Нашите кухни - 64

• 125 283
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • Раковски
По-чисто си е първо плочките, но тогава се получават няколко въпросителни, плочките над плота или пред него, ако са пред него как се оправят фугите, ако е под плочките пак може да има фуга, и другото е, че много трудно се мушка плот под плочките.

# 361
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Позачетох се из темата, поздравления - много е полезна! Записвам се и се надявам скоро да имам възможност да спретна нова кухня, а и не само Simple Smile Но когато и да се случи, поне ще имам време да го премисля. Сложна мисия ми се струва  Thinking

МДФ на Морато. В шкафа ще бъде долу пералня, а горе сушилня, но засега е все още празен. От другата страна на мивката ще има съдомиялна за вграждане
Кухнята е прекрасна, поздравления! На сайта на Морато пише, че са преустановили производство на мебелни врати за фирми и мебелисти от 2015г. Някой може ли да препоръча други с добро качество?....макар че докато стигна до вратите , доста трябва да почета  Joy Благодаря!

# 362
По-чисто си е първо плочките, но тогава се получават няколко въпросителни, плочките над плота или пред него, ако са пред него как се оправят фугите, ако е под плочките пак може да има фуга, и другото е, че много трудно се мушка плот под плочките.
Здравей, да разбирам ли, че организационно и по-лесно за изпълнение е всеки друг вид гръб /лакобел, термогръб/?

# 363
Някой ползвали от масивните плотове на Икеа? Говоря за изцяло масивните http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-worktops/57476/81452/, не тези, които са с дървено покритие като този http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-worktops/18341/19472/

# 364
  • Раковски
Здравей, да разбирам ли, че организационно и по-лесно за изпълнение е всеки друг вид гръб /лакобел, термогръб/?

Да, по-лесно е и освен това го прави един човек.

# 365
  • Бургас
Разглеждам стъкла за гръб. Според вас задължително ли е да е закалено стъклото  Rolling Eyes

# 366
  • Някъде на път....
Разглеждам стъкла за гръб. Според вас задължително ли е да е закалено стъклото  Rolling Eyes
Според мен е задължително!  Peace

# 367
  • Бургас
Май ще лепя плочки. На едно място ми предложиха да ми сложат закалено стъкло на стената с котлоните, а на другата стена да не е закалено. Това срещу скромната сума от 650 лв. На друго място ми предложиха незакалено стъкло за общо 100 лв. Май ще редя плочки  Tired

# 368
650 лв.??????? ми той плота ти ще излезе по-евтин.

# 369
  • Бургас
Плота от гранит ми излезе 630  Grinning
Тъпото е, че в Бургас няма никакъв избор на гърбове.

# 370
Тази цена за колко линейни метра е?

# 371
  • Бургас
Тази цена за колко линейни метра е?
За две стъкла - 1.60/0.60м и 1.20/0.60м, като само по-късото стъкло е закалено  Confused

# 372
Тъпото е, че в Бургас няма никакъв избор на гърбове.

Сложи си едни бели или кремави плочки и екстра даже ако са равни и гладки и лъскави ще изглежда като лакобел. Моите плочки на гърба излязоха 60 лв.- е как да не си ги вземе човек?

# 373
Miss july,каква е цената на гранита,който сте избрали?Ние засега сме проверили на две места.За един и същ цвят,от първото място ни искат 280 лв за квадрат,от второто-240.Първите ще го монтират за 600  Shocked ,вторите около 300.Та се чудя,как е възможно такава разлика да има,при положение че тези с по-ниските цени ми се струват по-добри  newsm78.

# 374
  • Бургас
Miss july,каква е цената на гранита,който сте избрали?Ние засега сме проверили на две места.За един и същ цвят,от първото място ни искат 280 лв за квадрат,от второто-240.Първите ще го монтират за 600  Shocked ,вторите около 300.Та се чудя,как е възможно такава разлика да има,при положение че тези с по-ниските цени ми се струват по-добри  newsm78.
Писала съм - 630 лв. Друг, почти същия, ни го предлагат за 750 лв.  Искай си разбивка на цената - кое колко струва. На нас само за цокъл от 6 см на гърба ни искат 150 лв. отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт