Нищо не очаквам, камо ли да ми се молят, но един човек изпаднал в беда никога не би си позволил подобен тон, или поне в цивилизованите страни е така
. Това с игрането по тънката струна на хумаността и т.н, вече го видяхме до какво доведе в Германия ....Ти кога си изпадала в такава беда, та знаеш? Или си говорила с психолози, че не би си позволил? Или оспорваш, че жените са бити и изнасилени от ИДИЛ? Какво всъщност казваш - че щом не се молят подобаващо, значи, лъжат и нямат нужда от помощ? Всъщност, не ми отговаряй. Няма смисъл.
Виждам, че и самите язидки са разбрали доколко ще им помогне някой и са се организирали да си помогнат сами. Както казват Илф и Петров "спасението на давещите се е дело на самите давещи се".
Това с тънката струна е разговор за другата тема, с 3000-те страници, аз в този хор не пея.
mekosta
Аз излизам от този разговор
...какво раздвоение на личността , каква шизофрения (другия кандитат бил новия Хитлер)....добра обработка , добра европопаганда . Обаче нещо бълбука и ври в Европа ...хората не са малоумни , не можеш да ги залъгваш