Девети клас 2016/17 - тема 75

• 78 004
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
liani, браво на детето.

Писах, писах и изчезна.
Омърлушен  е за класната по ФЕ, очакваше малко повече, за първи път да го видя да е ядосан за оценка, на себе си бил ядосан.По другите предмети е оформен.Нищо различно от предишните години, както като оценки така и като положени усилия.
Ще му обясня за оценките, които влизат в дипломата от 9 клас и ще го накарам да си изкара какво му трябва за университета, който си е харесал за да е наясно.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 18:39 от охлювчетоо

# 121
  • София
Моята не се знае каква оценка ще има по физическо. Казва, че е много зле и не може да си покрие нормативите.

# 122
По физическото са посмекчили...пфу, но все пак излишен стрес.
Матурата 6ца, радва се  Party

# 123
  • София
 liani, браво на детето, а и на всички, които са се представили добре на матурата.

# 124
  • нейде там, където ....
liani, браво на детето, а и на всички, които са се представили добре на матурата.

Поздравления и от мен!

# 125
  • София
liani, поздравления за младежа! И да се ръководи от собствените си виждания, а не от това какво искат и правят другите - аз на моите непрекъснато им набивам канчетата за това.

Девойката е с 5,63 на матурата по френски, май се очертава пълно 6 за годината предвид факта, че и по физическо ще има 6.

# 126
  • София
Благодаря, момичета!  Hug
Той не се ръководи от мнението им, но му се искаше да е с повечето от тях и се ядосва на решението им,  но всеки си преценява Peace
За себе си е решил -лайстунг.

# 127
Той не се ръководи от мнението им, но му се искаше да е с повечето от тях и се ядосва на решението им,  но всеки си преценява Peace

Същата ситуация. Мъчно ни е за "стария" клас - бяха се сдружили. Но това е крачка напред и уникален шанс да се изпробва немската система без необходимост от преместване! Обаче явно колебливите настроения преобладават - снощи чух изявлението, че подписът под влияние на афекта от току-що научения резултат е решаващ, иначе можело да премисли... Аз обаче съм оптимист и смятам, че до понеделник има време децата да премислят! Обикновено накрая отказалите се не са чак толкова много!

# 128

Същата ситуация. Мъчно ни е за "стария" клас - бяха се сдружили. Но това е крачка напред и уникален шанс да се изпробва немската система без необходимост от преместване! Обаче явно колебливите настроения преобладават - снощи чух изявлението, че подписът под влияние на афекта от току-що научения резултат е решаващ, иначе можело да премисли... Аз обаче съм оптимист и смятам, че до понеделник има време децата да премислят! Обикновено накрая отказалите се не са чак толкова много!
Понеделник ли е крайният срок за записването и наистина ли се записват като се подпишат на списъка с приетите деца - в последната колона - и толкоз newsm78

# 129

Понеделник ли е крайният срок за записването и наистина ли се записват като се подпишат на списъка с приетите деца - в последната колона - и толкоз newsm78

Да. Трябва да се подпишат или ако се отказват, в понеделник да донесат бележка от родител с обосновка, защо се отказват.
Мисля, че е напълно достатъчно само да се подпишат - нали предварително като родители вече подписахме декларации, че сме съгласни да кандидатстват и да учат в DA, ако се класират.

# 130
Junsky, благодаря Ви и на Вас. Да, достатъчно е да се подпишат, но реших все пак да проверя дали не ме будалка младежа, защото и той не е особено щастлив от приемането му в лайстунга - той е в 8 ж и само 6 деца са приети, а от тях поне едно се отказва и затова / но не само затова / не е доволен Mr. Green 

# 131
Junsky, благодаря Ви и на Вас. Да, достатъчно е да се подпишат, но реших все пак да проверя дали не ме будалка младежа, защото и той не е особено щастлив от приемането му в лайстунга - той е в 8 ж и само 6 деца са приети, а от тях поне едно се отказва и затова / но не само затова / не е доволен Mr. Green 

Честито и на Вас! И смело напред! Абсолютно убедена съм, че ще си харесат и новите класове и не само ще свикнат, а и ще ходят с удоволствие на училище! Сега всички са наплашени от легендите за здравото учене, но децата са достатъчно умни, за да се справят!

# 132
  • Варна
При нас заваляха едни шестици за годишна оценка.  Grinning
5 само по физическо.
Куюджуклиева се била объркала за учителя по БЕЛ на нашия клас догодина-щял да бъде Панчев. То все там-и за него нямаме отзиви. Flash, вашият ли е?
На девойката ѝ е много мъчно за тази учителка.  Rolling Eyes А днес въпросната, като казвала оценките на децата за годината, за девойката се пошегувала, че няма да коментира.  Laughing
На изпита по английски-5,18. Девойката се ядосва за разните допуснати грешки. На съчинението обаче се е справила прекрасно.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 19:32 от Стейси Грей

# 133
  • Варна
Стейси неее, нашия талант е Дюлгеров. Grinning

# 134
  • Варна
Стейси неее, нашия талант е Дюлгеров. Grinning

Догодина няма да сме с него.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт