Не мога да си обясня постъпката му

• 10 884
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
За какво й е да се жени?! Вие сериозно ли? Има хора, които искат брак и такива, които не искат. Какво я убеждавате да живее без брак, след като това не й е желанието?
Надя, голяма жена си, сама виждаш, че мъжът до теб не е сигурен за тази  сватба. Разколебава се, а после пак продължава, явно не искайки да те разочарова. Дали не е сигурен, че иска да се жени по принцип или дали иска да се жени за теб и от какво го е страх - питай го него. Аз не мисля, че трябва да продължавате това разиграване на нерви, не знам и какъв спомен ще ти остане на тебе от подготовката на сватбата, дебнейки да не би младоженецът да се откаже.

# 31
За година и половина си купихме къща,направихме градина по европейска мярка сега отваряме магазин за дрехи. Къщата и градината направихме почти само с негови пари на мое име. Каква несигурност има в това и аз незнам

Браво на теб, умно момиче! Предишната е намазала само дете, а ти и къща, и градина, че и магазин... Утре като предложи брак на някоя трета, ще има с какво да се утешаваш.

ПП На твое име, за да нямат претенции бившата и детето, нали? Е, ако мислиш, че на такъв човек можеш да му имаш доверие и да му родиш дете – давай. Поне имотите ще си останат за теб.  Hug
+1
Мъж който с лека ръка зарязва 10 годишна връзка и дете....определено не е надежден...,дано не постъпи така и с теб!
Успех!

# 32
Авторката е в плен на романтичната представа за семейния живот, наложен от книги, филми, музика, реклами и успешно поддържана от някои съфорумки. Ако беше материалистка, нямаше да иска брак, та нали къщата е на нейно име. Като сключат брак, ако не се споразумеят за режим на разделност всичко се дели, така че не е съвсем материалистично да си омъжена.
Послушай ни и си гледай спокоиствието, бракът не е гаранция за такова.

# 33
Къщата е с ипотека на двама ни. Относно детето не съм видяла да изгаря от желание аз там не се бъркам.

# 34
Мен по би ме притеснил фактът, че не желае дете, ако аз искам. Можеш винаги да се ожениш, но не можеш винаги да имаш биологично дете.

# 35
  • София
Какво ще рече "да изгаря от желание"? Искаш да кажеш, че не поддържа връзка с детето си ли?!? Значи най - малко тук ще ми светне една голяяяяяма червена лампа... Мила, факт е, че два пъти те разиграва със сватба - този човек явно не е надежден. Просто поговорете, ако толкова държиш да се жените - еми ще изчакаш докато се почувства готов (или докато минат 10 години и оше едно дете)...

# 36
Относно детето не съм видяла да изгаря от желание аз там не се бъркам.

Тук за кое дете става дума, за неговото или за евентуално ваше общо?

# 37
Cristina 1980 благодаря все пак че някои разбра за какво става въпрос. Аз не съм настоявала за предложение. Може би и най вероятно го е страх да не се оженим и да поддържам някакви отношения с бившият си приятел. Той горе долу ппез цялото време се бъркаше във всичко тъй като моите родители мн го уважават. Но и най вероятно си има и друга причина. Аз не я разбирам. И да аз искам да се видя в бяла рокля макар сега да е модерно другояче.

# 38
  • Blondeville
Къщата е с ипотека на двама ни. Относно детето не съм видяла да изгаря от желание аз там не се бъркам.

Не изгаря от желание за детето си  Shocked Тоест ти си ОК, че той има дете, за което не му пука, и това, че не иска да се ожените точно в момента ти е по-голям проблем, от това, че не се интересува от детето си? Мисля, че и двете са червени лампички, но едното значително повече.

По казуса в темата - говори с него откровено и го попитай какво го притеснява и променило ли се е нещо в отношението му към теб, след като на три пъти се отмята. Да го притискаш е безсмислено и унизително.

# 39
Детето за което става въпрос е от предишната му връзка. Говорят поддържат отношения но не се виждат толкова често. Относно наше бъдещо тичаме заедно по лекари защото има някакъв проблем които не можем да намерим все още. И иска дете името знае даже. Винаги когато съм се отказвяла той е връщал нещата в релси

# 40
Аз пак ще кажа, че така ти се разваля цялата сватба. До края ще го дебнеш да не се откаже. Като не разбираш защо прави така, не го ли попита?
Сега, ясно е, че сте казали вече на всички, че ще се жените и мисълта за отменена сватба, те плаши. Обаче, ако той го направи, само за да не се разочароващ, няма ли да е още по-зле? Поговорете си и да заеме ясна и категорична позиция, а не да се разигравате.

# 41
За година и половина си купихме къща,направихме градина по европейска мярка сега отваряме магазин за дрехи. Къщата и градината направихме почти само с негови пари на мое име. Каква несигурност има в това и аз незнам

т.е. все пак, не ти е купил къща с негови пари.

# 42
Питала съм го. Тръгвала съм си събирала съм си багажа винаги той е оправял нещата. Кязва че ме обича че едва ли не заради мен живее. А като знам как тичаше и още тича с мен по лекари. Даже в ядреномагнитния резонанс беше до леглото с мен

# 43
Относно наше бъдещо тичаме заедно по лекари защото има някакъв проблем които не можем да намерим все още. И иска дете името знае даже.

Иска дете, името му знае, а е зарязал предишното си... Не знам какво да ти кажа, не червена лампичка, а червен прожектор е това.

# 44
Била съм с прекрасна бяла рокля и 100 души гости. Толкова бях красива, че непознати хора от другите коли на път за църквата ми правеха знаци с вдигнат палец за късмет. Плакал е за мен и ми се е клел във вярност. Но после и аз много плаках. Как да ти кажа някои неща трябва да ги преживееш, за да ги разбереш. Успех ти пожелавам.
Мога само да ти кажа, че винаги когато видя булка или на някоя приятелка й се роди момиче, ми се свива сърцето. Не се оплаквам, само ти споделям.

Общи условия

Активация на акаунт