Чисто море и плаж в България. Къде?

• 50 291
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
Ами не знам. Аз лично като вляза в заведение и ако тоалетната е мизерна- за мен това е показател и критерий и повече не влизам там. Може и да не съм права. И всъщност 100 % гаранция няма.
Има такива ресторанти, в които и във въздуха се усеща - /самата атмосфера/ че е нехигиенично.
И други- в които всичко блести. Ествествено, че под съмнения са места с мазни и мръсни покривки и непочистен под например.
Чистият ресторант не ти гарантира здрав персонал, който след ползване на чистата тоалетна ти готви и сервира.

# 226
Ами не знам. Аз лично като вляза в заведение и ако тоалетната е мизерна- за мен това е показател и критерий и повече не влизам там. Може и да не съм права. И всъщност 100 % гаранция няма.
Има такива ресторанти, в които и във въздуха се усеща - /самата атмосфера/ че е нехигиенично.
И други- в които всичко блести. Ествествено, че под съмнения са места с мазни и мръсни покривки и непочистен под например.
Чистият ресторант не ти гарантира здрав персонал, който след ползване на чистата тоалетна ти готви и сервира.
Да, но повече вдъхва доверие, че тези, които съвестно поддържат ресторанта, ще бъдат съвестни и в останалите неща свързани с него. На който не му пука за 1, няма да му пука и за 101

# 227
# 228
  • Тра-ла-ла
Аз съм готова за българското Черноморие Joy
Скрит текст:
По ред на номерата - прахчета против дехидратация, пробиотик, антихистамин, прахче п/в разстройство и танин

# 229
# 230
Аз бих заменила Стоперана с Диаростад, по-ефективно действа поне при нас. Изпробвано на БГ черноморието преди години.  Twisted Evil
И да допълня аптечката с Деган, мисля че е по-ефективно от Танин.

Аз напоследък почти съм се отказала да нося чанта с лекарства, носенето ми е стар навик от годините когато почивахме на БГ черноморието, през година се налагаше да я позлваме. Интересно, че когато сме на почивка в чужбина дори веднъж не ми се е налагало да ползваме лекарствата вече за няколко години говоря. Освен Фенистил гел за ухапвания от комари, другите лекарства така ги връщаме неизползвани.

# 231
Принципно не нося кой знае какви илачи, освен аналгитици (за мен) някое хомеопатично и парацетамол за хлапетата..но миналото лято отскочихме за 3 дни на Тасос и реших, че за 3 дни нема кво да се слуяи-нищо не взех. Сутринта ситния стана с ларингитна, чудесно кънтяща кашлица Crazy Та доктори, инхалации.. ooooh!

# 232
Момичета,
Може би не питам на правилното място, но все пак да пробвам.
Искаме да идем на палатка на Иракли. Никога не сме ходили, но гледахме клипчета в нета и много ни хареса.
Преди е можело свободно да си опънеш палатката. Дали и сега е така, че с тези тъпи промени дето през ден все нещо ново измисляха вече не зная какво стана? Някой ходил ли е там на палатка тази година вече? Колата наблизо ли може да се паркира? Плаща ли се паркинг? И изобщо каквото се сетите и намирате за полезно да споделите.

# 233
  • около Варна
Все още има хубави и чисти плажове в България, на труднодостъпни с автомобил места, без големи хотели наблизо. Проблемът е, че голяма част от потребителите искат да съчетаят лукса и удобствата на цивилизацията и чистия, спокоен плаж, което е почти невъзможно.
Аз лично не обичам пренаселени плажове, хотели, басейни, това не е моето място за почивка.

# 234
Никакъв лукс не искам близо до хубавия плаж. Само легло, чисти чаршафи, топла вода и прясна храна. Като под храна разбирам и само таратор, салата /домати и краставици/ и скара, а  - и пица за детето. Е, и интернет, но мога да мина без него. Но на хубавите плажове има по един хотел ОИ и толкова, а не им искам сладоледите по всяко време, нито батковци или каки да ми занимават детето...

# 235
Никакъв лукс не искам близо до хубавия плаж. Само легло, чисти чаршафи, топла вода и прясна храна. Като под храна разбирам и само таратор, салата /домати и краставици/ и скара, а  - и пица за детето. Е, и интернет, но мога да мина без него. Но на хубавите плажове има по един хотел ОИ и толкова, а не им искам сладоледите по всяко време, нито батковци или каки да ми занимават детето...

И аз това искам и търся.  Blush

Както и хубав и чист хотел до плажа.

# 236
Ето идея за чисти и диви плажове.Не съм посещавала нито един от тях.Споделете впечатления ако сте посетили някое от местата.
http://vbox7.com/play:4ac195e233

# 237
  • около Варна
Посещавала съм повечето.
Болата е пренаселен,може би от снимки имах големи очаквания,на живо не ме впечатли толкова.
Кара дере е страхотен див плаж,трудно се стига до там, по черен път,водата е много чиста, но е дълбоко за деца.
Неохраняемият плаж на Бяла също ме впечатли с кристално чиста вода и спокойствие,но е дълбоко и в повечето случаи има големи вълни.
Шкорпиловци и Камчия - сравнително спокойни плажове,не лежиш в краката на съседите си,подходящи за деца, Камчия е от плажовете с най- много удавници. Шкорпиловци е приятен плаж през седмицата, уикенда се пълни с роми. Като комплекси са изключително занемарени, отвсякъде лъха на соц времена и помежду соца и бурените изникват модерни хотели.
Арапя и Синеморец не съм ги посещавала от години,нямам актуални впечатления.

# 238
Ходихме две години на Синеморец, но се оказа, че няма пречиствателна станция- поне така прочетох. Иначе ми допада за почивка- диво и спокойно.

# 239

В момента сме на точно такова място и сме повече от доволни. Simple Smile
Хотелчето е малко, чисто, готвят домашна, вкусна храна, има големи салати, има и таратор и пици. Wink
Има басейнче, много е спокойно. Хората не са претенциозни.
Хотелът е Валена в Китен.

Общи условия

Активация на акаунт