Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 290
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Момичета, темата е "Къде в Пловдив" във форума "На пазар". Няма лошо да се поиска препоръка, но нека темата не се превръща в здравна. Има си теми за докторите в Пловдив.

# 736
  • Пловдив
В момента в някой магазин има ли намаление на LEGO?

# 737
  • Берлин
И аз въпрос. Искам да направя изненада за ЧРД на мама - приличен ресторант, задължително в градина/ много пушещи хора Wink /, 12-15 души. И да няма чалга. Важна ми е кухнята и обстановката /не като за рокля с гол гръб и 16 санта ток, но да е хубаво/. Разчитам на помощта ви,че ще организирам дистанционно всичко

# 738
  • Пловдив
Щастливци под тепето и Филипополис от мен Peace

# 739
Къде е Щастливци под тепето?

# 740
  • Пловдив
Има ли магазин с избор на магнитчета?  Blush

gerda1, ще го видиш качвайки се по пътя за античния театър-в стария град

# 741
Уникато.

# 742
Има ли автобус с който може да се стигне от 2 ДКЦ до Тримонциум? Билетчета от шофьора ли се купуват?

# 743
Има кондуктор.
Със сигурност знам за автобуси с № 37 и 99.

# 744
  • Пловдив
Има ли автобус с който може да се стигне от 2 ДКЦ до Тримонциум? Билетчета от шофьора ли се купуват?
Има да - 37, 44 и 99. Ами по принцип има кондуктори, но случайно ако няма, в автобуса си пише "билети при шофьора". В 99 със сигурност има кондуктор, за другите линии не знам.

# 745
И в 37 със сигурност има.
Не знаех, че има автобуси без кондуктори, ще го имам предвид.

# 746
И аз въпрос. Искам да направя изненада за ЧРД на мама - приличен ресторант, задължително в градина/ много пушещи хора Wink /, 12-15 души. И да няма чалга. Важна ми е кухнята и обстановката /не като за рокля с гол гръб и 16 санта ток, но да е хубаво/. Разчитам на помощта ви,че ще организирам дистанционно всичко
Le Petit Paris - на Младежка
Монро - на Джумаята
Рио - в Кичука
ресторант Style - в Тракия /кухнята е страхотна, но незнам как е с градината. Зимата всяка седмица ходихме там, но от началото на лятото не съм и нямам идея за обстановката отвън.

# 747
113 е без кондуктор със сигурност.

# 748
  • Тра-ла-ла
Ако се спрете на "Le Petit Paris" - направете резервацията няколко дни по-рано. Че аз издухах супата, когато организирах празненство през юли. Отидох по обяд да подбера и резервирам маса за вечерта и всичко беше заето с изклюключение на една маса на кофти място Peace

# 749
Колко е входа за аквапарка през делничен ден? (възрастен и дете)

Общи условия

Активация на акаунт