Лятото дойде вече, а в мама расте ЯНУАРСКО човече!- Тема 3

• 40 053
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Добри са ми резултатите от изследванията за пърното тримесечие на бременността. Малко гъбички и нищожно количество стафилококи се откриха,но не се налага АБ, а вагинални засега глобули. Другата седмица съм на БХС в Майчин дом. Казаха ми, че се попълва декларация на място и нищо не се плаща. АГ твърди пък, че струва 30 лв. Моля някоя правила БХС да потвърди.

# 526
Да БХС в Майчин дом е безплатен, попълва се една декларация. Резултатите стават за 2-3 дни. Аз дадох кръв миналия петък и този вторник поличих резултата.

# 527
  • Стара Загора
Момичетааа да сте имали болки като "менструални" в корема и кръста. Вчера ме боля и но шпа не помагаше. Много се притесних. През ноща болката е отминала но беше доста гадно. Док е в отпуска ,но се чухме по телефона и ми каза,че е нормално. Та на вас случвало ли се е такива болки?

# 528
Момичетааа да сте имали болки като "менструални" в корема и кръста. Вчера ме боля и но шпа не помагаше. Много се притесних. През ноща болката е отминала но беше доста гадно. Док е в отпуска ,но се чухме по телефона и ми каза,че е нормално. Та на вас случвало ли се е такива болки?

Случва ми се и на мен понякога,особенно когато съм се преуморила. В рамките на нормалното е, не се тревожи щом доки ти го е казал.

# 529
Аз има такива болки почти всекидневно, понякога по силни, понякога по слаби още от самото начало  Peace

Пия най много до 3х2 но шпа и се оправям, но когато са леки даже и не пия  Peace

# 530
  • София
И аз имам подобни болки, основно вечер се появяват.При мен е от преумора, просто забравям, че съм бременна и правя излишни движения, не се пазя Simple Smile. Но шпа взимам, ако е много силна болката, ако е лека просто си лягам. Simple Smile

# 531
  • София
milevami, радвам се за добрите резултати. Само такива занапред!  newsm51 На моята микробиплогия също се изолира в малко количество кандида, но доки каза, че засега нищо няма да правим.

OrchideaBlue, аз имах такива в началото. След 12-та седмица от време на време само кръст се обажда. Взимай си нош-па да отпуска и така. Аз само 1 път съм взимала, просто през останалото време болката не е била толкова силна.  Peace

Аз напоследък имам някакво втвърдяване на коремчо, но ще питам Аг-то на следващия преглед. ooooh! На едно място четох, че е от разтягане на матката, а на друго че са контракции, ще видим.  Thinking

# 532
  • NE
Контракциите са стягане на целия корем като на топка. Може да не са болезнени. Дано не са контракции. За тях изписват магнезий.

# 533
  • София
Флауър, точно това ми се случи онази вечер. Целия корем като топка. Thinking Ще споделя на Аг-то, но  чак на -ти, надявам се, не е такъв проблем, а и се надявам да нямам повече.
Сама не искам да си изписвам магнезий. newsm78

# 534
а най-странното е, че аз никога в живота си досега не съм имала каквито и да е гъбички. странно как трета бременност /втора успешна/ предразполага към тях. повече се бях притеснила за кръвната картина, защото имам случай на висока кръвна захар, сега тя е 3.00 и хемоглобинът е чудесен. ще видим как е по-нататък. следя се при не "големите светила", а в поликлиниката до нас и за първи път съм при жена, но е мила и нищо не й убягва от поглед и от това, което изисква Здравната каса, както казва тя "иначе ще ме глобят, ако не пусна някое изследване".

момичета, направо се чудя как може да има такъв човек - доктор, който да не ламти за пари и да гледа всичко да ми е без пари. Хм?! досега май само при лисици и кожодери съм била. още не мога да прежаля, че за избор на екип в една вече компрометирана частна болница платих по ЗК 1400 лева за раждане, а избраният доктор даже не дойде, а само на финала се показа да ме хванат за чаршава от операционната маса на друго легло.

# 535
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета, аз бях на морето и преди няколко дена май получих контракция стегна ме целия корем за 3-4 мин едва  ходих болеше ,но ме отпусна все едно нищо не е било.

# 536
И аз имам често стягане на матката, а и болки в кръста, на тези в кръста не обръщам внимание, за другото пия но-шпа.
Милевами, супер е, че си попаднала на тази докторка! Моята също гледа всичко да ми е безплатно, изобщо в целия център така реагират. Ако нещо се суетят и им предложа да ми пуснат нещо по фонда, само ме стопират и намират начин да го пуснат по здравна каса.

# 537
  • NE
Щастливка Обади се на док. Магнезий май от 5 месец го изписваха, не помня. При мен преумората ми докарваше контракции, но но шпато също може да помогне. В 9 месец бях с жлъчни кризи и последвали контралции и 2 ношпа ме спасиха веднъж да не родя.

# 538
На някоя от вас видяли ли са пола ,когато сте правили ФМ + БХС в 12 седмица?  С първата бременност имах сериозни контракции от 4 месец. В началото бях на магнерот и към 7 месец на прахчета диаспорал. Тогава АГ ми каза,че с тях и да искам да родя нормално няма да стане.

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 08:10 от Aneliq Simeonova

# 539
  • NE
На мен вчера ми казаха пола в  12 г.с + 6 дни по ехограф. Доктора позна и първото ми дете в същата седмица. Този път потвърди и втори доктор, който беше там.

Общи условия

Активация на акаунт