СЕДМИцата преди първо КЛАСиране - 10 - Успех!/20.06 - 26.06.2016 г./

• 78 036
  • 599
  •   1
Отговори
# 30
  • най-шареното място
Честита ваканция на подалите заявления!
Вече и ние сме в отбора.

Бързо мина. Почти чудесна организация. Много хора попълваха на място на ръка, но приемаха разпечатани заявления. В тях попълваха същите кодове, които се виждат на сайта на РИО - но те на ръка ги вписват. Напълно нелогична мярка за мен.  

Набирането за желанията не би трябвало да отнеме седмица сякаш... а това е най-дългия процес в класирането.

# 31
Едно питане от мен, провокирано от два поста в края на предходната тема, касаещи НПМГ - за това училище се кандидатства със заявлението, което подаваме в училище-гнездо? Само подаването на документи за участие във вътрешните профилиращи изпити можеше да се направи онлайн, нали?

Да, за НПМГ се кандидатства с това заявление. Онлайн се подаваха само документите за техните изпити. Оценката от тези изпити е включена в служебната бележка с оценките от НВО и се вписва и в самото заявление.

# 32
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! bouquet

В очакване сме на класирането... Hug

# 33
Благодаря за темата и аз bouquet Моят син вече е съвършено спокоен, изобщо не очаква изненади във връзка с класирането. Бих искала да кажа същото и за себе си, но всички коментари относно избора ни, както и "журналистическите" размисли как в елитните гимназии ще се влиза с тройки, ме изнервят ужасно Embarassed
Чак пък с тройки??!!!Това не съм го прочела.
Да попитам къде ще излезе класирането, освен в училището -гнездо и на сайта на рио-софия ли?

# 34
  • Пловдив
peptop, на сайта, където се проверяваха оценките.

Скрит текст:
това вече го има поне по веднъж на всяка страница

# 35
Пращайте ги на първа страница да четат!

# 36
  • Бургас

peptop, става въпрос за Бургас, не за София Peace

# 37
Здравейте, радвам се много за децата ви. Желая им успех..
Моето изкара над 3,50 и по двата предмета...но няма да кандидатстваме тази година... а след 8 клас..
Svetlaem твоето момче какви оценки има та се осмелихте наистина да пишете само едно желание...браво на него...мислех, че се пишат поне 3-4 желания, но всеки си знае де...
Някой може ли да напише кои книги са препоръчителни...

# 38
  • най-шареното място
Христина, днес пред комисията видях да чака дете с 5,962 /да не сбъркам цифра, но над 5.95/ и близо 5,50 по другия предмет и 4 желания, а до него дете с подобен успех с 6-7. За презастраховане. Масово се пишат 3-4 допълнителни за сигурност, макар рядко да е нужно.

# 39
  • София
Ние сега попълвахме - много досадно занимание - едно с кодове и едно без. Написахме 10 желания за всеки случай.

# 40
https://chitanka.info/collections/school/viii-class

# 41
  • най-шареното място
https://chitanka.info/collections/school/viii-class
[/quoteМай и това е з апърва страница Simple Smile Или аз не съм видяла....

# 42
  • София
Здравейте! Виждам, че коментирате задължителната литература за 8 клас. На дъщеря ми са дали коренно различни произведения от цитираните, като са обяснили, че това е по старата програма.
Произведенията, които са ни дали са :
1.  Старогръцки легенди и митове
- митове за Помпей
- митове за Едип
 - Троянски митологичен цикъл
2. ,,Илиада’’ - Омир
3. Библията(сюжети за грехопадението; за Кайн и Авел; за Моисей; за Исус Христос)
4. ,,Декамерон’’ - Бокачо
5. ,,Дон Кихот’’ - Мигел де Сервантес
6. ,,Хамлет’’ - Уилям Шекспир
7. Сонетите на Шекспир

# 43
  • Пловдив
Niki-02, всъщност нали на есен влизат новите програми. И вероятно ще има нови учебници.  newsm78

# 44
Niki-02, всъщност нали на есен влизат новите програми. И вероятно ще има нови учебници.  newsm78
§ 1. (1) Учебните програми, утвърдени при условията и по реда на тази наредба,
влизат в сила за учениците, които през учебната 2016 - 2017 г. постъпват в I и в V
клас, учениците, които през учебната 2017 - 2018 г., учебната 2018 - 2019 г. и учебната
2019 - 2020 г. постъпват в I, в V и в VIII клас, както и учениците, които през учебната
2020 - 2021 г. постъпват в VIII клас.

Ей това е по наредбата за общообразователната подготовка.

Общи условия

Активация на акаунт