Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 605
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • София
При програма памук е едно движението на барабана - интензивно, а при синтетика и деликатни - друго. При вълна повече кисне, отколкото върти. За повече подробности - скритото.
Скрит текст:
стандартните ритми са:
памук - 5,5 сек при 55 об./мин + 5,5 сек при 40 об./мин и 4 сек пауза, т.е. ритъмът е 11/4;
деликатно - 8/7 при 40 об./мин;
при различни фактори обаче машината може сама да си ги промени.
Вратичката можеш да отвориш като изключиш пералнята и изчакаш 2 мин. Не си играй да избягваш защитата. По принцип можеш, ако държиш толкова много - търси в ютюб.
Мерси за инфото!
Предполагам, че пералнята продължава от същото място програмата си?

# 586
 Sekhmet,  bouquet благодаря за инфото и снимките. Това Омо задължително ще го пробвам. Каква е цената на капсулите (цели 17 пранета, много добре) и кой омекотител би му подхождал? Имаше коментари за универсалното Омо, че ароматът му е доста силен и неутрализира този на омекотителя, дали и това е такова?

# 587
Мерси за инфото!
Предполагам, че пералнята продължава от същото място програмата си?
Да.

Sekhmetbouquet благодаря за инфото и снимките. Това Омо задължително ще го пробвам. Каква е цената на капсулите и кой омекотител би му подхождал? Имаше коментари за универсалното Омо, че ароматът му е доста силен и неутрализира този на омекотителя, дали и това е такова?
Течният беше намален на 7,80 за 20 пранета, капсулите си бяха на редовна цена - към 13 лева, но това в една бургаска верига "Болеро".
За омекотителя - предполагам, че синьо Коколино най ще се връзва. Капсулите не знам как миришат, но течният го отворих да го помириша и е доста силен.

# 588
Капсулите са 14 лева в Емаг. За сега само там съм ги виждала, на живо още не. Peace

# 589
Дано го пуснат скоро и в София. Тъкмо се бях зарекла, че скоро перилни препарати няма да взимам, но не мога да устоя да не пробвам капсулите Благодаря още веднъж за инфото!

# 590
Ако беше прах, щях да си имам в момента един пакет, но течен и капсули изобщо не ми влияят. Whistling

# 591
Като гледам цените в емаг, ще пропусна да поръчам от там. Взех Силан софт и ойл за 4.29 лв от Пикадили, без да е на промоция, в сайта е 5.99 лв за 750 мл (20 пранета).Все ще пуснат и в София Омо, а и промоция вероятно ще има.

# 592
И като сложиш цената на доставката, става...

За последните два дни съм посетила всички по-големи вериги, а го има само в това Болеро, което е част от CBA, така че ако имате CBA в София, виж там.

# 593
Има СВА, ще мина от там при първа възможност. Универсалното Омо го видях първо в Пикадили, който ми е най-удобен като локация, но рядко го пускат на промоция.Може и това там да го заредят скоро.

# 594
  • София - Рим и обратно
От Емаг, доколкото знам доставката е безплатна. Оттам вземам храната на котарака.
Дали ще има и прах Омо за цветно?

# 595
Явно е безплатна за определени стоки. На капсулите им искат 2,99 за доставка.

Съмнявам се да има прах за цветно.

# 596
  • София
Мога ли да ползвам без ядове тези 15 капсули ( били са годни до 12/2014)?
Бялата и синята част за какво са?
Скрит текст:

# 597
Бялата и синята част за какво са?
За красота.

# 598
 LaughingSekhmet, уби ме  Joy Тези капсули са само за бяло пране, мисля, че teta 75 беше отговорила. Аз лично не бих ползвала нещо с изтекъл срок на годност, особено година и пиловина по-късно. Но все пак всеки решава за себе си.

# 599
  • София
Мерси за инфото Peace

Общи условия

Активация на акаунт