Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 796
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Препоръчайте ми курсове по японски език. Дъщеря ми иска лятото да учи японски.

# 76
Мамита, къде от Пловдив мога да взема за подарък икона на св.Йоан кръстител подарък за бъдещите кръстници?

# 77
  • Пловдив
Мамита, къде от Пловдив мога да взема за подарък икона на св.Йоан кръстител подарък за бъдещите кръстници?

На ъгъла срещу църквата Света Марина има църковен магазин и продават икони.Аз лично предпочитам да посетя Св Стилян http://www.sv-stilian.bg/ /на изхода на магистралата за София/.Огромен избор,с хубави цени.Магазините в града снабдяват от там.Обади се да ги питаш какви варианти на Св Йоан Кръстител имат в момента

# 78
  • Пловдив
   Имаше магазин за шевни машини в една от уличките до църквата "Свети Георги". И за още един се сещам точно над писоарите в Капана.

Благодаря!  bouquet

# 79

На ъгъла срещу църквата Света Марина има църковен магазин и продават икони.Аз лично предпочитам да посетя Св Стилян http://www.sv-stilian.bg/ /на изхода на магистралата за София/.Огромен избор,с хубави цени.Магазините в града снабдяват от там.Обади се да ги питаш какви варианти на Св Йоан Кръстител имат в момента
Благодаря, но не предлагат ръчно рисувани..

# 80
  • Пловдив
Ръчно рисувани не си питала. Виждала съм в ателиетата в капана - на камък,на дърво..хубави са,но не съм заглеждала конкретен светец. Обиколи малките ателиета там,поне в 2-3 съм срещала,все ще изкочи с Св. Йоан

# 81
Ръчно рисувани икони има в едно магазинче, което е точно на алеята за Бачковският манастир, там където са и другите сергии, в началото се намира, но са скъпички. Могат да ви нарисуват каквото си пожелаете. Твърдят даже, че са и осветени, но нямам идея дали е така. Взимала съм от там по молба на едни познати, много бяха доволни.

# 82
Ръчно рисувани не си питала. Виждала съм в ателиетата в капана - на камък,на дърво..хубави са,но не съм заглеждала конкретен светец. Обиколи малките ателиета там,поне в 2-3 съм срещала,все ще изкочи с Св. Йоан
благодаря Simple Smile

# 83
  • Майничка
   Имаше магазин за шевни машини в една от уличките до църквата "Свети Георги". И за още един се сещам точно над писоарите в Капана.

И двата бяха на една фирма. Този над писоарите вече го няма, остана само този, до "Св.Георги".

# 84
Момичета, здравейте! bouquet
Налага ми се за известно време да си слагам всеки ден мускулни инжекции, през седмицата ще ходя при ЛЛ, но се чудя за събота и неделя. Пробвала съм в Торакс, но там ми взимат по 6 лв. на инжекция, което никак не ме устройва.

Ще съм ви благодарна за всякакви предложения!

# 85
  • Пловдив
Попитай някоя мед сестра Peace
На свекърва ми ѝ ги слагаше сестра от ДКЦ-то в Тракия - идваше до тях и ѝ слагаше инжекцията срещу 2лв

# 86
  • Пловдив
Купички на Верея има ли останали някъде? Тъкмо събрах и навсякъде са изчерпани около мен пфт.
И още един въпрос - ползвал ли е някой дренатор Ликуид,отзиви?

# 87
  • Пловдив
Купички на Верея има ли останали някъде? Тъкмо събрах и навсякъде са изчерпани около мен пфт.
И още един въпрос - ползвал ли е някой дренатор Ликуид,отзиви?
Купички имаше  Кауфланд -Изгрев по- миналата седмица. Ние така и не събрахме буква Я! Peace

# 88
Купички има и в Лексито, на нас пък ни се паднаха две Я наведнъж, та успяхме да вземем две купички Simple Smile

# 89
Искам да попитам, ако някой ми даде идея,как мога да премахна бледо жълти петна от бяло сако(памук и лен) освен с белина или ако някой знае къде мога да го дам да го изрисуват, не искам да го боядисвам цялото, харесвам си го бяло  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт