След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57

• 87 221
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Мами/Ани Heart Eyes категорично съм съгласна с теб-Фахрие носи  някаква загадъчност в себе си но за мен това е супер качество за всяка жена стига да умее да дозира правилно.

Генче Heart Eyes винаги за мен  Фе е била специална , но честно никога не ми е хрумвало  да я сравня с Принцеса ,а тя си е такава.

И Бурак е нашия Принц Hug

Принца и неговата Принцеса.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 16:50 от sebilMM

# 46
Себи Heart Eyes Heart Eyes

newsm78 По телевизията - 360 newsm78 май са нарекли Бурак - Император на соц.медии newsm78 newsm78 Не съм много сигурна  Peace Peace но си е факт - че въпросното трио - не пропуска да ги коментира  Peace
Принцеса - днес - като заглавие - си е - в реда на нещата Embarassed

Embarassed Доволна съм  Embarassed Особено - след помията в инста й- под "клипчето" пред Колизеума - и необяснимия  ход на Бурак да качи - стара снимка  newsm78 след щастливата....

Heart Eyes

# 47

Генче Heart Eyes значи вече си имаме и Империатрица Laughing Laughing Laughing

Това  е фонтана ди Треви в Рим пред който Бурак отново и е предложил брак/рускините  твърдят/

# 48
  • Враца
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes
 Joy Мами-Ани Heart Eyes  Joy Кой-кого - чете Wink ooooh!

newsm78 Thinking Демек - Пленява newsm78 Изненадани ли са newsm78
Цитат
Почетен Evcen все още пленен

Фокси Heart Eyes Това брои ли се - като изпълнено желание Wink
 newsm78 newsm78 Ще си умра - от любопитство Embarassed

Такааа. Ако бях на тяхно място и знаех, че феновете много искат селфи на двамата - какво селфи бих направила аз.  Wink Wink Mr. Green Mr. Green  Така както в момента е сниман Бурак, бих станала, така че сянката ми "ляга", горе-долу  до неговата и да снимам (разбира се при малко по-ниско слънце - за издължаване на сенките  Wink Laughing Laughing) Супер селфи - ха някой да не е доволен  Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 21:11 от mama_an_ji

# 49

Мами/Ани  Heart Eyes

Значи ли ,че са и до наклонената кула в Пиза newsm78

Браво на тях smile3508

Няма по -щастлив от мен-Бу и в черно-бяло Hug bouquet
Щастлива съмммм....
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes
 Joy Мами-Ани Heart Eyes  Joy Кой-кого - чете Wink ooooh!

newsm78 Thinking Демек - Пленява newsm78 Изненадани ли са newsm78
Цитат
Почетен Evcen все още пленен

Такааа. Ако бях на тяхно място и знаех, че феновете много искат селфи на двамата - какво селфи бих направила аз.  Wink Wink Mr. Green Mr. Green  Така както в момента е сниман Бурак, бих станала, така че сянката ми "ляга", горе-долу  до неговата и да снимам (разбира се при малко по-ниско слънце - за издължаване на сенките  Wink Laughing Laughing) Супер селфи - ха някой да не е доволен  Laughing Laughing

# 50
Много хубав Бурак, но някак си нещо липсва на снимките ...... Фе Simple Smile Все пак някой трябва и да снима Peace

# 51
Фокси Hug Wink  там е Фе не бой се .Тя просто го центрира и държи на фокус , феновете творят  ето това Hug/[/за мен  ,скромната Wink Laughing Hug]

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 00:35 от sebilMM

# 52
  • София
Добро утро  newsm51

Хайде едно кафенце за сгряване в хладното утро  newsm47

Нашият хубавец добре се развява из стара Европа  Grinning А Фе трябва да вземе малко уроци по композиция на снимките и всичко ще е на 6!  hahaha

Успешен ден, момичета!  love001

# 53

Добро утро Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes крайно време беше де се разхладим малко Wink

Не смея да критикувам Фе ,че да не вземе да спре и такива снимки  да прави  на Бу .
Той милия си стои кротко и позира .Добре ,че  е извадила навреме фотоапарата и го хвана в  полет Laughing

Приятен ден bouquet

# 54
Добро утро Hug Heart Eyes

Сакън  Mr. Green Wink Heart Eyes Не търсете - кусури Wink Не е важен - фокуса - важен е - обекта Wink Има - едни - които се хванаха - и за измачканите му - гащи ooooh! и не само ooooh!

Добре ги - композират Wink

Да видим - Венеция или - Верона Wink newsm78 Ред е на ФЕ - да сподели Praynig
Един Гардаленд - на Бурак - добре ще му се отрази Wink

Усмихнат ден Heart Eyes

# 55
Генче Heart Eyes

Да кажа и аз какво мисля за дрехите им-практични и подходящи.
Колкото до измачканите му панталонки  ,най-вероятно  човек от соца" е направил коментар, когато освен от шушлеков плат от друго не се шиеха панталони , защото  НЕ се мачкаха.

Да , лена бе  и е привилегия за знаещите неговите качества плат.

До по-късно Party Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 15:43 от sebilMM

# 56
 Heart Eyes ooooh! Трудно се смогва ooooh! Embarassed Не се оплаквам  Peace Когато - тогава Wink

Кой каза, че нещо липсва на снимките Wink
Всички - чакат - общо селфи Wink

Не познах Wink - обаче - само за малко Wink

Цитат
Новое от Эф Simple Smile

#portorotondo 🌾
Малката Венеция Wink
Цитат
Друзья, небольшая справка о месте: Порто Ротондо принято во всем мире называть маленькой Венецией, ведь благодаря основателям курорта Николо и Луиджи Дона Делле Розе на этом эксклюзивном курорте Сардинии ощущается романтичный и изысканный венецианский стиль буквально во всем. Два венецианских графа мечтали создать элитное место отдыха для избранных, и им это великолепно удалось, ведь Порто Ротондо стал символом сосредоточия всей мировой богемы. Традиционно самые известные художники, литераторы, актеры и музыканты наслаждаются отдыхом в этой жемчужине северо-восточного побережья Сардинии. В последние десятилетия к ним присоединились и самые богатые люди мира, известные политические деятели, включая небезызвестного Сильвио Берлускони, которые приобрели роскошные виллы в Порто Ротондо. Одна из прекраснейших вилл Берлускони Ла Чертоза (Тихая Обитель) принимала в своих стенах почти всех президентов мира и других влиятельных лиц, что неудивительно, ведь эта белоснежная вилла представляет собой настоящий пример непревзойденного современного итальянского дизайна. И это далеко не единственное архитектурное чудо северо-востока Сардинии. Прекраснейший городок Порто Ротондо во всей своей очаровательности был создан великими скульпторами Andrea Cascella и Mario Ceroli. Особенно поражает своей величественностью и богатством архитектурной мысли церковь Сан-Лоренцо, к которой ведет, словно в небо, впечатляющая лестница из 35 ступеней, связывающая Сан-Лоренцо с площадью Сан-Марко. Вас поразит и интерьер церкви с сотнями фигур из русской сосны руки мастера Ceroli, его же работой является и невероятной красоты витраж из муранского стекла.

Ако ми остане време - ще потърся инфо на български Peace

И Бурак Wink

Даже - втора Wink

newsm78
Цитат
Остров Сардиния е вторият по големина остров в Средиземно море е богат на природни красоти. Магията на острова се крие в красивите, бели пясъчни плажове, кристално чиста вода, малки заливчета с плажове и суровата природа във вътрешността на острова. Диви и назъбени скали са характерни за югозападния регион. От безкрайно широките, пясъчни плажове през огромни дюни до високите почти 900 м крайбрежни, стръмни скали - дългото над 1800км крайбрежие ни показва едва ли не всички възможни формации!

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 13:54 от Ganaila

# 57

Генче bouquet чак в Сардиния ли са ?

Браво на тях.
Това е  най- тузарския морски курорт на Италия и не само!

Надявам се  някой скучаещи еснафи да  не   се вторачат в шапката и -на никоя жена която познавам не и стоят по-добре шапки , отколкото на Фе .
Чакаме и банския да видим - там където и да се вторачват е newsm10

АМА КОЛЕЛОТО НЯМА РАМКА newsm78....къде ще седне Фе newsm78

Или може би няма нужда Wink Wink Wink hahaha hahaha hahaha

Бу си сменя блузките поне момчето  Wink и кара колело.

Стана ми горещо от кеф Hug

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 15:15 от sebilMM

# 58
Себи Heart Eyes Кой ли знае - вече къде са newsm78 Кеф им - Франция - кеф - Испания...

Едва ли - ФЕ ще посочи мястото - току-така... КГБ...

Wink Heart Eyes

По бански - едва ли - доброволно Wink Wink

Joy По всяка вероятност - виждаме колелото - ползвано от ФЕ newsm78

Втори опит Wink

В ТТ са се произнесли Wink - за рамката Wink

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 15:30 от Ganaila

# 59

Е тогава Фе го вози на багажника hahaha hahaha hahahaНе вярвам newsm78

Защото ,няма резон ,ако си имат две колела да ни ги покажат Laughing

И още малко за Сардиния:

Изумруденият бряг на остров Сардиния е предпочитаната от супербогатите дестинация. Сардиния е наистина едно уникално място с прекрасни плажове, може би с най-красивото море, което съм виждала през живота си! А на архипелага Мадалена има безброй такива, при това уединени, просто идилия!

Морското момиче Фе - и преди и сега все си е хубава bouquet

Скрит текст:
Абе
Скрит текст:
вие младите
Скрит текст:
не знаете за какъв вид рамка става hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
никога повече няма да говоря с вас по този въпрос!!!!! Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт