След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57

• 87 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Враца
Момичета, здравейте  Hug Гани, благодаря за онези 10те  Blush На мен ви мяза същата да е прическата, просто не е минал сешоар през нея Wink                Аз да попитам нещо, така и до днес не ми стана ясно кой, не, по-точно какъв е този Дурук  newsm78 Някакъв помощник на Бу ли се явява?
Много добър приятел на Бурак - художник с много нестандатно виждане на нещата  ooooh!
Може, ако искаш да хвърлиш едно око на творчеството му  Wink Mr. Green
https://www.instagram.com/dorukpaksoy/?hl=tr

Участваше в последната серия на Чучулигата - масовка  Grinning

Гани, веднага ги заредиха един до друг  Mr. Green

# 481
Добро утро Hug Heart Eyes Мами Heart Eyes Петя Heart Eyes

Алекс Heart Eyes Не прочете ли вчера Wink Стига си работила Wink Малко - мързел - не е излишен Wink

Crossing Arms Не е честно  Crossing ArmsКолко много заглавия излязоха в турската преса около - "Плажната поза" и нищо за - домашната Crossing Arms

Добре е , че са братята сърби  Wink
Цитат
И какво направи той? Той просто се засмя. И това беше достатъчно....

Асма е много доволна...
Цитат
asmaa aldousari ♥ @asmaa_dos  16 чПреди 16 часа
@burakozcivit @EvcenF Evim evim güzel evim♥ Home sweet Home baby 😴
И другите - от нашата черга Wink също

Това не го разбирам newsm78 Какъв специален ден очаква Thinking То е ясно, че е хубаво, но по-конкретно ако можеше Sad
Цитат
asmaa aldousari ♥ @asmaa_dos  12 чПреди 12 часа
@burakozcivit @EvcenF inşallah o gun cok uzak değil ❤
Скрит текст:

ФЕ се е - разписала - с лайк. На нея разчитаме. Тя поне е конкретна. Тук - Порто...Там - Сан - Ман...Сега се чудим - на круиз ли са или - просто - на разходка - с лодка Wink

Heart Eyes Мами Heart EyesПетя Heart Eyes За Дорук да допълня Wink
Не само в Чучулигата - той и в КС - участва Wink Винаги - когато Нихан рисува - той е там Wink
Мама Джейхан го е поздравила лично за РД под снимката му.

Като нищо - ще ни нарисува и сватбените покани Wink Що пък не. Ако следите общата група - там постоянно показват - най-различни - нестандартни. А той - последно време нещо - експементира

Усмихнат ден Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 09:57 от Ganaila

# 482
  • Враца
Здравейте!!! Hug Hug Hug

На Алекс след този ремонт й е много домъчняло за работата и сега не вдига глава да ни "погледне"  Wink Laughing Hug

Скрит текст:
Добро утро Hug Heart Eyes Мами Heart Eyes Петя Heart Eyes

Алекс Heart Eyes Не прочете ли вчера Wink Стига си работила Wink Малко - мързел - не е излишен Wink

Crossing Arms Не е честно  Crossing ArmsКолко много заглавия излязоха в турската преса около - "Плажната поза" и нищо за - домашната Crossing Arms

Добре е , че са братята сърби  Wink
Цитат
И какво направи той? Той просто се засмя. И това беше достатъчно....

Асма е много доволна...
Цитат
asmaa aldousari ♥ @asmaa_dos  16 чПреди 16 часа
@burakozcivit @EvcenF Evim evim güzel evim♥ Home sweet Home baby 😴
И другите - от нашата черга Wink също

Това не го разбирам newsm78 Какъв специален ден очаква Thinking То е ясно, че е хубаво, но по-конкретно ако можеше Sad
Цитат
asmaa aldousari ♥ @asmaa_dos  12 чПреди 12 часа
@burakozcivit @EvcenF inşallah o gun cok uzak değil ❤
Скрит текст:

ФЕ се е - разписала - с лайк. На нея разчитаме. Тя поне е конкретна. Тук - Порто...Там - Сан - Ман...Сега се чудим - на круиз ли са или - просто - на разходка - с лодка Wink

Heart Eyes Мами Heart EyesПетя Heart Eyes За Дорук да допълня Wink
Не само в Чучулигата - той и в КС - участва Wink Винаги - когато Нихан рисува - той е там Wink
Мама Джейхан го е поздравила лично за РД под снимката му.

Като нищо - ще ни нарисува и сватбените покани Wink Що пък не. Ако следите общата група - там постоянно показват - най-различни - нестандартни. А той - последно време нещо - експементира

Усмихнат ден Hug Heart Eyes

doh doh doh
Как можах да забравя doh  Въртеше ми се в главата, че още някъде "участваше", ама като се не сещам, рекох да не експериментирам  Mr. Green

Ако Дорук рисува поканите за сватбата, се надявам да не изглеждат чаааак толкова нестандартно  Wink Wink Mr. Green Mr. Green - като нещата в инстаграма му  Mr. Green
Видяхме в КС, че може да рисува и стандартни неща и то красиво - портрета на Кемал беше разкошен  Heart Eyes Heart Eyes

# 483
Мами Heart Eyes И Бали Бея е негов Peace А на мен - шамандурите ми харесват Wink Момченцето - там е с едни - специални -  дълги мигли Wink
Балдудак Wink също разпознаваемо - съдейки по коментарите

Тук - същото - момче - в Домашен стил Wink
Цитат
asmaa aldousari ♥ @asmaa_dos  1 чПреди 1 час
@burakozcivit @EvcenF Home style 😻❤
#buraközçivit #fahriyeevcen #burakozcivit

Thinking Thinking Защо толкова упорито Бурак афишира, от самото начало,  че живее в дома на ФЕ Thinking Thinking  Трябва ли да се сещаме за Чучулигата - като обяснение на ситуацията Thinking
 Heart Eyes

# 484
  • Враца
Гани, сега като изреждаме "участията" на Дорук и неговите нестандартни рисунки и виждане, се сещам за една такава нестандартна и много различна идея за покани - поканите за "Любовта прилича на теб"  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Вече, като ли съм почти убедена, че идеята за тези покани-огледалца, е негова  Mr. Green

# 485
  • София
Здравейте, Момичета прекрасни!  newsm51

Никак не съм ви забравила, но наистина работата ми е много тези дни и само минавам да чета, обикновено вечер  ooooh!
Гани  Hug Мами  Hug Петя  Hug

След 2-3 години гадна суша в работата тази година нещата се пораздвижиха и тъй като сме камерен състав едвам насмогвам. Предполагам, че след средата на септември пак ще е затишие и ще мога да се включвам активно, не само със сутрешно кафе  Wink

А ето го и кафето  newsm47

Дорук винаги ми е харесвал - не само нестандартните му творения, а самият той като излъчване - едно такова спокойствие струи от него ...... сладурче е  newsm53 И добър приятел, предполагам  yes

Гани, нямам време да чета каква е тази изненада, за която споменаваш, но септември наближава и се надявам да ни донесе хубави новини  Grinning

Кога започват снимките на КС? Нямам нещо тръпка да изгледам последните серии от миналия сезон с бг превод  ooooh! Я Фе да почва нещо да снима, че да имам избор  smile3503
Вероятно ще позяпам и Чачко - той ми е мнооооооого отдавнашен любимец, но не изтърпях Серенайката и не можах да изгледам ПО. Новата му партньорка ми изглежда свежарка, та ще се пробвам пак  да го гледам Laughing

Хубав ден, момичета! И успешен, и усмихнат!

love001

# 486
Мами Heart Eyes Crossing Arms На ФЕ е идеята Crossing Arms Нали имаше интервю нейно - старо - за огледалцата newsm78 "Научно" се бяхме обосновали, че първо тя "развива" теорията и после в радио интервюто - остави Бурак.... ooooh! Къде да го търся сега newsm78 newsm78 Но ФЕ и тази пролет - каза нещо в този смисъл Thinking Въпреки недостатъците, които има - когато се погледне в огледалото вижда една щастлива жена.
 Wink Ако - допусна, че идеята е на Дорук - ще ми се развали магията около АСБ Embarassed Embarassed Embarassed

Алекс Heart Eyes Пишат на 25-ти Peace А ФЕ ще снима, но кога ще излезе на екран - не ми е много ясно newsm78 Тепърва ще дава положителен отговор newsm78 newsm78 Нали трябва време newsm78 каст-маст-подготовка-сработване-репетиции newsm78 newsm78 Или всичко вече е решено - просто не му е дошло времето да го съобщят newsm78

Мами Heart Eyes Heart Eyes Окрих го newsm78 Това трябва да е част от интервюто на ФЕ за България newsm78 ooooh! Аз само като цитат го пазя ooooh! но двете с теб Heart Eyes Heart Eyes сме "го нищили" в 46-та тема Wink Heart Eyes
Цитат
Е:Говорят влюбленная женщина самая красивая.Не знаю любите ли вы кого то сейчас, но выглядите красиво.
Ф:Красиво сказано ! Спасибо! Согласна с этим, что женщина выглядит красиво, когда влюблена, потому что это один из причин счастья.Но самое важное, чтобы женщина любила себя, тогда все вокруг будут ее любить.
 Отговор  Цитирай  Известия

И радио-интервюто
Цитат
На что же похожа любовь?

Бурак: "Ну не на автомобиль,и прочие технологии точно.На зеркало похоже,вот например у нас на гале-премьере в Стамбуле были зеркала с надписью "Любовь похожа на тебя",и вот когда ты видишь эту надпись и свое отражение в зеркале и понимаешь,на кого похожа любовь!В зеркале человек видит самого себя,поэтому с начала нужно полюбить себя,а потом посмотреть по сторонам и полюбить тех кто вокруг тебя".

Фахрийе: "Да,это точно.Бурак все правильно сказал,мне и добавить нечего."(смеется)

БУ на яхтата Wink слага точката на спора - за прическата Wink

newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 12:51 от Ganaila

# 487
  • Враца
Мами Heart Eyes Crossing Arms На ФЕ е идеята Crossing Arms Нали имаше интервю нейно - старо - за огледалцата newsm78 "Научно" се бяхме обосновали, че първо тя "развива" теорията и после в радио интервюто - остави Бурак.... ooooh! Къде да го търся сега newsm78 newsm78 Но ФЕ и тази пролет - каза нещо в този смисъл Thinking Въпреки недостатъците, които има - когато се погледне в огледалото вижда една щастлива жена.
 Wink Ако - допусна, че идеята е на Дорук - ще ми се развали магията около АСБ Embarassed Embarassed Embarassed

Мами Heart Eyes Heart Eyes Окрих го newsm78 Това трябва да е част от интервюто на ФЕ за България newsm78 ooooh! Аз само като цитат го пазя ooooh! но двете с теб Heart Eyes Heart Eyes сме "го нищили" в 46-та тема Wink Heart Eyes
Цитат
Е:Говорят влюбленная женщина самая красивая.Не знаю любите ли вы кого то сейчас, но выглядите красиво.
Ф:Красиво сказано ! Спасибо! Согласна с этим, что женщина выглядит красиво, когда влюблена, потому что это один из причин счастья.Но самое важное, чтобы женщина любила себя, тогда все вокруг будут ее любить.
 Отговор  Цитирай  Известия

И радио-интервюто
Цитат
На что же похожа любовь?

Бурак: "Ну не на автомобиль,и прочие технологии точно.На зеркало похоже,вот например у нас на гале-премьере в Стамбуле были зеркала с надписью "Любовь похожа на тебя",и вот когда ты видишь эту надпись и свое отражение в зеркале и понимаешь,на кого похожа любовь!В зеркале человек видит самого себя,поэтому с начала нужно полюбить себя,а потом посмотреть по сторонам и полюбить тех кто вокруг тебя".

Фахрийе: "Да,это точно.Бурак все правильно сказал,мне и добавить нечего."(смеется)

М-дааа, главите мислили по въпроса са повече от една - добър екип, добро приятелство и добро  вписване на Фахрие в това приятелство  Heart Eyes Heart Eyes

# 488
 Heart Eyes Heart Eyes Налегнаха ме едни спомени...

Цитат
БУРАК: "ФАХРИЕ - МОЯ САМАЯ БОЛЬШАЯ ПОДДЕРЖКА".

