озета за 8-ма серия на но 309:
Лале, увидев поцелуй Онура и Пелинсу, начинает задумываться о своих чувствах. Она решает контролировать расстояние между ними. Онур, не зная об этих чувствах Лале, понимает всё неправильно и начинает задумываться о том, что она ничего не чувствует к нему.. И он также становится более аккуратным..Онур и Лале, сблизившись на отдыхе в Агве, вновь отдаляются.. Бетюль продолжает строить коварные планы. Она показывает фото бабушке Исмет. Тем временем, станет известен пол ребёнка... Лале и Онур спорят по этому поводу.
Как-то так

за озета- май започват да разтягат

gostenka68
Онур не само на Пелин су позволява,той и на майка си нищо не каза в защита на Леле
,което за мен е още по-лошо.Леле ще бъде майка на детето му,а той не я защити пред бъдещата му баба
Оправда се ,че прави всичко това заради бебе то
Пелин су много хитро ги притиска като ги обвинява/е донякъде това е така,но не ми е жал за нея защото се води основно от алчността си/,че накърняват пред хората- честта й,а Онур лъже,че го била обичала

Имам още страсти за размишления по серияла

но би трябвало да познава вече Пелин Су щом е искал да се женят....но ми се струва, че тя не е голямата любов , а е искал да се ожени заради завещанието.....нали затова и братовчед му се обзаведе бързичко със съпруга 
родителите му ,му я избраха и той клекна/съгласи се,че е подходяща,а не ,че има някакви чувства към нея. Пелин су е харесваната/одобрена от майка му снаха/за турските нрави ,когато майките решават да задомят синовете си-те имат водещата/главна дума/,която заедно с майка й добре водят семейство Саръхан за носа.Мен затова ме издразни Онур,а и той не им каза нищо около станалото в Агва,когато се прибра от там,само,че ги бил излъгал,че няма да се женят с Леле,но по телефона обрисува Леле доста грозно
но бързо се учи...а Ляле ще го приземява когато е нужно...