Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 300
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
Съдов хирург д-р Сакакушев, СВ. Каридад(т)

# 721
  • Пловдив
Може ли да препоръчате добър детске очен лекар ?
Имаме нужда от добър ,защото внучката е на 4 год и нещо взе да криви очичките  Sad
Едното като ,че ли гледа в страни и взе да премигва .
До сега ходихме при един ,но той кажа да чакаме ,е колко да чакаме почнах да се изнервям  Mr. Green
Д-р Станка Узунова 032635895  Peace Работи и със Здравната каса.

# 722
  • Берлин
от моя опит - съдов Сакакушев
аг /спаси ми живота/ - Амалиев

# 723
  • Пловдив
Може ли координати?

# 724
  • Берлин
Може ли координати?

http://zdravencatalog.com/amalievi-specializiran-ag-kabinet-plovdiv/

# 725
  • Пловдив
Благодаря момичета !
Препоръчаха ми някакъв д-р Петров

# 726
  • София
Момичета, гледам, че в коментарите за лекари сякаш с по-голямо доверие говорите за софийските такива. Ами аз посещавам медицински кабинети доста често тук и да ви кажа, не съм забелязала разлика в компетентността на пловдивските им колеги, единствено по-свястно отношение. Ето при кого съм  била до момента за мен или малкия:
- д-р Тарева, педиатър
- д-р Крема, УНГ
- д-р Елмония Арнаудова, УНГ
- д-р Ангел Гозманов, вътрешни болести
- д-р Елена Леви, АГ
- д-р Стоянка Джумеркова, гастроентеролог
- д-р Иван Янков, педиатър и детски гастроентеролог.

# 727
Е, всеки град си има силни и слаби моменти и лекари
Изброените по-горе, няколко познавам и наистина са ОК
Има специалности обаче, които са просто в града няма наистина компетентни специалисти
Такива са примерно ехографиите на бременни - ами след 2 проблемни бременности периода 2008-2010 в Пловдив нямаше наистина компетентен специалист от нивото на д-р Димитрова в София. Сега 6 години по-късно, може да е различно. Дали ми се е разхождало през месец  с постоянни кървения и контракции в София ако вярвах на някой в Пловдив?
За репродуктивни проблеми не съм компетентна, но от познати знам, че масово се пътува до клиники в София. Специално при тези хора не е от снобизъм. Така че да се обобщава е излишно.
Със сигурност нашите изявени специалисти са на по-високо ниво от средностатистически лекар без особен опит в София, но това не предполага към обобщаване.

# 728
  • Пловдив
Ин витро бременностите често са проблемни. Там са намесени много фактори: тромбофилии, генетични, имунологични. Много бременни след ин витро си следят бременностите в Пловдив. Тези специалисти не са популярни по форумите и слава Богу. И без това са претоварени. Не ми се е налагало да ходя в София при специалист и дано да не ми се налага. Междувременно, от раждане в шестия месец, пловдивски гинеколог, спаси зълва ми. Прехвалените софийски светила са проспали момента за серклаж. Дори не са констатирали необходимост......Така че всичко е вятър и мъгла. И тук и там има добри лекари. Но са все по-малко.

# 729
Не искам да нагрубявам Пловдивските лекари, но ги домързява доста да се усъвършенстват и да специализират и да се развиват. Разчитат на частните си кабинетчета, в които да припечелват някой лев.

# 730
Големи смешки се пишат тук, откъде ги вадите тези генерални заключения!? Аз, като онкоболна, съм обиколила маса доктори, хирурзи, аг, онколози, кардиолози, хематолози, лъчетерапевти, имаме си много добри специалисти, но трябва да се търси, разпитва.

# 731
  • Пловдив
Да не ти пука. Обобщенията на едро, по форумите, са задължителни. Да, повечето не са мръднали в последните 20 години. Но такива кибици има навсякъде, не само в Пловдив. Аз лекари по форуми не препоръчвам.

# 732
За очен лекар препоръчвам др. Дженева и др. Лесинска. Не са специално детски лекари, но работят с деца.
Моята я водих при др. Лесинска, направи си и обстоен преглед и всичко както си трябва.
И при двете съм ходила, и от двете съм изключително доволна.
Първата не работи с касата, втората работи  Peace

# 733
  • Пловдив
Благодаря ти Джей !

# 734
Д-р Пехливанова - за дете.

Лекари-специалисти

Обратно към списък лекари

д-р Нели Иванова Пехливанова
Офталмология , детска офталмология - диагноза и лечение на глаукома, катаракта, детски очни аномалии 
Телефон: 032/275718 0888/645334
Има договор с НЗОК.
Месторабота:
   Кабинет "Очни болести" към ДКЦ VI Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт