Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 299
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
При него с талон от ЛЛ, специалист е!

# 706
д-р Николов е буквално и без преувеличение светило в педиатрията
Той е над 70 години предполагам, но много от педиатрите са се учили от него, бил е завеждащ на неонатологии.
Аз не съм лекар и децата ми откакто са се родили са били болни по два пъти всяко и антибиотици не са пили /само веднъж едното/. Имаха по едно критично преди да навършат годинка и от там само от морето възпаление на ушите на момчето, а момичето едно единствено след годинката. Така че не мога да съм капацитет, просто не съм патила, да чукам на дърво.
При него мисля може и с платен прием на регистратура.
Ако имах нужда, не бих се колебала и секунда, джипитата на децата ми са добри като лекари, но при нужда не бил търсила тях.

# 707
  • Пловдив
За др.Даскалов АГ,има ли добри отзиви Rolling Eyes

# 708
Мистик, понеже предполагам за какво ти е нужен, бягай далеч  Wink Sunglasses

# 709
  • Пловдив
Мистик, понеже предполагам за какво ти е нужен, бягай далеч  Wink Sunglasses
Офффф...тогава къде newsm78
Баях записала час при някакъв др.Танев и за него тъй ми рекоха Thinking

# 710
А някой може ли да препоръча добро GP педиатър, по възможност в Кючука, но не е задължително

# 711
  • Plovdiv
Аз пък съм много доволна от доктор Даскалов...Нали знаете от всеки лекар има доволни и недоволни

# 712
  • Пловдив
Аз пък съм много доволна от доктор Даскалов...Нали знаете от всеки лекар има доволни и недоволни
И аз все четох хубави неща...ама знам ли Thinking Пък и като си плащаш очакваш да ти обърнат внимание.

# 713
  • Plovdiv
Лично аз не мога да се оплача от липса на внимание знае коя съм, какво ми е назначил и прочие. Онзи ден имах проблем звъннах, питах и ме помни коя съм и за какво точно говоря. Да ти кажа сравнявам неговото назначение на лекарства и изследвания с това в Малинова в София и няма никаква разлика. Но пак казвам всеки си решава за него си.

# 714
Брейй интересно...ми супер..благодаря, ще го имам предвид.
Добре е човек да знае,че има в близост.
А малко по нагоре над църквата има едно читалище ли е библиотека ли е - това какво е?
Виждала съм няколко пъти мнооого насъбрани отпред хора

Гид на квартала ли ще правиш?
Може да ме вземеш на хонорар, ще напиша рецензии и за ДКЦто и за читалището
Да, читалище е, вътре има няколко школи и спорт, най-известната, от които е класическия балет
Има и зали със сцена, училища от квартала си правят празниците там, също и залите се дават под наем за всякакви събития
О, много се извинявам, че така съм ви натоварила с тези два въпроса в групата, просто някак си реших, че е подходящо място точно в тази група да питам.
Не, не правя гид, от скоро съм в квартала и въобще в града, интересни са ми доста неща, но няма как да ме хване някой под ръка и да ме разведе и да ми обясни това е това, онова е онова. Обикалям си виждам някакви сгради и до там.
За хонорар дума и лаф да не става, ама след ремонта мога да черпя кафе  Party

# 715
 mystic woman, да споделя доста лош опита имам с Даскалов аз. Ако ти трябва за репродуктивни проблеми бягай с 200, на мен ми изгуби една година, безброй ненужни и скъпи изследвания. После и с една неуспешна бременност щеше да ми докара голяма беля, добре, че намерих читав лекар,който да ми помогне. Факт е, че има и много доволни момичета.

Мъниче, много ти благодаря!  bouquet

Някой може ли да даде мнение за добър съдов хирург, за себе си питам.

# 716
  • Пловдив
Хоп,кажи при кой ходи след това?
Благодаря за мнението!

# 717
На моя близка приятелка доверието към него и коства недоносено бебе, родено в 31г.с., за да спасят и нея и детето. Отиде, макар и късно при д-р Сигридов. Проблем е имало с кръвотока и то отдавна и съвсем в "компетенцията му" да го види  Sunglasses

Мистик, аз съм писала в другата тема, че в Пловдив е труден изборът. Амалиеви евентуално!

# 718
  • Пловдив
Може ли да препоръчате добър детске очен лекар ?
Имаме нужда от добър ,защото внучката е на 4 год и нещо взе да криви очичките  Sad
Едното като ,че ли гледа в страни и взе да премигва .
До сега ходихме при един ,но той кажа да чакаме ,е колко да чакаме почнах да се изнервям  Mr. Green

# 719
Може ли да препоръчате добър детске очен лекар ?
Имаме нужда от добър ,защото внучката е на 4 год и нещо взе да криви очичките  Sad
Едното като ,че ли гледа в страни и взе да премигва .
До сега ходихме при един ,но той кажа да чакаме ,е колко да чакаме почнах да се изнервям  Mr. Green
Д-р Сивкова !
Най-добрия лекар според мен. Не е специализирана детски очен, но със сигурност ще направи всичко.
https://zdravenspravochnik.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%B4-% … %82-%D0%BE%D1%87/
Направи операция на баба ми с която и запази зрението поне минимално, тъй като всички други бяха казали, че до 2-3 месеца я очаква пълна слепота, включително великите от Луксор.
Светило в областта си според мен.

Общи условия

Активация на акаунт