Какво ще стане след Brexit? Как мислите, че ще ни се отрази на нас и на ЕС?

• 277 916
  • 3 540
  •   1
Отговори
# 45
Подновиха агитацията преди 2 дни.
Не знам, залагам за оставане, но има доста подводни камъни.

# 46
Токущо гледах при М.Цветков раговор по въпроса със специалисти.С думи прости,Великобритания само ще спечели ако излезе от ЕС.Съюза ще изгуби повече.Хората се обосноваха,не гадаят като нас.Който иска да го изгледа.

# 47

Днес точно коментари в тази посока имаше, че пакинстанците и индийците са за излизане защото се страхуват, че емиграцията от ЕС може да ги застраши.

Че какво ще им застраши? newsm78
Нали емигрантите от ЕС не отиват там да чакат на помощи, а да работят и плащат данъци.

# 48
да, всички ще загубят от Брексит- не само Великобритания, не само страните от ЕС като цяло и поотделно,
ще загубят и партньорите им отвън ЕС - САЩ, Япония, Китай ...
Да, ама Путин ще спечели Wink

е, те са отделна вселена,
противоположна на цивилизацията- за да са добре, трябва Европа да е зле,
Камерън направо си го каза, че Путин би се радвал на Брексит, но ще има ядец утре...

# 49
Аз си мисля, че понеже агитациите са забранени заради убийството на депутатката, та Брексита може и да се размине.

Брекзитът по принцип няма кой знае колко общо с референдума.  Какъвто и да е вотът, той няма задължителен характер,  просто в идеалния случай задава посока за размисълл

# 50
Токущо гледах при М.Цветков раговор по въпроса със специалисти.С думи прости,Великобритания само ще спечели ако излезе от ЕС.Съюза ще изгуби повече.Хората се обосноваха,не гадаят като нас.Който иска да го изгледа.

Е, те и онези, които казват, че Брексит ще е зле за Британия също са специалисти. Например, Сорос. Аз лично смятам, че ще изгубят много, повече отколкото ЕС, защото Лондонското Сити вече е реагирало на евентуалното излизане на Британия и са започнали да се разбягват. Емигрантите не са най - голямото зло на света, че да сринат ЕС. Англичаните преиграват, заринати са с емигранти открай време. За сега поне икономически нищо не се е случило в ЕС, няма и да се случи. Ще ги изгонят по някое време, няма да ги търпят европейците.

# 51
Аз си мисля, че понеже агитациите са забранени заради убийството на депутатката, та Брексита може и да се размине.

Брекзитът по принцип няма кой знае колко общо с референдума.  Какъвто и да е вотът, той няма задължителен характер,  просто в идеалния случай задава посока за размисълл

Така си и мислех. Няма да напуснат ЕС.

# 52
Германците са обещали, че ако англичаните останат в ЕС, то те/германците/ с радост ще играят лошите във филмите за Джеймс Бонд и ще им признаят гола от 1966-та... Mr. Green
 hahaha Joy hahaha
Поне така твърди в. Билд.
 Ооох, бабо Бети, бабо Бети...трудни времена настанаха за поданиците ти.  hahaha

# 53
  • София
Те винаги са били с единия крак в Ес и с другия извън ЕС, и го играят както и когато им е изгодно. Но се съмнявам да излязат. Накрая ще стане това, което поискат властите 0 те са си запазили правото да приемат или не резултата. Според мен този референдум е изпускане на парата, но без реална стойност.

# 54
Според мен този референдум е изпускане на парата, но без реална стойност.
И аз така мисля. Но дойде времето, гордите албионци да се въртят като обрани и да не знаят накъде да тръгнат, защото и двете опции еднакво не ги устройват...

# 55
  • София
Германците са обещали, че ако англичаните останат в ЕС, то те/германците/ с радост ще играят лошите във филмите за Джеймс Бонд и ще им признаят гола от 1966-та... Mr. Green

И да спрат шегите шегите с ушите на принц Чарлз!

Mr. Green

# 56

И да спрат шегите шегите с ушите на принц Чарлз!

Mr. Green
Добре, с ушите ще спрат. Но с носа не.   Никакъв Брекзит не може да ги спре да се избъзикат с такъв царствен престолонаследнически нос!

# 57

на англ.
We'll acknowledge the Wembley goal
We'll stop making jokes about Prince Charles's ears
We'll stop using sun cream on the beach out of solidarity with your sunburn
We'll reserve a place with our towels for you on the hotel sun-lounger
We'll introduce tea breaks
We'll turn our clocks back an hour to be in synch with you
We'll do without a goalie in penalty shoot-outs with you to make it a bit more exciting
We'll send (German national football manager) Joachim Low to guard your Crown Jewels
We'll introduce an EU regulation banning a frothy head on beer
We'll all come along to the Queen's 100th birthday
We'll willingly provide the villain in every Bond film

французите:

поляците:

шведите:

китайците:

# 58
Според мен, повечето хора са гласували за напускане, но важното е кой брои гласовете Laughing

# 59
  • България-Швейцария
Резултати до момента:
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/23/leave-or-remain-eu-re … ts-and-live-maps/

Както се и очакваше - бавно, по английски, ще сме в напрежение до петък Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт