БабеТ ги изпраща на училище за раждане или за бебета
Е,тук ще има вече майтапи
Какво е това демонстриране на личния живот в сериала?За мен е доста грозно.Едно е работа-друго е личния живот.
Обаче феновете на ДемЮс са полудели от щастие точно заради тази сцена. В преден епизод, ако сте забелязали в сцена с игра на стрелички в гората на таблото с точките е имало Демет и Юсуф. Пак имаше фенска реакция. ДемЮс са една от най - харесваните двойки в Турция ( пристрастна съм към тях ама мноооого
) и всичко се прави и за рейтинг и парички.
може да е много харесвана, ама на мен като двойка не ми харесват, защото не ми допада Юсуф, ама щом са щастливи, нека, но подобни евтини трикове не са ми по вкуса, независимо за какво ги правят.
Преводчето на български...

Е, поне осъзна, че харесва Мерт и Керем не означава нищо за нея, щом прости на Джансу, а сцената с морковите... 
Ако не му се работи в магазина, или пък не става за тази работа, и иска да сбъдва свои си мечти, макар че не съм останала с такова впечатление досега, ами да си хваща пътя, възможности има.
Какво само задържа Керем и му обърква живота!?
То всъщност не знам какво му се прави на Мерт, става ли за нещо, не съм разбрала от началото - развейпрах ми изглежда по-скоро.
Но да се взема в ръце, не може Керем да му бърше задника, с извинение, нон стоп.
Браво, че този път го отряза.
Иначе съжалявам за това, което му се случи накрая, и се надявам всичко да е ок с него,
но си мисля, че ще е, щото е основна фигура в сериала.
Просто е турски сериал и не може без болница.
Какво е това демонстриране на личния живот в сериала?За мен е доста грозно.Едно е работа-друго е личния живот.
Обаче феновете на ДемЮс са полудели от щастие точно заради тази сцена. В преден епизод, ако сте забелязали в сцена с игра на стрелички в гората на таблото с точките е имало Демет и Юсуф. Пак имаше фенска реакция. ДемЮс са една от най - харесваните двойки в Турция ( пристрастна съм към тях ама мноооого
) и всичко се прави и за рейтинг и парички. 
Ягодите отдавна свършиха, Демет да си има връзка, но да не ни го натрапват така, и без това никой не говори нищо за нея и Фуки

както казваш:и всичко се прави и за рейтинг и парички.
не ме упреквайте и аз ще си я харесвам и гледам като Леле/.
но да се надяваме,че сценаристите ще ни предложат една приятна история за гледане,а не да започваме с коментари-колко ни дразнят и са изчерпани от към идеи.
Препоръчани теми