Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 872
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
  • в сърцата на децата <3
Момичета, помагайте Hug
Малкият е с гноен синузит и изписаха капки Коларгол. Къде в града има аптеки, по възможност в центъра, където приготвят лекарства?
Благодарности! bouquet
Коларгол не е нужно да ти го правят в аптеката, аз го купувам на прахче от кварталната аптека, аптекарката ми дава и тъмно шишенце и пипета. На пакетчето с прахчето си пише колко преварена вода се добавя. Много е лесно, не е нужно да обикаляш аптеките. Иначе приготвят лекарства в една аптека на бул. Васил Априлов - от гарата по посока Пещерско шосе, на ъгъл се пада и има къде да се спре.

# 631
Може ли да ми препоръчате хубав детски басейн, да има водни пързалки.Искам в неделя да заведа големия си син, за първи път ще му е.Ако може и цени да ми кажете. Благодаря  bouquet

Заведи го в Хисаря, много е хубаво. В хотел Аугуста мисля, че имаше водни пързалки за деца.
вчера бяхме в аугуста
пързалки няма, поне на външния басейн
не препоръчвам, водата беше доста мръсна, изобщо басейна изглежда неподдържан  Peace

# 632
Идвам с два въпроса.
Къде да ми преведат медицински документи на чешки? Особено важни са ми и ми трябва перфектен и достоверен превод.
Къде точно да отида, за да ми издадат индивидуален план за слагане на ваксини? ЛЛ настоява да слага по 2 наведнъж, "защото ще ѝ се карат", а аз не съм убедена в компетентността ѝ, предвид, че дори не прегледа детето преди да го набоде с ваксините.

# 633
По препоръка от темата съм носила епикризи за превод в агенция Светове http://www.prevodi-plovdiv.com/index.php.

# 634
Идвам с два въпроса.
Къде да ми преведат медицински документи на чешки? Особено важни са ми и ми трябва перфектен и достоверен превод.
Къде точно да отида, за да ми издадат индивидуален план за слагане на ваксини? ЛЛ настоява да слага по 2 наведнъж, "защото ще ѝ се карат", а аз не съм убедена в компетентността ѝ, предвид, че дори не прегледа детето преди да го набоде с ваксините.

За превод съм много доволна от фирма Megadais- ул. Райко Даскалов 72, това е на центъра до покрития мост от другата страна на Новотела.

За ваксините обаче не знам Sad

# 635
Преди бях чела за магазин в Кичука /мисля, че до Южен полъх/ за качествени бебешки дрешки на добри цени /май бяха от производител/. Някой сеща ли се за този магазин да ми обясни, къде точно се намира или да ми препоръчате друг?

# 636
  • Пловдив
Мъниче, ако не ти е проблем може ли да провериш за чашите? Ходих до Джъмбо, но нямаше нищо подобно.
След малко като прибирам децата, ще мина да проверя Peace
Ако може само, пусни ми пак снимката на ЛС, да не ровя из темата Praynig

Може ли да ми препоръчате хубав детски басейн, да има водни пързалки.Искам в неделя да заведа големия си син, за първи път ще му е.Ако може и цени да ми кажете. Благодаря  bouquet
Басейн с пързалки - Акваленд-а. Не съм сигурна, обаче, дали е подходящ, предвид възрастта на детето Peace
М.г. за пръв път заведох баткото там - пуснахме се 2 пъти по 2 различни пързалки и с това ентусиазмът му приключи ooooh! Прекарахме деня в детската част - не, че и там няма пързалки, но аз основно на шезлонга стоях hahaha
Тази година ги водя и двамата - баткото отново предпочита детските басейни и пързалки, малката е луда глава на кой ли се е метнала hahaha и с нея се пускаме по "големите" Simple Smile
Водата в единия детски басейн обаче (този с "гъбата" с пързалките в средата) явно не се подгравя, защото винаги там е най-студена newsm78

# 637
  • Берлин
Мъниче, ако не ти е проблем може ли да провериш за чашите? Ходих до Джъмбо, но нямаше нищо подобно.

Да кажа и за кафеварката с метална дръжка-няма, но е имало. Често ми се налага да минавам от там и ако видя, ще пиша.

Може ли адрес на магазина? Да пратя периодично проверяващи за пустата му кафеварка

# 638
  • Пловдив
Някой има ли идея, какво ще бъде строежа  на Кукленско шосе от страната на бензиностанция ОМВ  ?Прилича на хале  за голям магазин/в зелено/?Не ми е важно,а но пък ми е любопитно Simple Smile

# 639
  • Пловдив
Някой има ли идея, какво ще бъде строежа  на Кукленско шосе от страната на бензиностанция ОМВ  ?Прилича на хале  за голям магазин/в зелено/?Не ми е важно,а но пък ми е любопитно Simple Smile
Мисля, че там ще местят Практикер.

# 640
По препоръка от темата съм носила епикризи за превод в агенция Светове http://www.prevodi-plovdiv.com/index.php.
На чешки ли си давала за превод?
Ориндж Каунти, а ти?

# 641

В ХЕИ -  те са наясно.
Преди 4-5 години имах подобен проблем относно отказ на ЛЛ да постави аналог на една от ваксините (който аз си бях закупила) на дъщеря ми. Насочиха ме към ХЕИ и там има кабинет за ваксинация или нещо подобно, където поставят ваксини.

# 642
На чешки ли си давала за превод?
Ориндж Каунти, а ти?

Не, на немски беше, после пращах една позната за полски и също беше доволна.

# 643
И аз не съм ги ползвала за чешки, но ми се струва че работят с добри преводачи и по др. езици.

# 644
Мисля, че там ще местят Практикер.
Да,там ще бъде Практикер.

Общи условия

Активация на акаунт