жилище в Младост

• 10 615
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
За парка съм съгласна, че е пренаселен ... аз се отказах да стъпвам там...

За паркирането - аз кола нямам и нямам намерение да си взимам, така че другите да му мислят Grinning

За училищата нямам мнение все още, но за яслите и градините - според мен са малко и са наблъскани предимно в Младост 2... отделно не отпускат достатъчно бройки за кандидатстващите... но това е за друга тема Wink

# 16
Не знам цените, но квартали като Гео Милев, Слатина и Редута дали също не са идея? Слатина има и неприятни места, но кварталите са доста зелени, има паркове и площадки.
Редута е по-зле от Младост  Peace. Там са едни криви улици, нагоре надолу, кооперации на всеки ъгъл и има един рейс - 72. Поне има парк - Гео Милев.

animal, на вашата улица  hahaha

Само дето това не е Гео Милев, а Редута.

# 17
Не знам цените, но квартали като Гео Милев, Слатина и Редута дали също не са идея? Слатина има и неприятни места, но кварталите са доста зелени, има паркове и площадки.
Редута е по-зле от Младост  Peace. Там са едни криви улици, нагоре надолу, кооперации на всеки ъгъл и има един рейс - 72. Поне има парк - Гео Милев.

animal, на вашата улица  hahaha

Само дето това не е Гео Милев, а Редута.

Точто Редута съм написала в началото на коментара ми, а че парк има, наречен "Гео Милев". Така дали стана по-ясно?

# 18
Ами да много правилна поправка, всъщност апартаментчето ми се иска да е 3-стайно. Ще ги видя тези Виа Селере, въпреки че много са тея 1200 евро бе...пфффф полудяха тези строители  newsm77 smile3538 newsm62

# 19
Да, извинявай. Моя грешка.

# 20
В Младост 3 до Кауфланд продават апартаменти, там е идеално, и метрото е близо, и има паркинг за колата. Там е най-доброто място лично за мен, макар да живея в Младост 1

# 21
Новото строителство си сложи едни 20% общи части, т.е., ако искаш да живееш на 100 кв.м., плащаш 120.

# 22
Иначе в City of Fountains в Младост 4 мисля, че е по-евтино, но не знам дали има свободни останали. Знам, че има четиристаен там, който се продава.

а това е построено върху старо сметище  Laughing

В Младост 3 до Кауфланд продават апартаменти, там е идеално, и метрото е близо, и има паркинг за колата. Там е най-доброто място лично за мен, макар да живея в Младост 1

да, там чакаме нов затворен комплекс и ще бъде още по-чудно  ooooh!

# 23
  • София
Мен ме побъркваше това, че новите кооперации са с огради и , за да преминеш "отвъд" трябва да заобикаляш. Имаше само една кална обрасла поляна, през изоставен паркинг, през която можех да мина до пешеходната пътека. Преди нея блок до блок с дворчета, през които не може да се мине.
Новия комплекс Гранд Каньон ли е? Спомням си, че щяха да правят нещо подобно-езерца,бизнес сгради, жилищни...

# 24
да, ужасно е  Crazy
http://kanal3.bg/news/6491-Vidzte-kak-shte-izgledzda-%20Grand-ka … t-%2528Video%2529
но май няма да е затворен /бях останала с такова впечатление/ - поне на снимките не изглежда така

# 25
  • Тра-ла-ла
Иска ни се да си купим някое апартаментче в Младост
А мислила ли си за Дървеница, Мусагеница, Дианабад?! Кварталите са по-тихи и не са презастроени

# 26
Бре, бре!  ooooh! Mr. Green Дано да има подземни паркинги, че иначе......... Crazy

# 27
А мислила ли си за Дървеница, Мусагеница, Дианабад?! Кварталите са по-тихи и не са презастроени
Тя пише, че и Младост й е скъпо, затова не мисля, че посочените квартали са вариант за нея.
Освен това по отношение на инфраструктура Младост е по-добре. И с по-чист въздух от тях, което при отглеждане на дете е важен фактор...

# 28
  • Тра-ла-ла
Тя пише, че и Младост й е скъпо, затова не мисля, че посочените квартали са вариант за нея.
Освен това по отношение на инфраструктура Младост е по-добре. И с по-чист въздух от тях, което при отглеждане на дете е важен фактор...
От къде черпиш информация, че задърстената Младост е с по-чист въздух отколкото изброените от мен квартали?! За инфрастрултурата също бих поспорила, но не е тема Grinning

Колкото до цените - новото строителство навсякъде е скъпо, освен може би в Овча Купел, Люлин 56та част и подобни квартали.

# 29
Като заговорихте за цени реших да погледна сайтовете за обяви... видях 2 ап. като моя - единият дори е в нашия блок...но цената му е повече от страшна - 115000 Евро  #Crazy  #Crazy!!! Леко са се увлекли, бих казала... до скоро се продаваше един за 98 хил., но тези със 115 направо... и не е ремонтиран дори...   newsm78

Не мога да си обясня защо държат такива високи цени  newsm78 Особено, като се има предвид, че "гледката" най-вероятно ще е терасата/стаята на съседа...

Общи условия

Активация на акаунт