Девети клас 2016/17 - тема 75

• 77 980
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Аз се уговори с една мама от форума. До вторник ще знае дали учебниците са на същите издателства. Ще купя само МАТ и втория език.

# 646
  • Варна
Някой ако може да препоръча входни тестове по математика, ако може с отговори, ще му бъда благодарна. Simple Smile

Оказа се, че домашното по математика за лятото не е пипнато. И е трудно.

# 647
Някой ако може да препоръча входни тестове по математика, ако може с отговори, ще му бъда благодарна. Simple Smile
Не ги препоръчвам, ама други нямам.  Joy
И не си ги получила от БГ Мамма и от мен. Naughty
http://dox.bg/files/dw?a=cf5643f10b
Само единият е без отговори. Единият е малко по-труден от нормалното. Тъкмо да постигнеш необходимата доза стряскане.

# 648
# 649
  • София
Не сме ги получили от теб  bouquet

По колко часа са 1ви и 2ри език в езиковите?
Щерката каза, че при нея са 7/3 (или 4), т.е. 7 часа АЕ и 3 (или 4) НЕ.
След миналогодишните 18 часа тези 7 ми се виждат много малко.

# 650
  • Пловдив
AnMary, трябва да има място за общообразователните предмети.  Peace
Моята се обзаведе с учебници, остана да получим математиката - учебник и сборник, и контурни карти по география по куриер. За сега са ясни две дати за входни ниво - на 30.09 по МАТ и физика.
По специалните предмети ще са без учебници, ще падне писане. Оценката ще се формира от три писмени изпитвания - първото 20% от оценката, второ и трето по 40 % от крайната оценка. Ще са като студенти.

Дидева, и аз ще се опитам да ги пробутам на девойката, ама да видим дали ще "захапе". Пък може и да я изпратя със задачите при учителката, за да ги решат заедно.

# 651
Не сме ги получили от теб  bouquet

По колко часа са 1ви и 2ри език в езиковите?

В  НЕГ 6/4  немски/английски . Колкото , толкова. Математиката обаче за 3 Shocked

# 652
  • София
В професионална гимназия - 4 часа английски и няма втори език  Sunglasses кеф. За съжаление, обаче, другата година ще имат втори.
Математиката и при нас е 3 часа седмично. Литературата - също толкова.

# 653
  • Пловдив
Елл, и моята е в професионална паралелка. Имат втори език - 2 часа седмично, МАТ - 5 часа /все пак е МГ/, БЕЛ - 3 часа.

# 654
  • Варна
При моята този срок часовете са 7/4/3 съответно НЕ/АЕ/М.
Биологията е на немски тази година.

# 655
От на малкият входните до големият изобщо не мога да стигна, дори не съм му видяла програмата.

# 656
  • София
За задачките... "пратих ти задачки по математика по вайбъра"... няма такава отчайваща физиономия - "не ме търси".

АЕ - 7 ч.
НЕ - 4 ч.
Математика - 3 ч.
Физика - 2 ч.
Химия - 1 ч.
Психология - 1ч.
Български - 3 ч.
География - 1 ч.
Биология - 2 ч.
История - 2 ч.
Информатика - 1 ч.
Информационни технологии - 1 ч.
ИИ - 1 ч.
Музика - 1 ч.
Физическо - 2 ч.

# 657
Нашите започнаха сериозно да учат, вчера домашно 2 часа.
Учебникът им по физика е 900 стр., химията и тя е тухличка.

# 658
  • София
Това е страхотно. Яд ме как при нас физиката всяка година, като че ли минава между другото и обикновено остава ненаучена. А всъщност е най-важната фундаментална наука. Не че човек не може да мине и без да я разбира, но той и без български и литература може да мине, а физиката би му свършила доста повече работа от тези два предмета.

# 659
  • нейде там, където ....

Би ли споделила нещо по-конкретно за учебниците по физика и химия? Не че си нямаме достатъчно (според мен), но са изчетени вече.

Общи условия

Активация на акаунт