Тест за овулация - въпроси / тема 4 /

• 57 245
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,
Аз имах и на 23.07 и на 24.07 + О тест с еднакво наситени черти. Правихме опити на 20, 21,23,24,25.07, но вчера - 26.07 не сме и според мен изпуснахме О, защото ако гледам втория положителен тест от 24-ти и броя до 48-мия час пукането на фоликула - се пада точно 26.07. Sad
Ползваме и пре сийд за 1-ви път в месеца, надявах се да успеем с него, но се обезпокоих от пропуска ни снощи.
Има ли смисъл да ползваме и днес пре сийд или вече няма смисъл?

# 61
Момичета,
Аз имах и на 23.07 и на 24.07 + О тест с еднакво наситени черти. Правихме опити на 20, 21,23,24,25.07, но вчера - 26.07 не сме и според мен изпуснахме О, защото ако гледам втория положителен тест от 24-ти и броя до 48-мия час пукането на фоликула - се пада точно 26.07. Sad
Ползваме и пре сийд за 1-ви път в месеца, надявах се да успеем с него, но се обезпокоих от пропуска ни снощи.
Има ли смисъл да ползваме и днес пре сийд или вече няма смисъл?

Не се притеснявай! Първо тялото ти не е часовник.

О не е точно 48 часа по късно, а до 48часа по късно. От друга страна ако се правили опити вчера много голяма част сператозоидите са още живи и са били на точното място Simple Smile Дано яйцеклетката да си е харесала някои:)

Не се притеснявай наистина! Имай в предвид че от 7 милиарда човека на земята много много голямото болшенство са се родили без тестове за О и хората не са правили секс през 2 часа за да оцелят точно точно кога е О. Спокойствие и късмет ти желая!

# 62
Ели, благодаря за отговора. То вчера не сме правили опити, последно в понеделник Sad аз затова се притесних, че може и да сме я изпуснали, ако не е била в понеделник, а вчера-вторник.
Но каквото такова - ще чакам да минат още 12 дена и да видим ще ми дойде ли..

# 63
Здравейте

Въпросче за тест за овулация.....
Миналите три дни имах втора по-бледа от контролната черта....днес няма почти втора. Дали е минала овулацията или няма да има, а? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 64
  • София
Здравейте

Въпросче за тест за овулация.....
Миналите три дни имах втора по-бледа от контролната черта....днес няма почти втора. Дали е минала овулацията или няма да има, а? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Колко дни, средно, е дълъг МЦ и в кои дни от МЦ са правени ТО.

# 65
Средно 30 дни...последен цикъл на 13.06

# 66
  • София
Средно 30 дни...последен цикъл на 13.06
В кои дни от МЦ прави тестовете за О.?
Регистрирай се тук и означи дните, в които си правила Тестове за О. / ТО/

# 67
Благодаря, Денис
Постнах в темата за графиките, ама ще нанеса и тестовете, че не бях
Ето   http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

# 68
Момичета, не знам защо не се отваря линка и за това го давам на снимка
http://prikachi.com/images.php?images/41/8853041y.jpg
интерсно ми е дали има вероятност да е била точно в тези дне овулацията. Съвпада с предполагаемите дни за овулация.....

# 69
  • София
Момичета, не знам защо не се отваря линка и за това го давам на снимка
http://prikachi.com/images.php?images/41/8853041y.jpg
интерсно ми е дали има вероятност да е била точно в тези дне овулацията. Съвпада с предполагаемите дни за овулация.....
За графиката - не си спазвала правилата на измерване и на графиката не може да се вярва.
За тестовете - ако има 3 поредни (+) теста, което не е много нормално, О. може да е била на 14/15 ден от МЦ.
Дано да е станало  Peace
ПП. Може да пуснеш Прогестерон + Е2  на 22 ден от МЦ, те ще покажат, дали е имало О. или не.

# 70
Искам да попитам, кои хормони трябва да изследвам, за да съм сигурна, че овулация има и че всичко с хормоните ми е наред?

# 71
Искам да попитам, кои хормони трябва да изследвам, за да съм сигурна, че овулация има и че всичко с хормоните ми е наред?
Ами просеса е малко по- сложен. За да сигурна, че имеш О, трябва да отидеш да те видят на екограф. Хормоните се изследват през всяка фаза не цикъла, и се гледат стойностите за съответния момент.

Без лекар ще ти е трудно да привериш точно кога ти е О дори и да си пуснеш изследванията.

# 72
  • София
Ако засечеш О. чрез тестове за О. + БТ, може да пуснеш Прогестерон + Е2, на 7 ден след О.
Има тема за хормоните, заповядай там  Peace

# 73
Ако засечеш О. чрез тестове за О. + БТ, може да пуснеш Прогестерон + Е2, на 7 ден след О.
Има тема за хормоните, заповядай там  Peace

Не спирам да правя тестове за О, но почвам да си мисля, че аз нещо не правя като хората. Тези дни бледи черти, 24 ден ми е. Цикълът последните месеци ми нередовен, идва след 35 ден. Към 12-13-ти ден тестовете бяха с доста силно изразена втора черта, но някак не бяха все пак един и същи цвят. Отделно пък вече някак ме боли леко кръста, имам апетит...пълна каша! Ходила съм на гинеколог, там всичко е окей.

# 74
  • София

Не спирам да правя тестове за О, но почвам да си мисля, че аз нещо не правя като хората. Тези дни бледи черти, 24 ден ми е. Цикълът последните месеци ми нередовен, идва след 35 ден. Към 12-13-ти ден тестовете бяха с доста силно изразена втора черта, но някак не бяха все пак един и същи цвят. Отделно пък вече някак ме боли леко кръста, имам апетит...пълна каша! Ходила съм на гинеколог, там всичко е окей.
Започни да мериш БТ - има тема и за това  Wink - така ще си наясно, какво се случва всеки МЦ.
Изследвай всички хормони
Скрит текст:
ЛХ, ФСХ и Е2 - на 3 ден от МЦ
ТСХ и Т4  на чист ден / да не е пито кафе, чай... нищо с кофеин/
ТАТ и МАТ - няма значение деня от МЦ
Пролактин - на чист ден  / 1-2 дни да не е правен секс и да не са пипани гърдите/
Тестостерон, Андростендион - няма значение деня от МЦ
ДХЕА   няма значение деня от МЦ
17ОН Прогестерон - на 3 ден от МЦ
Глюкоза + Инсулин - на гладно, няма значение деня от МЦ

Общи условия

Активация на акаунт