Ха-ха - конкурират се, ама в различни сегменти
Ами значи, не се конкурират помежду си, а с тези извън ЕС 
И това е без никаква заслуга на ЕС - ами само е резулат от работата на гениалните италианци?
Но пък загубите са заради ЕС...
Уникално
Уникално
Уникално 
Имах предвид съвсем друго нещо - че който ще купи китайска или индийска стока никога не би купил италианска. Конкуренти са например с немците за техниката, не с китайците. Или с испанци, американци и т.н. за текстилната индустрия, не с Бангладеш и Индия. Или за теб това не са различни ценови сегменти? Сега, знам че би искала да са всички по-зле от нас, максимум Гемрания може да ни мине (но с малко) защото нали командва, но положението просто не е такова, за съжаление. Аз бих предпочела ние да дръпнем толкова, че и немците да ни дишат прахта, но не би. Не си пожелавам гърците да са по-зле че да ни се вдигне самочувствието или да си мисля, че италианската индустрия я няма щото нашата я разрушиха. И тъй като днес не може да се говори явно нормално с теб, ти пожелавам лека вечер.
Уникално 
Имах предвид съвсем друго нещо - че който ще купи китайска или индийска стока никога не би купил италианска. Конкуренти са например с немците за техниката, не с китайците. Или с испанци, американци и т.н. за текстилната индустрия, не с Бангладеш и Индия. Или за теб това не са различни ценови сегменти? Сега, знам че би искала да са всички по-зле от нас, максимум Гемрания може да ни мине (но с малко) защото нали командва, но положението просто не е такова, за съжаление. Аз бих предпочела ние да дръпнем толкова, че и немците да ни дишат прахта, но не би. Не си пожелавам гърците да са по-зле че да ни се вдигне самочувствието или да си мисля, че италианската индустрия я няма щото нашата я разрушиха. И тъй като днес не може да се говори явно нормално с теб, ти пожелавам лека вечер.
- отделен въпрос. Въпросът е, че маркат апродава и немскат амарка продава по-скъпо от италианската, И затова те всъщност не са конкуретни - всеки си има пазар в своя ценови сегмент.
Както казах вчера, при липса на новини се изражда тези теми. Новини няма, мога да махна известията.
Уникално 
Както казах вчера, при липса на новини се изражда тези теми. Новини няма, мога да махна известията.
Както и да е - явно няма да стигнем до разбирателство. За пореден път се убеждавам как принадлежността към дадено общество кара хората да бъдат biased. Ако италианците масово го вярват това, наистина нито тях, нито ЕС го чакат добри дни. Надявам се само техните политици да са по-умни от британските. А дано, ама надали...
Мдам. Лудостта е завзела този континент, очевидно.
Ами да излизат и да е конкурират с Китай, Япония, Бразилия, Индия, САЩ тогава. Д авидим колко ги бива.
Това, което казва, според теб е нищо работа, ама колегите й продължават да я притискат за него - сега и лейбъристите се присъединиха към хора на торите. Препоръчани теми