Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 767
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Момичета, къде продават раници Gabol?

# 616
Момичета, къде продават раници Gabol?
почти във всяка книжарница има
отделно  магазин където има доста намаления е над дм до гранда

# 617
Мъниче, ако не ти е проблем може ли да провериш за чашите? Ходих до Джъмбо, но нямаше нищо подобно.

Да кажа и за кафеварката с метална дръжка-няма, но е имало. Често ми се налага да минавам от там и ако видя, ще пиша.

# 618
Може ли да ми препоръчате хубав детски басейн, да има водни пързалки.Искам в неделя да заведа големия си син, за първи път ще му е.Ако може и цени да ми кажете. Благодаря  bouquet

# 619
басейни с пързалки са само акваленда  и санкт петербург
може да видите за ваучъри, да ви излезе по- евтино

# 620
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате хубав детски басейн, да има водни пързалки.Искам в неделя да заведа големия си син, за първи път ще му е.Ако може и цени да ми кажете. Благодаря  bouquet

В Акваленда събота и неделя цената е 19лв на човек http://park.aqualand.bg/prices.php

# 621
Може ли да ми препоръчате хубав детски басейн, да има водни пързалки.Искам в неделя да заведа големия си син, за първи път ще му е.Ако може и цени да ми кажете. Благодаря  bouquet

Заведи го в Хисаря, много е хубаво. В хотел Аугуста мисля, че имаше водни пързалки за деца.

# 622
Момичета, помагайте Hug
Малкият е с гноен синузит и изписаха капки Коларгол. Къде в града има аптеки, по възможност в центъра, където приготвят лекарства?
Благодарности! bouquet

# 623
Момичета, помагайте Hug
Малкият е с гноен синузит и изписаха капки Коларгол. Къде в града има аптеки, по възможност в центъра, където приготвят лекарства?
Благодарности! bouquet

В Аптека Марица  Peace

# 624
Аз се сещам за две, но не са в центъра. Едната е в Смирненски на автобусната спирка след Сани. Другата до южния вход на църквата до Събота пазар.

# 625
Момичета, помагайте Hug
Благодарности! bouquet

В Аптека Марица  Peace

bouquet Тази, на площад Съединение ли?

# 626
Аз се сещам за две, но не са в центъра. Едната е в Смирненски на автобусната спирка след Сани. Другата до южния вход на църквата до Събота пазар.

Благодаря ти! Това ще са резервни варианти. Hug

# 627
Момичета, помагайте Hug
Благодарности! bouquet

В Аптека Марица  Peace

Да,до подлеза в посока Съда.

# 628
Момичета, помагайте Hug
Благодарности! bouquet

В Аптека Марица  Peace

Тръгвам, още веднъж - благодаря и хубава седмица!

Да,до подлеза в посока Съда.

# 629
Срещу Халите в нова аптека правят лекарства по рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт