Нашите кухни - 64

• 125 599
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
shadowman,
Помислих си за "TANDEMBOX"
http://www.blum.com/bg/bg/01/30/10/10/10/

# 616
  • някъде там
PAV1,няма разбивка на офертата,затова и ми беше интересно да чуя мнение на хора занимаващи се с това.Телескопичните водачи са някакви обикновени.Скъп е само механизма на горния голям шкаф.Те ще монтират само плота и аспиратора,евентуално и мивката. Поисках оферта от още един майстор за същия проект. Благодаря за отговорите!

# 617
За гръб може ли да се сложи гранитогрес а не фаянс?
Може. Щом Ви допада като цвят и размер.
Единствено, с което да се съобразите е типа лепило (да пише, че е за гранитогрес).
напр. CM 11 PLUS GRES
http://www.ceresit.bg/component/virtuemart/details/169/9/%D0%97% … m-11-plus-gres/69

# 618
  • Sofia
И ние ще слагаме гранитогрес за гръб на кухнята, която в момента вече се прави.
Единственото, което ме притеснява, е грапавината му, но пък много ни харесва и ще си поемем риска  Simple Smile
Скрит текст:

# 619
Надявам се да греша, но тези плочки изглеждат кошмарни за чистене с всичките си фуги, грапавини и тъмен цвят, на който личат всички варовикови отлагания. Само на снимка като ги видя и се изморявам.

Иначе са много оригинални и ми допадат като дизайн. Пак казвам, надявам се да не съм права. А може и ти да не си мързелива домакиня като моя милост.

# 620
  • Бургас
Не знам каква ще ви е кухнята, но тези плочки са ми малко тип "промишлен дизайн" и ми стоят доста грубо. Грапавината и многото фуги също не ми изглежда практично.

# 621
Единственото, което ме притеснява, е грапавината му, но пък много ни харесва и ще си поемем риска  Simple Smile
Моята кухня е с леко грапави плочки с прилично големи фуги. По-светлият вариант (серия Samaria на Tubadzin):
Скрит текст:
Нямам никакъв проблем с чистенето, просто след всяко сериозно готвене ги забърсвам с мокри домакински кърпи. Също с такива кърпи минавам абсорбатора и дъното на горния шкаф, който е в близост. Отнема максимум 40 секунди. Никога не оставям мазните капки да престояват дълго време, защото тогава се бетонират и нищо не може да ги помръдне.
С фугите, които са много светли, също нямам проблеми. Чистила съм пръски от мазнина и такива от плодови сокове.

# 622
sladkarka, плочките са много хубави.

# 623
  • Sofia
Надявам се да греша, но тези плочки изглеждат кошмарни за чистене с всичките си фуги, грапавини и тъмен цвят, на който личат всички варовикови отлагания. Само на снимка като ги видя и се изморявам.

Иначе са много оригинални и ми допадат като дизайн. Пак казвам, надявам се да не съм права. А може и ти да не си мързелива домакиня като моя милост.
Аз вече съм чистила такива - первазите на пода са такива и не е нещо по-различно от чистене на каквито и да е плочки  Simple Smile
Радвам се, че ти харесват - ще покажа цялостното изпълнение във втората половина на септември  Simple Smile

# 624
  • Sofia
Не знам каква ще ви е кухнята, но тези плочки са ми малко тип "промишлен дизайн" и ми стоят доста грубо. Грапавината и многото фуги също не ми изглежда практично.
не мисля, че стилът ни е индустриален, по-скоро contemporary или клони към минималистичен  Simple Smile
Пасват стра-хотно на всичко наоколо, ще видиш един ден Wink

# 625
  • Sofia
Моята кухня е с леко грапави плочки с прилично големи фуги. По-светлият вариант (серия Samaria на Tubadzin):
Скрит текст:
Нямам никакъв проблем с чистенето, просто след всяко сериозно готвене ги забърсвам с мокри домакински кърпи. Също с такива кърпи минавам абсорбатора и дъното на горния шкаф, който е в близост. Отнема максимум 40 секунди. Никога не оставям мазните капки да престояват дълго време, защото тогава се бетонират и нищо не може да ги помръдне.
С фугите, които са много светли, също нямам проблеми. Чистила съм пръски от мазнина и такива от плодови сокове.
Ооо, много са ти хубави наистина!  Simple Smile
И аз съм като тебе минаваща на момента набързо, а веднъж в месеца по-сериозно чистене - гранд чистене с помощници  Simple Smile

# 626
  • Варна
И на мен ми харесват и двата показани варианта. Peace
Аз ако покажа каква ужасно ми хареса ...
Скрит текст:

Няма да са те ... ама няма да спра да ги харесвам. Много. Blush

# 627
  • Sofia
И на мен ми харесват и двата показани варианта. Peace
Аз ако покажа каква ужасно ми хареса ...
Скрит текст:

Няма да са те ... ама няма да спра да ги харесвам. Много. Blush
Уфффф.... много хубу!

# 628
  • Бургас
не мисля, че стилът ни е индустриален, по-скоро contemporary или клони към минималистичен  Simple Smile
Пасват стра-хотно на всичко наоколо, ще видиш един ден Wink
Може да пасват чудесно. Не съм виждала нищо друго освен плочките, затова изкоментирах само тях.
Ще чакаме снимки  Simple Smile

# 629
sladkarka, плочките са много хубави.
Ооо, много са ти хубави наистина!  Simple Smile
Благодаря Embarassed, но това не е гърбът конкретно на моята кухня, само показвах плочките.
Между другото, така и така ще снимам скоро мъничкия си апартамент, за да го пусна в интериорната тема, може да покажа снимки само на кухнята тук. Тя не е нещо особено - бяла, Икейска, малка, леко скучна, но е "най-бързата" кухня на света.
В сряда правихме проекта в Икеа, а в събота (в рамките на същата седмица!) я монтираха. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт