Аз не споря и не твърдя кое е правилно и грешно
Не знам дали си забелязала това или си прекалено обсебена от личните си идеи и всяко чуждо и различно мнение приемаш на нож?! Просто обърнах внимание на фундаментални различия между Европа и САЩ, поради които американската система ще е трудно приложима в Европа
Промени мисленето на Европейците и на отделните народи в Европа и тогава прилагай модели по твой избор. Преди да се промени, ще трябва да се съобразяваш с конкретната ситуация.И аз не твърдя кое е правилно или грешно, казвам само кое води до надмощие в света и просперитет
Не е моя работа да променям (аз само наблюдавам, анализирам и си казвам мнението), а на демократично избраните политици, ако искат да доведат страните си до това надмощие и просперитет. Пред което те предпочетоха тясно-партийния си интерес. Нещастното обстоятелство в Европа в момента е, че политици с мераци за власт използваха точно тези исторически дадености, за да яхнат вълната в ОК -вълната ги изхвърли накрая, но стореното е сторено.Сега да видим дали някой ще успее да вкара духа обратно в бутилката.
А, Мери, ти май забрави да забележиш въпроса ми ти лично какво против имаш федерална европейска полиция - назад каза, че не си съгласна.