Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 782
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
И защо го приехте толкова лично, като дори не съм имала предвид Ваше мнение?
Ех, че тегаво стана тук.

# 436
TAED, живееш в България. Законно или не - има. Пенсии - също, дори и по-малки.
Като гледам около мен, всички с похабени дрехи ходят (това е ирония, всъщност е точно обратното). Просто масово се купуват дрехи втора употреба за жълти стотинки, пере се с най-евтиния прах и на никого не му пука, защото пари няма. Трябва да се яде, да се плаща ток и вода, да се купуват лекарства, да се събира за данъците март месец... и т.н. Слава богу, моята пенсия е максималната, та живея луксозно, Laughing но има други, които нямат моя късмет. Ако трябва да избирам дали тоя месец да си купя месо за 3 лв. или да ги дам за прах за пране, какъв избор, мислиш, ще направя?
Но всеки гледа от собствената си камбанария.

# 437
И защо го приехте толкова лично, като дори не съм имала предвид Ваше мнение?
Ех, че тегаво стана тук.

Коментирате мнение, цитиращо моето, какво точно сте имала предвид не мога да знам. Лично не съм го приел, няма как анонимно мнение в интернет форум да бъде приемано лично или с каквато и да е емоция.

TAED, живееш в България. Законно или не - има. Пенсии - също, дори и по-малки.

Не постоянно, но да по-голямата част от времето. Неща, като черен пазар на труда няма как да коментирам.
Има умни и недотам умни начини за пестене на пари. Последните водят до по-големи разходи след време. За съжаление, мнозинството в България е с изключително ниска потребителска култура и сметките често излизат криви.

# 438
  • Бургас
Бабата с избелялата рокля няма да си купи тази година нова,така че е спестила. Peace

# 439
...

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 19:11 от polin4eto

# 440
Нямам намерение да обсъждам доходите на никого. Факт е, че минималната заплата за 8-часов работен ден е над 300 лв на месец. Останалото е лична информация.
Учудващото е, че сте изписали вероятно 10 000 мнения за няколко години по една доста тривиална тема, а оказва се, еднозначен отговор има. Подръжката на гардероба с възможно най-евтините препарати явно се оказва примамливо предложение. Пак ще се повторя: има умни и не толкова умни начини да се спестят няколко лева на месец и това съвсем не е rocket science. Имате си мозъци-решавайте.

# 441
И според мен праха за пране не е нещо от което да се пести.  Peace Много по-добре е да не се слага омекотител или да не се купуват билети за тъпата лотария например.
Ето Ариел на промоция сравнен със Савекс /не знам дали той е най-евтиния, но него търсих за сравнение/
Промоцията е активна до 31.07

# 442
  • Варна
Леле...като споменахте лотария...вчера в бензиностанция Лукойл си купувах вода преди колоездачния маратон, и пред мен имаше една млада жена със странни дрехи, захабени...която с дива радост искаше всички видове лотарийни билети и възкликна като малко дете от радост при вида на " Под прикритие " билет за лотария.Накъде отива родината...турци държат лотарията, турската звезда Бахаров я рекламира...пфу #2gunfire #Cussing out А как купуват всички, предвид, че тази лотария е най-непечелившата в Европа - за мен е загадка.

# 443
Да, TAED, има еднозначен отговор: всеки има право да ползва каквото сметне за добре. Информацията стои черно на бяло и който желае, чете и се ограмотява. Насила не можеш да дадеш, можеш само да вземеш. Ти давай и не се ядосвай като не искат да вземат.
Освен това в тези теми от години пишат едва шепа хора, има много нови, които не са чели старите и няма как да го направят, защото това са наистина десетки хиляди мнения. Затова се повтаряме, и повтаряме, и повтаряме.

За някои хора поддръжката на гардероба с възможно най-евтините препарати е единственото предложение, не го ли разбираш? И не става въпрос за спестяване на някой лев, а за оцеляване. Някак арогантно ми прозвуча твоето изказване и изказването на 'Кафе с мед' малко по-нагоре, затова реших да покажа и друга гледна точка, но явно не хваща дикиш.

Между другото, я кажи един умен начин да спестя някой лев другия месец, че хич не съм по пестенето. Laughing

# 444
  • София
Купувам си дрехи ВУ, намирам си супер неща. И именно с хубав прах седят като нови. Разбира се, още при купуването гледам да не са захабени.

# 445
  • София
Темата стана изключително дразнеща за четене... Всеки си има приоритети, за някои това не е прането и не винаги става въпрос за ниски доходи.
За да не съм съвсем офф, да попитам има ли доволни и недоволни от този Фрош за петна:
Скрит текст:
Свърши ми Спот-а, но не мисля да купувам пак от него. Много е задушлив.  Sick

П.С. Дори и аз като редовно четяща темите забравям кое се е коментирало и кое не и понякога се повтарям, така че не ме дразни "дъвкането" на едни и същи теми.  Peace

# 446
Преди много год. когато се появи пробвах савекс, не ми хареса, не го купувам. Обаче от по-горе показания ариел /дето му тече реклама за чудо в изпирането/ никак, ама никак не съм доволна. Ако предварително не изпера с домашен сапун петната от дрехите, всичко остава. Моето дете се окапва, мъжът също. Някой може да каже, че  съсипвам дрехите, но с домашен сапун петната изчезват бързо и лесно. А и дрехите не са съсипани, износват се от други деца. Е, ползвам и препарати за петна, но миризмата им ме дразни, та затова домашен сапун.
Обаче упражнението с предварително пране не ми харесва и тогава какво да купя? Персил по-добър ли е?

# 447
Sekhmet, ти май беше пушачка,ако не греша. Ето начин за пестене-отказване от цигарите Laughing
Шегувам се. И аз си попушвам, макар и малко,но това ми хрумна от раз за пестенето.

# 448
  • София
Обаче упражнението с предварително пране не ми харесва и тогава какво да купя? Персил по-добър ли е?
Ако Ариел не ти изпира, Персил съвсем няма да успее. Поне при мен е така. Продължавам да съм много доволна от Ариел прах за цветно. Справя се супер с петната от храна.
Много зависи и от пералнята и използваната програма. Трябва се висока Т и дълъг цикъл.

# 449
  • София
Ако пестенето на пари ви е главна причина за спиране на цигарите... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт