9 ФЕГ - 2

• 83 261
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Днес подадохме заявление за второ класиране и се надяваме на есен да сме при вас. Писали сме и трите паралелки, като желанието и е вторият език да е немски или испански, но ще видим дали изобщо ще има късмета.  Приеха я в 133-то с френски, но тя се разочарова. Като гледам вълненията ви, направо ми се иска вече всичко да е минало.

Моето момиче-хубавиче пък се класира в 35 с френски. Бяхме поставили на първо желание паралеките на 9 ФЕГ като предпочитаме тазихс испански, но не ни стигнаха 3 точки. Дали ще имаме шанс на второто класиране!!!?! В много тежко очакване сме.

# 556
  • София
Днес подадохме заявление за второ класиране и се надяваме на есен да сме при вас. Писали сме и трите паралелки, като желанието и е вторият език да е немски или испански, но ще видим дали изобщо ще има късмета.  Приеха я в 133-то с френски, но тя се разочарова. Като гледам вълненията ви, направо ми се иска вече всичко да е минало.

Моето момиче-хубавиче пък се класира в 35 с френски. Бяхме поставили на първо желание паралеките на 9 ФЕГ като предпочитаме тазихс испански, но не ни стигнаха 3 точки. Дали ще имаме шанс на второто класиране!!!?! В много тежко очакване сме.
Алегра, стискаме палци на прекрасното момиче-кокиче-хубавиче 🤗 Много ще й отива френския на това нежно и ефирно създание 😘

# 557
  • Sofia
Днес подадохме заявление за второ класиране и се надяваме на есен да сме при вас. Писали сме и трите паралелки, като желанието и е вторият език да е немски или испански, но ще видим дали изобщо ще има късмета.  Приеха я в 133-то с френски, но тя се разочарова. Като гледам вълненията ви, направо ми се иска вече всичко да е минало.

Алегра, стискаме палци на прекрасното момиче-кокиче-хубавиче 🤗 Много ще й отива френския на това нежно и ефирно създание 😘

Много, много си мила!!!!! Нещо психически се подгънах вече!!!!

# 558
  • София

Още малко остава, горе главата, ще стане французойка 😘

# 559
  • Тук и сега
Тръпнем в очакване вече. Егати и напрежението... Все ще е с френски, но къде?
Някой има ли наблюдения от познати за френската паралелка в 133СУ?

# 560
Ще падне с три точки, спокойно. Утре ще се цопнеш официално при нас.
По съвет на съфорумка свалихме duolingo, до сега не го бях ползвала, и наборът вече упражнява езика. Бил си вадил думи от речника, показа ми ги.

# 561
Местя се с удоволствие при вас. Щастлив младеж от второ класиране - френски / испански

# 562
една мома французайка записвам утре

# 563
  • София
Кативики и Bubanka честитоо и добре дошли!

# 564
Ехеее, как расте темичката!
Пък нашата почивка се премести от 1-5 септември на 11-15 септември. Резервирах, забравяйки, че на 11-ти е родителската. Сега ще трябва да анулирам и да търся друго място, а това толкова много ми хареса ... Или да пратя майка ми на родителската. Колебая се.

# 565
Пращай друг. Ще видиш класната и на други родителски. Ще съберете пари, ще подпишете едно друго- нищо особено, което да не може да свърши и тя

Поздравявам всички Hug и се радвам, че сте толкова ентусиазирани, ама това е вече гимназия, малко по-спокойно, повече да се оправят вече сами децата Wink
Почивайте си лятото, заслужена почивка след 7класната одисея

# 566
Присъединяваме се към компанията на зайците с ФЕ/АЕ! Щастливи и удовлетворени утре отиваме да се запишем! Simple Smile Включително и за лагера Wink

# 567
Мама Меца?), кой втори език?

# 568
кативики, maman_ours, честито!
bubanka, знам, че ти искаше друго, но и аз се радвам, че ще сме си заедно!! Simple Smile
Чакам тук с голямо удоволствие още Спунк и Сънчо, също и Игривата слива!!!

# 569
   Тази година седмокласната тема е силно франкофонска.
   Добре дошли на новите попълнения и попътен вятър на децата.
   Хммм и пак ми възниква въпроса на какъв принцип ще сформират класовете? Вече за повече от 5-6 деца зная, че са френски с испански и бих се радвала да са в един клас. Дали по ред на подаване, или по бал?!

Общи условия

Активация на акаунт