Бурак Озчивит недавно был гостем ведущей Ясемин Шефик на радиостанции "Best FM". Бурак рассказал о том, что история фильма "Любовь похожа на тебя" основана на чистой и невинной любви. Актёр дополнил, что в фильме не использовались современные технологии. Главной целью было показать жизнь, свободную и отдалённую от технологий, который отнимают так много времени и у современного человека. Также Бурак признался, что самой большой поддержкой в создании фильма выступила Фахрие Эвджен: "Фахрие - моя самая большая поддержка. Она даже согласилась спеть песню для фильма и записать со мной дует. Оказывается, это дело требует большого труда".

Информация и перевод: Инесса Маликова
Специально для: https://vk.com/ptichka_korolek
Някъде обясняваше - как защото историята била негова - двамата с ФЕ обсъждали, спорили .... и т.н.
Ето го. Забравих за различните модификации в преводите Mr. Green Разсеях се нещо Mr. Green
Цитат
Вы сняли АСБ в прекрасной атмосфере-в Мугле.Это как-то повлияло на ваши отношения?
Бурак: "Можем и так сказать, за этот период мы в основном провели времени вместе.Так как историю я написал , мы не смотрели друг на друга как на партнера или как на актера.Много обсуждали, спорили , делились мнениями...Если работали б чисто как партнеры или же актеры, не было б такого взаимного результата(отношения), я изначально верил в это..."
©Инстайл-Февраль2015

Може би - се поддавам на носталгията - заради подобни - протести
Цитат
Nursena @6dakika45saniye  19 hпреди 19 часа
Nursena ретуитна  ❣
Ya hadi anladım 2014'de "Aa Fahriye'nin mutfağı falan" diye seviniyoduk ama 2016 oldu be,şaka gibi🙄
Цитат
Хайде сигнално или 2014 "в кухнята или нещо почетен" Ние бяхме щастливи, но през 2016 г. той е бил включен, шега gibi🙄

И все пак - си мисля, че историята ни се развива - положително Thinking Embarassed

"Тъжен" бил погледът на БУ на вчерашната снимка - според н...те ooooh! За мен си е същият...

Асма продължава да натрупва - "домашни" снимки Peace Тази е надписала - в гугъл превод
Цитат
Розови бузи любов
Скрит текст:
Цитат
asmaa aldousari ♥ @asmaa_dos  6 чПреди 6 часа
@burakozcivit @EvcenF 😻 💘 الخدود الوردية عششق

Да се повозим и на ....

Статията...

Почти същото

Скрит текст:

Цитат
вот перевод из группы Фахрие. Уже и статья есть 😆👍
Знаменитая пара, после отдыха на яхте пересела на мотоцикл, чтобы насладиться Босфорским воздухом. Заметив журналистов в рядом движущейся машине, знаменитая пара поздаровалась с журналистами не проигнорировав их. Не ускользнуло из внимания то, что Бурак Озчивит свободно управляет мотоциклом, даже одной рукой, когда Эвджен двумя руками схватилась на него.
Он ехал соблюдая все правила движения и управлял транспортом, как профессиональный мотоциклист. Пара, которая была в первые замечена на мотоцикле, начала свой путь в Бебек и закончила в Еникой.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 17:08 от Ganaila

# 489
  • Враца
[/spoiler]Да се повозим и на ....

Скрит текст:
Статията...

Почти същото

Скрит текст:
Цитат
вот перевод из группы Фахрие. Уже и статья есть 😆👍
Знаменитая пара, после отдыха на яхте пересела на мотоцикл, чтобы насладиться Босфорским воздухом. Заметив журналистов в рядом движущейся машине, знаменитая пара поздаровалась с журналистами не проигнорировав их. Не ускользнуло из внимания то, что Бурак Озчивит свободно управляет мотоциклом, даже одной рукой, когда Эвджен двумя руками схватилась на него.
Он ехал соблюдая все правила движения и управлял транспортом, как профессиональный мотоциклист. Пара, которая была в первые замечена на мотоцикле, начала свой путь в Бебек и закончила в Еникой.

Ето ги и в движение  Grinning

# 490
Еееее, ама Фе къде ги държи тези ръце, да го беше обгърнала през кръста, да притисне гърди в широките му плещи, да подиша във врата му, опряла глава на рамото му Wink  Blush

# 491
Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Петя Heart Eyes Heart Eyes Joy Виж как е позиционирана newsm78 Самият - дизайн Wink Embarassed на возилото е с наклон newsm78 Нормално при това положение - притискането - да заприлича на - "душене"

По "интуиция" - не мога да го разбера Thinking
Цитат
Бурак Özçivit Фахрие Евджен гърлото и иглика
ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy
Цитат
Шок: Бурак Özçivit Фахрие Евджен гърлото и иглика
Шок: Бурак Özçivit и развойна дейност в последната минута оргия Фахрие Евджен гърлото.

Да не се приема на сериозно Peace Wink Embarassed Тези заглавия са единици Peace пропускам - болшинството написали - "най-известната двойка"  Wink

Това - брои ли се Wink Wink

Мами Heart Eyes Heart Eyes Невероятно, но до какви - умозаключения стигнаха едни дружки - от 12 секунди видео Wink

Усмихнат ден Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 09:08 от Ganaila

# 492
  • Враца
Скрит текст:
Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Петя Heart Eyes Heart Eyes Joy Виж как е позиционирана newsm78 Самият - дизайн Wink Embarassed на возилото е с наклон newsm78 Нормално при това положение - притискането - да заприлича на - "душене"

По "интуиция" - не мога да го разбера Thinking
Цитат
Бурак Özçivit Фахрие Евджен гърлото и иглика
ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy
Цитат
Шок: Бурак Özçivit Фахрие Евджен гърлото и иглика
Шок: Бурак Özçivit и развойна дейност в последната минута оргия Фахрие Евджен гърлото.

Да не се приема на сериозно Peace Wink Embarassed Тези заглавия са единици Peace пропускам - болшинството написали - "най-известната двойка"  Wink

Това - брои ли се Wink Wink 

Мами Heart Eyes Heart Eyes Невероятно, но до какви - умозаключения стигнаха едни дружки - от 12 секунди видео Wink
Усмихнат ден Heart Eyes Heart Eyes
Гани, връщам се много години назад и се сещам, че в началните класове ни караха да правим - Преразказ по картина  ooooh! ooooh! ooooh!  И се сещам за една конкретна картина - "Опълченците на Шипка" - за мен беше голяма мъка - да разкажеш какво виждаш, да обясниш емоциите на всеки, че да добавиш и нещо отгоре  ooooh! Mr. Green
"Завиждам" им на тези с бързите съчинения и умозаключения   Joy Joy

От цялата работа разбрахме какъво друго превозно средство имат сем. Озчивит и че Фахрие е "мъжко" момиче

# 493
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сравняват с...

Wink

Аз се забавлявам с тях Embarassed Embarassed Ако тръгна да обяснявам конкретно - ще настане "суматоха"
Но почти винаги - когато наберат по някоя тема - им поднасят изненади - от най-неочакваното място Wink И тогава почват - "не знам", "не следя" Wink или просто се правят на разсеяни. А за БУФ - преобръщат Нет-а за доказателства. Добре е, че бяха те - да отпадне съмнението - за тапицерията на диванчето на яхтата.
Пак - те Али от преди вече - 6 дни.

Wink Само в новата реклама с ФЕ да няма кадри с мотор, че тогава hahaha Ще излезе, че БУ сам гради имидж на - ревнивец Wink
 newsm78 Но пък - това си е къде - къде - по-добре от "ревнивата ФЕ" Wink

Wink "Поздравили медиите" - в пряк и преносен смисъл - абсолютно вярно Wink

На мен ми е интересно днес - след като ще излиза фрагман на КС - БУ как ще го отбележи в инста си и дали newsm78 Видях коментар под последната му снимка - "Аз харесвам Кемал Сойдере, но не харесвам теб" ooooh!

Поздрав от Кирил Wink

И съответните - благодарности Wink

Wink Embarassed Не само ние подчертаваме в червено  Wink
 Wink НТ-магазина акцентира върху наличието на каски и спазването на правилата за движение Wink  newsm78 Кого се мъчат да похвалят Thinking Wink "рецидивиста" БУ или - жената до него Wink повлияла му - правилно. Есин Овет този път защо мълчи Mr. Green

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 14:16 от Ganaila

# 494
Мили момичета,намерете време и се наслаждавайте,
лично аз стопирам на всяка картина.....
                  & … sp;    

Хрумна ми да се включа след обсъждането на Дорук....
Чета ви,обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт