~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 474
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Алоууу...,Черна Розичке Crazy Crazy Crazy Crazy е добре дошла smile3534 smile3534 smile3534 Ама някои наблягане на нУмара щоТ не сме по русото Wink Wink
 bouquet bouquet bouquet bouquet

# 76
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дидко,  Heart Eyes благодаря. bouquet Много хубави гифчета от ВО. Hug

Мариолка, bouquet

Енгин при зъболекаря си Еюп Челик, който написал: "Новият сериал е превъзходен, сега го гледам. Братко, благодаря ти". Hug

И на четвърто място в социалните мрежи. Wink

Приятен ден! bouquet

# 77
Здравейте, изгледах ВО и благодаря за превода! Определено Едже, с поведението си, ще накара "асистента" да се влюби в нея. Винаги така става, уж всички жени тичат след него, но се появява една, която му завърта шеметно главата и е готов на всичко за нея. А другите две гълъбчета са много сладки. Усеща се непреодолимото им желание да се срещат постоянно- и ако това не е любов?!  Flutter Обаче имат един проблем- госпожица учителката, която има уж невинно изражение, а всичко клюка на проекто свекървата си и самата свекърва. Последната, със сигурност, няма да иска да приеме Джансу до сина си. Първо защото е богаташка ( нищо, че Джансу не е виновна от какво тесто е, пък и личи, че всячески се старае да не го показва- не го иска ) и второ, защото е лъжкиня. За последното и аз съм против. Заплита се в лъжи, сама ще разруши нещата, които в момента гради. Най-малкото си намери приятелка, която лъже в очите, добре де- прикрива някои неща....
Любовницата си е любовница, ако ще и 5 деца да роди, ако ще и на челна стойка да застане! Накрая ще получи този мъж, но ще плаща цената на това да бъде от другата страна и някоя друга да развява пред нея етикета "метреса". Според мен накрая майката на Джансу ще намери опора в личния й шофьор, не е случайност, че ни разкриха как тя за него си е малкото момиченце от преди.
С нетърпение очаквам следващия епизод.  Hug

# 78

Здравейте Hug

Снеже Heart Eyes , bouquet малко плахо влизам в темата защото не познавам актьорите  , но изгледах  първа серия на ВО ,а  този трети Енгин Wink -красавец в турското кино ме грабна от раз.
  newsm51 Благодаря на момичетата превели  серията.

Ще гледам сериала определено  , но не зная дали ще пиша редовно.

Пожелавам супер рейтинг  на ВО.

Приятна вечер Hug

# 79
Себи,  Heart Eyes радвам се, че се присъедини към темата.  Party Hug Надявам се сериалът да те вдъхнови да пишеш по-често. Praynig Hug

Зад кадър на ВО. Wink

... на 309

# 80

Благодаря ,Снеже Heart Eyes обичам романтични истории в които се дава шанс на не непременно богопомазаните .

Направи ми впечатление в началото на първа серия -"Човек се ражда богат. Едва ли не е даденост newsm78

Много ми се иска симпатичните герои да ни докажат ,че богат се става и с упорит труд , подходящ партньор и много юбов Hug

Снеже Heart Eyes Hug 

Скрит текст:
Снеже , абе тоти точно Енгин  не ти ли прилича малко на КЕВО newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 81
Снеже Heart Eyes Hug 

Скрит текст:
Снеже , абе тоти точно Енгин  не ти ли прилича малко на КЕВО newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Да, приличат си наистина. Wink Hug

# 82
# 83

Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet
 на Лорда му изхвръкна чивията Joy Joy Joy

# 84

Eнгин разтоварва и се разхлажда -

# 85
  • София
Момичета Енгин който се играе във Висше общество не игра ли в Каква е вината на Фатмагюл  newsm78

# 86
Момичета Енгин който се играе във Висше общество не игра ли в Каква е вината на Фатмагюл  newsm78

Hug Да, участвал е в КВФ като Селим!  Peace

# 87

За Фатмагюл ,съмнение няма -Снеже bouquet

И не само Wink

# 88

За Фатмагюл ,съмнение няма -Снеже bouquet

И не само Wink

Себи,тук си в грешка това е Толга Карел - Оуз  Peace не Енгинчо

# 89

Съжалявам Розичке Embarassed Излезе в неговия сайт и ми заприлича на него......Още съм в началото на запознаването ми  с Този Енгин Laughing

Лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт