След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57

• 87 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 450

ГЕНЧЕ Heart EyesМАМИАНИ Heart Eyes
НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ НЕ  СА МУ  КЕФ НА БУ  СНИМКИТЕ НА ФЕ newsm78 newsm78 newsm78
САМО МЪЖЕ ОКОЛО НЕЯ Laughing Laughing Laughing

# 451
  • Враца
  ГЕНЧЕ Heart EyesМАМИАНИ Heart Eyes
НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ НЕ  СА МУ  КЕФ НА БУ  СНИМКИТЕ НА ФЕ newsm78 newsm78 newsm78
САМО МЪЖЕ ОКОЛО НЕЯ Laughing Laughing Laughing

Себи, нали знаеш - на мен не ми се струва  Hug Hug Hug

Wink Wink
Бу е над тези неща - според мен си умира от кеф, че момичето му е толкова известно и обичано  Heart Eyes
Той е сигурен в нея (дори и да изпитва ревност понякога - никога няма да й го покаже - какво ли пък остава да го показва пред папараци и външни хора - не би я обидил по този начин   Heart Eyes Heart Eyes) Фахрие вече е много висока топка, благодарение на себе си преди всичко, знае точно какво иска от живота  и струва ми се не би се оставила да я тъпчат отново по какъвто и да било начин  Naughty

# 452
Себи Heart Eyes

БУ е с мечти за - режисура Wink Този негов -  съсредоточен -поглед - хич не ме притеснява. Само ни разсейва Wink от изображението в огледалото.

newsm78 Броим ли снимката му - за общо селфи newsm78

Мами Heart Eyes Имаше една статия за 10-те неща, които трябва да знаем за ФЕ и в нея казват...
"Името й стана - марка"

Heart Eyes

# 453
Здравейте,  момичета  Hug Хубави снимки на още по-хубави хора без значение от сантиметрите на коремчетата или дължината на косменото покритие Wink       Гани Laughing много интересно ми стана с тези 10 неща, които не знаем за Фе, може ли да намериш и останалите 8  bouquet

# 454
  • Враца
Скрит текст:
Себи Heart Eyes

БУ е с мечти за - режисура Wink Този негов -  съсредоточен -поглед - хич не ме притеснява. Само ни разсейва Wink от изображението в огледалото.

newsm78 Броим ли снимката му - за общо селфи newsm78
Мами Heart Eyes Имаше една статия за 10-те неща, които трябва да знаем за ФЕ и в нея казват...
"Името й стана - марка"

Heart Eyes

Имаше ги и преведени на руски и то скоро се разнасяха отново из руската мрежа, ама не кой ги знае къде са вече  ooooh!

# 455
  • София
Добро утро!  newsm51

Гани  Hug никога нямаше да се сетя да търся образи в огледалото на колата  Joy Joy Joy Пак ли подругите са провеждали разследването?  hahaha А кой е снимал - Али?  Shocked Той вечното присъствие ли е вече?  newsm78

Нося кафето с пожелание за добро настроение  newsm47

Heart Eyes

# 456
Добро утро Hug Heart Eyes

Петя Heart Eyes Hug Дай ми време - до довечера Embarassed Ще  покажа - 10-те и за ФЕ и за БУ - но ние ги знаем Peace Нищо ново - просто ми хареса - презентирането на ФЕ Embarassed

Мами Heart Eyes Hug При Бонитата - по стената и в страничката в туитър - БУФнюз

Алекс Heart Eyes Hug Предполагат, че е Онур Тек. Той все пак е - майстор фотограф Wink при това - щедър Wink

С коремче или без.... Окосмен или депилиран...
 Забележете - просто - пропорцията между габаритите на дланта му и тези на ФЕ

Praynig Спокоен ден  Praynig Heart Eyes Heart Eyes

# 457
  • Враца
Добро утро!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Добро утро Hug Heart Eyes

Петя Heart Eyes Hug Дай ми време - до довечера Embarassed Ще  покажа - 10-те и за ФЕ и за БУ - но ние ги знаем Peace Нищо ново - просто ми хареса - презентирането на ФЕ Embarassed

Мами Heart Eyes Hug При Бонитата - по стената и в страничката в туитър - БУФнюз

Алекс Heart Eyes Hug Предполагат, че е Онур Тек. Той все пак е - майстор фотограф Wink при това - щедър Wink

С коремче или без.... Окосмен или депилиран...
 Забележете - просто - пропорцията между габаритите на дланта му и тези на ФЕ

Praynig Спокоен ден  Praynig Heart Eyes Heart Eyes

Като Мечо е до нея  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes

# 458
Момичета, дали наистина ще оставят разкошния филм "Чучулигата" Без край? Егати тъпото, най-любимата ми книга ,  и няма гледаемост....кой точно не го го гледа ? Продължавам безпочвено да се надявам...но май трябва да спра! Какво мислите?

# 459
  • Враца
Момичета, дали наистина ще оставят разкошния филм "Чучулигата" Без край? Егати тъпото, най-любимата ми книга ,  и няма гледаемост....кой точно не го го гледа ? Продължавам безпочвено да се надявам...но май трябва да спра! Какво мислите?

Дюти, добре дошла при нас!  Hug Hug

За съжаление бих ти казала: спирай да се надяваш за Чучулигата - ние отдавна спряхме - караме само на спомени от време на време  ooooh! Wink  Тъпо е, но това е положението  ooooh! И ние много се ядосвахме, а бяхме се настроили тогава за Фериде в Анадола  Sad
Да гледаме напред и да се надяваме евентуално на още някой общ техен проект  Heart Eyes Heart Eyes

# 460
 Heart Eyes Heart Eyes
Цитат
Эфочка обещает сюрприз вместе с L`orealhair)))

Дали е от митинга newsm78 Има някакво цитиране в пресата newsm78 че БУФ са взели отношение Thinking Не е Embarassed
РД Тимур Савджи

Вчера - Истиние парк - за подарък Thinking

И отново - в кварталния Wink мол

Компенсация за това, че ги виждаме поотделно Sad

Дюти  Hug Здравей  Hug  Добре дошла Hug  

Петя Heart Eyes

Скрит текст:
Статья от 08.07.2016 г. Автор:Seha Çankaya (Часть 1)
Article ll 08.07.2016 By: Seha Çankaya #BurakÖzçivit #MuratBoz
10 моментов, которых вы не знаете о Бураке Озчивите
Бурак Озчивит, вошел в нашу жизнь и остался на года. Мы можем сказать, что в действительности же знаем его лучше по сериалу "Семейный дом" и с того времени дали себе слово "Мы можем проследить за этим парнем и наблюдать за ним годами" и вот, что получилось... Мы прожили вместе с ним до этих дней! Но на протяжении всех этих лет насколько мы реально знаем его? Вот 10 моментов, которые вы должны знать о самом популярном звездном актере на сегодняшний день Бураке Озчивите...
1. Важноe значение - образование
Б.О. окончил художественный факультет по специальности - фотография Мармарского университета
2. Значимость друзей
Дружит Бурак с Муратом Бозом не потому что они вместе снимались, дружба их началась много лет назад.
3. Его увлеченность автомобилями
Он считает, что у старых автомобилей особенные души, поэтому он соблюдал каждый аспект, собирая и ремонтируя свой автомобиль Camaro.
4. Любовь похожа на кого?
Б.О. впервые встретил свою возлюбленную в сериале "Чалыкушу", где они были партнерами. Также вдвоем они снялись в фильме под названием "Любовь похажа на тебя".
5. Восходящая звезда - Модель
Фотография Б.О. , которая была отправлена в агентство по отбору "Лучшей Модели Турции" в 2003 г. , выбыло из тура в предварительном просмотре, но после проверочного тура их вернули, и его выбрали как "Лучшая восходящая Модель",а в 2005 г. выиграл конкурс "Лучшая Модель Турции"
6. Первый актерский опыт
Его первый актерский проект был в полицейском сериале, где он играл офицера (Минус 18). Затем в 2007 г. он снялся в фильме ужасов "Зараженный". После этого он получил шанс сыграть у режиссера Картала Тибета в сериале "Муж по принуждению", а летом 2008 г. он сыграл характерную роль Guven в "Семейном доме".
7. Значимость Бали бея в его жизни
После того, как он сыграл Малкочоглу Бали бея в "Великолепном веке", эта роль ему принесла большой успех, этот образ занял особое место в сердце Бурака. Он открыл ресторан под руководством своего отца под названием "Бали бей" логотипом которого стали усы.
8. Футбол - это превосходно... Б.О. большой поклонник команды "Фунербахче"
9. Вы говорите музыкальный?
Бурак является одни из актеров, у которого приятный мелодичный голос. Он исполнил песню своим голосом с Ф. Э. "Hasretinle Yandı Gönlüm" для их фильма и записи клипа.
10. Дующий ветер с Эгейского моря!
После того, как он брал уроки танцев по турецким народным танцам "Хармандали" и "Зейбек", он станцевал перед своими поклонниками, завоевав их любовь. Один из таких моментов был в фильме "Любовь похожа на тебя".

Скрит текст:
Article ll 06.07.2016 By: Tarta Blabar (1-3) #FahriyeEvcen
Ее имя стало брендом
10 моментов, которых вы не знаете о Фахрие Эвджен
Ф. Э. покорила нас с первых проектов, в которых она играла, продолжая расти и двигаться по карьерным ступенькам очень быстро. Ф.Э., достигла много успехов в кино и на ТВ-шоу, к тому же она стала лицом крупного косметического бренда. Помимо карьерных успехов, что вы должны знать о ней больше, чтобы знать ее поточнее?
1. Немаловажно - времена года! Ф. любит зиму больше, чем другие сезоны
2. Она любит своих маленьких питомцев! Ф. очень хорошо заботится о своих питомцах.
3. Интересно - о ее коллекциях!
У Ф. коллекция османских кафтанов
4. Музыкальное увлчение... У Ф. прекрасный голос, и кроме того она умеет играть на фортепиано. У нее в музыке разносторонние увлечения.
5. Каждый язык - это новый человек!
Ф. умеет говорить на 4-х языках: английском, турецком, немецком и испанском.
6. Шаг за шагом к цели...
Ф. училась на Социальном факультете Дюссельдорфского университета, но она оставила там учебу, продолжила учиться в Босфорском университете на историческом факультете и через 4 года стала его выпускницей.
7. Что о ее семье?
Ее семья живет в Германии и у нее есть три старших сестры
8. Кто больше путешествует, тот узнает больше!
Фахрие любит путешествовать, в основном предпочитает путешествовать на природе
9. Уважение и только уважение... По мнению Ф. в каждых отношениях наиболее важный фактор - уважение. Она говорит, что когда есть уважение, совершается меньше ошибок.
10. Фахрие любит спорт с детства... Ф. любит спорт с самого детства и говорит, что играла в баскетбол до Высшей школы.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 19:18 от Ganaila

# 461
  • София
Добро утро!  newsm51

Днес ви нося кафе за разсънване  newsm47

и малко лятно/морско  настроение  smile3503

Гани  Hug чудесни новини за нашите красавци  newsm10 Фе ми изглежда като ученичка на снимките в Мола  hahaha

И това ли е ново?  newsm78

Хубав ден ви пожелавам!  Hug Heart Eyes

# 462
Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes

Алекс Heart Eyes Как да разберем newsm78 Определят я като нова newsm78

Тук е от 13.07  Peace като публикация Peace Веднага след прибирането им. Тогава се твърдеше, че и БУ е там newsm78

Но пък - колието май е различно Thinking Чантата също  newsm78 И ФЕ вчера в МОЛ-а за подарък Thinking

Добре - че нямам време - защото имам - теория за - загадъчната снимка от БУ newsm78 Ами то се оказва, че са "разделени" newsm78 ФЕ на снимки...БУ и той - сам...
Идеята ми е Embarassed БУ дава нишан, че чака Е-се-мес-че - щото не може да и се обади Wink Направо - му се изчерпва - търпението

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 463
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes

Алекс Heart Eyes Как да разберем newsm78 Определят я като нова newsm78

Тук е от 13.07  Peace като публикация Peace Веднага след прибирането им. Тогава се твърдеше, че и БУ е там newsm78

Но пък - колието май е различно Thinking Чантата също  newsm78 И ФЕ вчера в МОЛ-а за подарък Thinking

Добре - че нямам време - защото имам - теория за - загадъчната снимка от БУ newsm78 Ами то се оказва, че са "разделени" newsm78 ФЕ на снимки...БУ и той - сам...
Идеята ми е Embarassed БУ дава нишан, че чака Е-се-мес-че - щото не може да и се обади Wink Направо - му се изчерпва - търпението

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На снимката с приятелките, колието са онези черешки ли бяха, някакви плодчета, които, дали не беше и още 2014 лятото, много се обсъждаха -от кой са й подарък (появиха се тогава изненадващо  Mr. Green). Може просто снимката (изглежда ми позната)да е от онзи период, а блузката да е съвпадение.
А, и чантите са различни  Thinking И прическата  Thinking

# 464
Мами Heart Eyes

Уф Crossing Arms Аз искам снимката да е нова Crossing Arms Много ми е - удобно Embarassed Нали точно тези приятелки се "тревожиха", че не са успели да се снимат танцувайки - танца  newsm78 хай... нещо си newsm78
Искам - да са се събрали - да уточняват - подготовка - някаква Embarassed Embarassed Нямаше грешка в преводите - ФЕ казала -  ще повторят....

РД на Елиф Наз е бил повода за среща. Много рожденици  Wink  Мами Heart Eyes Wink Дорук също с РД на 9-ти.

Нова снимка от сета...

Wink  Embarassed
Скрит текст:

И после - що - Гуглето превежда така... ooooh! Mr. Green
Цитат
Щастливият асоциацията с почетен Evcen Бурак Özçivit, с участието на старт драма "Черно Севда" до бледо взе Istinye Park. Alone сърфиране магазин без любимия си играчи, внимателно проучени продуктите сезон. Магазин изход Özçivit отразено в обектива, въпроси ове преминали. Не избяга очите на красив актьор беше депресиран.

И тук - "разтревожени". Ами - терсене си е - да го виждаме сам
Цитат
Бурак сам..

В туитър - също Wink Припомнят историята с ревнивия БУ и - отрязания - партньор

Групата на ФЕ  - отразиха с коментар - не пропуснаха Wink Winkай-яй...
Цитат
#magazin@evcenf_official
Наверное все помнят рекламу туши Эф. Так там был модель( которого мы так и не смогли увидеть), тот который столкуется с Эф и на ужине перед ней сидит. Так в начале оказывается планировали его показать. В ссылке обсуждают это: из-за ревности Бурака его голову убрали и решили не показать. У парня спросили, мол это правда, на что он ответил "Да"...
Ну и ну... Я это упустила) такие были новости?)
П.с: Сам снимается в хот сценах, а ей даже в рекламе нельзя.. Ай-яй-яй...
https://youtu.be/b7jaWQ4402I

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 20:52 от Ganaila

Общи условия

Активация на акаунт