Тест за овулация - въпроси / тема 4 /

• 57 303
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Положителен тест на 14ден, съответства на предполагаема овулация на 15-ти или 16-ти ден. Ако си имала два положителни на 14 и 15ден, О може да бъде и на 17-ти ден.
ЛФ реално може да е до 16дни.
Другия път като имаш ++ тест за О, отиди да те видят, според големината на фоликула да кажат кога ще е О.

# 91
Здравейте, този месец реших да правя тестове за овулация, за да я хванем. В четвъртък бях на лекар и ми каза, че имам фуликул 18-20 мм., който ще се спука до 2-3 дни (т.е. днес или утре). Това ми е теста от днес (първия в ляво) и този от вчера (този в дясно). Според Вас положителен ли е днешния?

# 92
  • София
Здравейте, този месец реших да правя тестове за овулация, за да я хванем. В четвъртък бях на лекар и ми каза, че имам фуликул 18-20 мм., който ще се спука до 2-3 дни (т.е. днес или утре). Това ми е теста от днес (първия в ляво) и този от вчера (този в дясно). Според Вас положителен ли е днешния?

Според мен днешния е положителен
 Успех!

# 93
Здравейте, момичета, чудя се, ако вече съм забременяла преди овулацията, теста какво ще показва? Имате ли представа?  Thinking

# 94
  • София
Кога преди овулацията да си забременяла? По време на цикъла ли?

# 95
В дните между края на цикъла и преди началото на овулацията.

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 13:13 от Кети9

# 96
  • София
забременява се само по време на О, ако е била по-рано и не си я хванала с тестове и си забременяла, то около 14 дни след забременяването вече ще има ЧХГ хормон на бременността в кръвта ти и е вероятно тестовете за О да са всеки ден положителни.

Нооо няма абсолютно никакъв шанс да забременее който и да е, когато не е в овулация!

# 97
Здравейте, възможно ли е да съм имала 2 овулации на 16-17 ден и 30-31ви?

# 98
  • София
няма как да е взъможно Simple Smile

# 99
Здравейте,
от 3-4 месеца правим опити да забременея, но все не се получава. Този месец реших да си направя тестове за овулация. Случайно направих един на 8я ден (24.08), защото имах течение като слуз и се оказа положителен. На 9я ден т.е. вчера тестът беше отрицателен.
Възможно ли е първият тест да е грешен? Предният път пак така забременях като си направих тест, но тогава я засякох на 13-14я ден (това беше преди 11 години).
Решила съм да продължавам с тестовете и опитите до 16-17я ден.
А по принцип цикълът ми беше много редовен на 26 дни, но в последно време мърда с по 3-4 дни.

Ще се радвам да споделите вашето мнение.
Благодаря

# 100
  • София
Ако си имала положителен тест на 8-мия ден, най-вероятно О е била на 9-тия, следователно този цикъл ще да ти е 23 дни. Ако това е нормално за теб, то теста не е дал грешка.

# 101
През последните няколко месеца цикълът ми варира 18, 24, 25, 26 и 29 дни. Това са последните 5 месеца. Може и на психическа основа да е.

# 102
  • София
18 дни е адски малко, дано не се повтаря често.
Предвид тези дни, които си писала, може би и този цикъл юе ти е 24 дневен.
Друг път почвай тестовете доста по-рано.
То като цяло няма чак толкова голямо значение кога точно ти е О, а колко дни има от О до идването на кървенето.
Ако има 13-14дни, всичко е наред Simple Smile

# 103
Здравейте! Имам дете на година и два месеца, кърмих след което М ми се оправи ... Уж. От три месеца съм без цикъл, а искаме второ дете. Не съм бременна. Какво бихте ме посъветвали? Дали изобщо имам О. ? Благодаря ви!

# 104
  • София

Здравейте, момичета bouquet
Бих искала да ви попитам нещо - този месец правих тестове за овулация (трети пореден месец), но понеже бяхме на море два три дни пропуснах - точно когато се очакваше да е. Когато се върнахме, направих един и той беше с бледа втора черта. На другия ден вече беше отрицателен. Та въпросът ми е - възможно ли е предните ден - два да е била О,  а тази бледа черта да е остатъчна след О.
Благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт