Лятото дойде вече, а в мама расте ЯНУАРСКО човече!- Тема 3

• 39 960
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • NE
С предната бременност се изцерих с тези свещички Вомитусхил. Бяха ме спасили и при един летен вирус. Безвредни са и са напълно хомеопатични. Има и сироп, но не е подходящ при силно повръщане.

И аз съм труп, особено вечер и адски ми се спи, но уви няма как да си лежа с дивия бъдещ батко.

# 676
За стомаха като добавка аз пия Лактофлор. С бактериите от киселото мляко е - пишат го, че няма проблем за бременност, питах и доктора. По 1 с хранене. Не смея такива силни неща като Сена и Майчин лист. А и то е хубаво всеки да си познава стомаха и да знае кое влияе добре и кое не. Триците иначе са чудесен вариант. Плодове като круши, ябълки - сутрин с мляко за мен са направо задължителни.

Килограмите (писах във фб, ма да се повторя), са ми още -1 от стартовото тегло, но +3 от последните 2 месеца. В началото свалх много активно, после започнах да възстановявам тегло. Но и коремът ми е налял доста, та не се тревожа Simple Smile Иначе не съм качила никъде другаде. 17 седмица съм. Но и апетитът ми вече е ужасно голям.. Непрекъснато ми се яде...

За работата - аз съм си сам работодател. Та единствено уредих нещата с държавата от онзи ден - време е да спра поне осигуровките да плащам. Пък кога ще се пусна в почивка - зависи от това как се чувствам. Моето натоварване е почасово и мога да се съобразявам с усещанията ми, така че всичко е 6.  Mr. Green

# 677
Момичета.. имам нужда от съвет  Embarassed  Работата ми не се изразява с тежък физически труд,но пък за сметка на това психически много се натоварвам,та мисълта ми е за да пусна болничен необходимо ли е да известя работодателя за намерението си? Той знае положението ми,но не знам дали законово е необходимо да го предизвестя за намерението ми да пусна болничен до края на бременноста newsm78

# 678
  • NE
Носиш болничен. Не си длъжна да го предупреждаваш.

# 679
  • Стара Загора
Аз предупредих 1 седмица предварително. Поне да си търсят друг човек.А и щом си на постоянен договор нищо не могат да ти направят.

# 680
Моята колежка е в отпуск и няма кой да я замести ако сега изляза,но щом се върне ще се наложи да се махна... Днес от напрежение ми прокърви носа, а никога не ми се беше случвало... Мисля да не рискувам и да се правя на майка героиня... Някак си бебока ми е по-важен.. Благодаря за бързите отговори! Hug

# 681
  • Стара Загора
Естествено ,че е най-важен. А пък и за какво да работиш сега ти се е паднало. Отдай се на спокойствие. При моята работа хем психически хем и физически не ми се отразяваше добре за това рано излезнах в болничен.

# 682
Момичета,вие чуствате ли се отпаднали? Аз направо в някои дни съм като парцал,една отпаднала,никаква сила направо ужасно се чуствам...

# 683
Адичка точно така го усещам, като че сърцето ми работи по-бързо,но щом е нормално няма да се притеснявам, благодаря  bouquet
Магнетична д-р Сигридов ли те насочи за този специалист, бебето  ли ще гледат или теб, или и двамката?
А за кръвното искам да ви кажа, че и с ниско не е добре, особено ако е в комбинация с нисък хемоглобин става приказка.
Аз пък да се похваля като ме мери ЖК-то само 800гр съм качила, т.е.до 15с вече съм с 1'800кг което май си е супер  Crazy

# 684
Уф, аз съм точно като Орхидейка Sad Направооо толкова повръщане, при мен е вечер, през ден най-много.  Tired Лекарят предложи точно тези свещички Вомитусхил, но нещо не искам сега точно. Ако продължавам така след още 2-3 седмици, ще се прежаля. Може би заради повръщането, не знам, но съм -3 кг. от началното.

Молси, супер е даже! Дано продължаваш така

# 685
Според мен като е свещичка не вреди на бебчета, щом казват, че може не се мъчете, не мога да си представя да не ям и пия направо как издържате... newsm78
Аз кг съм си ги взела преди и сега наистина се радвам, че успявам да удържам...но и гаденето помага ще видим нататък Flutter

# 686
Магнетична д-р Сигридов ли те насочи за този специалист, бебето  ли ще гледат или теб, или и двамката?

Молси, ще ни гледа  и двамата, но по основно бебето. Иначе аз си бях наумила да я правя и Сигридов ми каза, че е по добре да направя и даже в един ден са ми двата прегледа на едно място  Peace

Shushity, едвам ще намеря сили да отида да напазарувам малко спешни неща, добре че не ми се налага да готвя  ooooh!  Определено жега и работа ми действат смазващо  Whistling

# 687
  • София
Привет на всички! wavey Как сте? Heart Eyes

vuteva, не си длъжна да предизвестяваш, но все пак е хубаво да предупредиш устно, за да си знаят. Hug

Аз тези дни съм доста по-добре вече. Онзи ден пак усетих пукането на мехурчета в коремчето.  Two Hearts
На 26-ти съм на лекар и вече нямам търпение, надявам се да ми каже и пола #Silly stork-boy stork-girl

Дами, някоя ако иска да направи новата тема да каже. Laughing Ако няма желаещи ще я подготвя аз. Flutter

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 18:15 от Щaстливка

# 688
За стомаха като добавка аз пия Лактофлор. С бактериите от киселото мляко е - пишат го, че няма проблем за бременност, питах и доктора. По 1 с хранене. Не смея такива силни неща като Сена и Майчин лист. А и то е хубаво всеки да си познава стомаха и да знае кое влияе добре и кое не. Триците иначе са чудесен вариант. Плодове като круши, ябълки - сутрин с мляко за мен са направо задължителни.

Килограмите (писах във фб, ма да се повторя), са ми още -1 от стартовото тегло, но +3 от последните 2 месеца. В началото свалх много активно, после започнах да възстановявам тегло. Но и коремът ми е налял доста, та не се тревожа Simple Smile Иначе не съм качила никъде другаде. 17 седмица съм. Но и апетитът ми вече е ужасно голям.. Непрекъснато ми се яде...

За работата - аз съм си сам работодател. Та единствено уредих нещата с държавата от онзи ден - време е да спра поне осигуровките да плащам. Пък кога ще се пусна в почивка - зависи от това как се чувствам. Моето натоварване е почасово и мога да се съобразявам с усещанията ми, така че всичко е 6.  Mr. Green
Кака Сврака,как така да спреш да плащаш осигуровките? Аз също съм си сама работодател...,и ми беше чудно дали ще продължавам да плащам всеки месец по 150 лева осигуровки?

# 689
Някоя от вас боядислава ли се е? Аз си взех без амонячна боя,но пак малко се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт