Нашите кухни - 64

• 125 542
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте,
Моля препоръчайте ми място в София, където физически може да се отиде и да се видят плочки за кухня. Голям магазин или борса, например.

Аз си набелязах : Баня стил, Интеркерамос, Кератон.

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 13:45 от Ninche

# 211
Здравейте,
Моля препоръчайте ми място в София, където физически може да се отиде и да се видят плочки за кухня. Голям магазин или борса, например.

В Сико също има доста модели плочки за кухня, но внимавай при покупката.
Скрит текст:
На нас ни доставиха фаянс за баня второ качество, а при покупката ме уверяваха, че продават само първокачествен.

# 212
Здравейте,
..........Аз си набелязах : Баня стил, Интеркерамос, Кератон.
Днес бях в Баня Стил в Пловдив. Намерих си плочките, които не очаквах изобщо, че накъде ще мога да открия. Е, естествено наложи се компромис с цвета, но това не е толкова важно. (В цвета, който искам има само някакви грамадни плочки, а аз много държах на малки.) Имат огромен избор и това в Пловдив, а в София едва ли ще е по-малък.

# 213
Здравейте,

В Сико също има доста модели плочки за кухня, но внимавай при покупката.
Скрит текст:
На нас ни доставиха фаянс за баня второ качество, а при покупката ме уверяваха, че продават само първокачествен.
Те и нас в Баня Стил ни уверяваха, че фаянс им е само първо качество, а плочките които ни доставиха по никой начин не бяха - почти всички бяха криви, а не бяха евтини. Същото и с гранитогрес за коридора, който беше доооста скъп, добре че майсторите ни бяха добри и почти не се забелязва колко бяха криви плочките. Не знам дали само при тях е така, но имам чувството че нямат плочки първо качество!

# 214
  • софия
Здравейте,

Топ груп, Керамо, Хикови, Marazzi.

# 215
Здравейте,
Хайде днес започнахме и ние направата на новия ни апартамент. Ще бъде в ново строителство и започнахме с рпоект на кухнята че ще отнеме време докато бъде изработена. Искам да ви попитам за плота какво бихте избрали мевду термоплот, камък или гранит. знам че е дискутирано но май мисля гранит но ако излезе много скъп кой излиза по евтино и е добър вариант. Опираме много на средства защото след изплащането на апартамента и сега всичко по обзаваеждането (или поне по важните неща) ще са на куп и финансите са кът ?

# 216
Аз специално предпочитам гранита,но щом казваш че финансите ви притискат,по-добре термоплот.Скоро ще дойде време да поръчаме гранита,а нямам и идея колко ще струва  Crazy.Но ние решихме че веднъж ще правим и ще заложим на качественото.

# 217
  • до най-прекрасния мъж
Камък и гранит са по-здрави от термоплота и са за предпочитане. Но пък термоплотът финансово се понася по-леко. Вкъщи сме с термоплот и гръбче вече 6 години. Нямам оплаквания - здрав е. Най-хубавото му е, че понеже не е финансово обременяващ, ако ми омръзне след някоя и друга година, мога да сменя него и гръбчето бързо и евтино. И ето ти освежена кухня с нова визия.

# 218
а какви са точно минусите на термоплота ?

# 219
http://unitinterior.com/site/bg/kuhnenski-plotove
Ето плюсовете и минусите на различните плотове.

# 220
  • до най-прекрасния мъж
Аз такива не съм видяла до сега - не остават петна, чисти се с едно забърсване, слагам си горещи съдове отгоре - не се е повредил, евтин е.
Евентуално може да се подуе от вода, ако не е добре направен там, където е срязан около мивката. Но при добър монтаж е не лош избор.
Няма блясъка и красотата на камъка, но пък не е лош избор в никакъв случай.

# 221
Нямам опит нито с термоплотовете,нито с камък,само с едновремешните шкафове  Peace.Всеки преценя как да процедира.Само да има на предвид,че ако котлоните са на газ,обикновен гръб не е ок.

# 222
  • Някъде на път....
Здравейте,

Магазин Джесика - имат 3 етажа с плочки.  Peace

# 223
Здравейтее,
Колко см най много може да е висок един плот на кухня примерно за да е удобен за човек с височина 176см 90 см стига ли ?
Също исках да ви попитам колко да са широки долните и горните шкафове и плота така че да е максимално удобно 60-65 см ?
Вие с ккави размери кухни сте, колко плот имате за работа и как е най удобно ?

# 224
  • DE
Височината мисля, че трябва да е индивидуална.  Постига се с регулируемите крачета на кухните.

Да ви кажа ние как процедираме с ММ ми.  Изправям се пред мивката, той я държи и наглася височината, пита "така добре ли е?" и готово. Това за банята, в кухнята стоя пред мивката и той регулира крачетата на шкафа като задава същият въпрос  Mr. Green
Моите мивки не са удобни за майка ми, примерно, но тя е ниска и така  Laughing важното е, че аз работя на тях и напълно отговарят на изискванията ми  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт