Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 758
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Точно румънски Ариел в плик взех на подозрително ниска цена от Била. Отвратителен прах, а толкова се изкефих на сделката.

# 481
А, не казвам, че е болка. Ама хич не ми върви да кажеш "подобрена формула" и да махнеш нещо, което върши чудна работа. Явно се гони бюджет.
Катализатор имаше и в нашия Ариел и в Тайд - също. Току-що видах, че сега има само в произведения за Германия, ако е вярна информацията.

Точно румънски Ариел в плик взех на подозрително ниска цена от Била. Отвратителен прах, а толкова се изкефих на сделката.
Чистели са количествата. Защо да е отвратителен?

# 482
Причината за премахването може да е цена, но може и да е друго. Може да не се е оказал ефективен или да има проблем с доставките например.
Възможно е също да са компенсирали с малко повече активатор или с подобрен ензимен комплекс... не знам. Хубавото е, че формулата вече е почти 100 % унифицирана, т.е. няма да се налага да се завират хората по гаражите с надеждата, че ще открият нещо по-качествено със същата марка за чужд пазар.

# 483
  • София

Чистели са количествата. Защо да е отвратителен?

Оплаквах се вече Mr. Greenдрехите ги изкарва ужасно твърди, чак ми е неприятно да ги прибирам от простора и да ги обличам. Ще го хвърлям.

# 484
И активатора са намалили. Rolling Eyes

Стига с тия гаражи бе, човек! Joy Това е бутикова стока. Знаеш ли какъв луксозен магазин за немски и австрийски прахове откриха в Бургас? Мегаперли - 15 пранета за 16 лева, Ариел компакт - 14 пранета също за 16 лева. Същите (зли) омекотители, които тук са 7 лева, там са 14. И т.н. Важното е, че продуктите са супер пресни, но като им гледам цените, ще доживеят дълбока старост неизползвани.

Оплаквах се вече Mr. Greenдрехите ги изкарва ужасно твърди, чак ми е неприятно да ги прибирам от простора и да ги обличам. Ще го хвърлям.
Може, може, забравила съм.
А омекотилче, нещо? Или поне допълнително изплакване да пробваш? Щом са твърди, може би не са изплакнати добре. Как ще хвърляш прах?!

# 485
  • София

Може, може, забравила съм.
А омекотилче, нещо? Или поне допълнително изплакване да пробваш? Щом са твърди, явно не са изплакнати добре.

Всичко, пълна програма както си е винаги. Но само с него става така.

# 486
Дозата съобразяваш ли с количеството дрехи и замърсеността? Да не слагаш повече или по-малко от нужното.
Това ми е последното предположение. newsm78

# 487
За мен са си гаражи, независимо дали се помещават в бивши гаражи или хотелски лобита. Такъв им е бизнес модела, гаражно-микробусен. Ако става въпрос за Борн, виждал съм техни магазини тук в София и във Варна. Малки, претъпкани... по-малки дори и от гараж.

yovanka,
причината за твърдите дрехи не е в препарата или поне не директно. Дозирайте точно, използвайте допълнително изплакване и избягвайте сушене на пряка слънчева светлина и в най-топлите часове от деня. Не го изхвърляйте.
ПП: видях, че са ме изпреварили.

# 488
  • София
Аз говорех за официалния Ариел в кутиите, да поясня.
Стария, в пликовете, не го купувах.

"Бутиковите" прахове ги товарят на промоция от Гърция и Германия и после гледат да избият бензина, все едно с Конкорд са ги карали.

# 489
  • София
За мен са си гаражи, независимо дали се помещават в бивши гаражи или хотелски лобита. Такъв им е бизнес модела, гаражно-микробусен. Ако става въпрос за Борн, виждал съм техни магазини тук в София и във Варна. Малки, претъпкани... по-малки дори и от гараж.

yovanka,
причината за твърдите дрехи не е в препарата или поне не директно. Дозирайте точно, използвайте допълнително изплакване и избягвайте сушене на пряка слънчева светлина и в най-топлите часове от деня. Не го изхвърляйте.
ПП: видях, че са ме изпреварили.

Ще пробвам още веднъж, благодаря. Laughing

# 490
# 491
  • оттам, откъдето започва България
Според мен проблемът с Ариела въобще не е в пряката слънчева светлина. Ползваах го много преди да дойде лятото, но силната миризма и твърдостта си е същата, имайки предвид, че спазвах указанията и задължително пускам допълнително изплакване. Сега, както писах по-напред, си взех от праха Денк мит за бяло пране и според мен се справя по същия начин. Чакам си аз да намалят Биоактива, ама да видим кога ще стане.  Peace

# 492
Какво трябва да означава това?
Обикновено е 7-8 лв. в акция, което, мисля, е разумна цена.

# 493
  • София - Рим и обратно
На мен ми се наложи да плакна на ръка онзи ден защото се скъса ремъка на пералнята. Съответно не успях да ги изстискам като хората и ги простирах почти течащи. Изсъхнаха, но събрах буквално кори, а не дрехи от простора, кърпите бяха на кокал. Бях сложила и омекотител, след доста продължително плавене. Та, мисълта ми е - да не би да зависи от степента на центрофугата?

# 494
Какво трябва да означава това?
Обикновено е 7-8 лв. в акция, което, мисля, е разумна цена.

Повече от разумна бих казал. Това не се ли доближава до цените (за една машина от 4-5 кг) на разни Бонукс, Бинго...

Общи условия

Активация на акаунт