добре де, ама аз все пак мисля да пробвам еди как си. След ден-два - ох, ама защо не ми се получава... Е, за какво питаш тогава?!
За да не е спам - днес мернах във Фантастико Ариел прах за цветно, 50 пранета за 13 и нещо. Утре мисля да си взема.

# 455
Днес видях прах за пране weiber riese .някакви отзиви за тези продукти?благодаря
Това е меджинен клас в портфолиото на Хенкел в Германия. Според тестовете на Stiftung Warentest е винаги на едно от последните места по качество. Но пък тук, в темите, винаги е имал почитатели, особено течният. Rolling Eyes Ползвала съм мегаперли на тази марка, но толкова отдавна, че вече не помня подробности.

# 456
...
Между другото, я кажи един умен начин да спестя някой лев другия месец, че хич не съм по пестенето. Laughing

Ще се позволя аз да ти отговоря, надявам се нямаш нищо против  Peace Във въпросът ти се съдържа и отговора - никак.

Според мен най-"умно" и най-много се пести дългосрочно. За един месец няма как да спестиш кой знае какво така или иначе. Пести се от най-скъпите неща - за мен прегледи при лекар, изследвания и лекарства/хранителни добавки. За целта се живее здравословно и се избира скъпото брашно, а не трици. Праха за пране влиза в здравословния живот също - няма как нещо което има пряк досег с кожата ни денонощно да е без значение. Иначе да, и евтин прах видимо пере добре. Аз няколко пъти пускам пералня и без прах - пак пере "добре" доколкото мога да преценя на око Simple Smile Всяко нещо, което в бъдеще ще ни спести пари е по-скъпо като първоначална цена - LED крушки, кафемашина която не използва капсули, енергоспестяващ уред ... С изключение на цигарите, тях хем ги спираш безплатно хем живееш много по-добре  Peace

Цената при праха може да е индикатор и още как - днес видях салам половин килограм за 2 лева. Знам какво е да броиш стотинки, но кренвирш в живота си не съм яла, хрупам морков и гладувам.

Извинявайте за дългия пост Peace

# 457
https://www.dm.de/denkmit-colorwaschmittel-pulver-p4010355054999.html
и това за бяло, но нямаше на прах
https://www.dm.de/denkmit-feinwaschmittel-white-sensation-p4010355993830.html
Коментираше се по-нагоре в темата. От това ли трябваше и аз да купя?
Имам сигурно за две години прахове, ако не и повече  Mr. Green

# 458
  • Пловдив
Обаче упражнението с предварително пране не ми харесва и тогава какво да купя? Персил по-добър ли е?
Ако Ариел не ти изпира, Персил съвсем няма да успее. Поне при мен е така. Продължавам да съм много доволна от Ариел прах за цветно. Справя се супер с петната от храна.
Много зависи и от пералнята и използваната програма. Трябва се висока Т и дълъг цикъл.
Аз мисля, че точно от това се захабяват дрехите- дълги програми на 60 С. Само чаешафи и бельо пера на такава програма .
А за пестенето има една приказка, че само богатите има какво да пестят Simple Smile

# 459
  • Варна
Здравейте! Моля за мнение! В Лидъл има прах ОМО на промоция в момента. Хубав ли е? Благодаря на отзовалите се!

# 460
Не,не е хубав..

# 461
Отдавна следя темата и преобладаващите предпочитания за "хубав " прах се поделят между Персил и Ариел. Може да е малко извън темата, но всяка година ходя в Дания и там Персил не съм видяла. Вероятно някъде има, но в магазините,в които съм пазарувала-не. Има Ариел,Омо и някакъв техен дали датски,дали шведски прах Биотекс. Интересно ми е дали е въпрос на политика на фирмите, дали на предпочитание на потребителите,дали доставките в конкретния град.

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 08:44 от W

# 462
Здравейте! Моля за мнение! В Лидъл има прах ОМО на промоция в момента. Хубав ли е? Благодаря на отзовалите се!
В Билла също има акция на прах и течен ОМО. Цената е 7 лева за 20 пранета. По-скъпо излиза от промоцията на Лидл, но и качеството е съвсем различно.

Отдавна следя темата и преобладаващите предпочитания за "хубав " прах се поделят между Персил и Ариел. Може да е малко извън темата, но всяка година ходя в Дания и там Персил не съм видяла. Вероятно някъде има, но в магазините,в които съм пазарувала-не. Има Ариел,Омо и някакъв техен дали датски,дали шведски прах Биотекс. Интересно ми е дали е въпрос на политика на фирмите, дали на предпочитание на потребителите,дали доставките в конкретния град.
Е, в темите има и харесващи ОМО.

В Дания нещата с Персил стоят малко особено. Собственик на марката по някаква причини не беше Хенкел, а фирма на име Blumøller. Същата фирма произвеждаше BioTex, който беше високия клас, а Персил беше ниския.
Тази компания, Blumøller, вече не съществува, а марките ѝ са собственост на Юниливър, купени за 1.2 млрд. евро. В Дания вече Персил не се продава.

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 10:16 от Sekhmet

# 463
Аз се "излъгах" да го купя преди, като не знаех, че е различен от Омо Ултимат. (кой да ти чете тогава..) Ще го доизползвам, но внимавам кои дрехи пускам с него и не бих повторила покупката. Ако вземеш, не го ползвай за цветни дрехи. По-натам ще взема от Омо, което се хвали, за да го пробвам и него.

# 464
  • София
А аз все повече се влюбвам в Ариел Колор. Вече всичко пера с него. То чисто бяло нямам много и без това.
Няма ли да го пускат на промо някъде?

Общи условия

Активация на акаунт