Това, което си постнала пише точно за това, което казах. Проблемът е дошъл от закръглянето. Също така пише и че е имало спекулации с валутните курсове, нещо което при нас не може да се случи, защото имаме фиксиран курс. Естествено е при такава мащабна смяна да има и някакви сътресения. Това е ясно и неизбежно. Но дългосрочните ползи са в пъти по - големи, отколкото краткосрочните моментни сътресения в началото на промяната.
Искам да видя дали и тук няма да "закръглят" така. А за дългосрочните ползи ти е написала добре Flambe, не е нужно и аз да повтарям колко точно ще сме най-конкурентни в тази единна държава.Аз нямах предвид него, просто ми стана смешно че точно в този момент го е писал.
Татко Мецане, разбира се. Аз съм сравнително миролюбив чоек и не налитам много на бой.
Сега викаш сме много конкурентноспособни. Защото аз не се сещам каква алтернатива има държава, която и в момента е закачена за еврото и на всичкото отгоре е с валутен борд.
И въпреки това нека се позовем на него, ок. Някои стоки като кафето, капучиното са се качили двойно, спагети и пица по - малко, билет за кино, лотарийни билети и дънки. Все стоки, които влизат в потребителската кошница и се консумират ежедневно, нали? Десет години, казва вестникът след въвеждане на еврото ....10% обедняване. Абсолютна спекулация. Дали несгодите на Италия за тези десет години са точно поради тази причина?
Виждам, че и сега (с малки изключения) никой не ми чете линковете
Нели току се извърти, обаче си е скрит, а вече дори и (полу)открит лийвър