"Не можеш да знаеш дали ще устоиш на изкушението..."

• 32 850
  • 527
  •   1
Отговори
# 465
Като ви чета, за тоя гнусен милионер, ми изникват разни въпроси. Защо трябва да правите секс с него, дори веднъж. Не може ли само сватба, сключване на брак, а след това да му сготвите гъби. Ако не ще да яде гъби, има и други начини. Хохохо.

# 466
  • София
те са параноици.

# 467
Сандо, дай съвет как да заведем милионер до олтара без да сме правили секс с него. Всъщност, дай ни съвет как да заведем мъж до олтара без да сме правили секс с него. И не ми казвай да му сготвя мусака, щото и тя втръсва в един момент.

# 468
  • София
Не разбирам защо все около милиона за секс се въртят нещата, ама няма да настоявам за повече въображение по отношение на изкушенията, явно това е единственото  Grinning Laughing

Сандо, дай съвет как да заведем милионер до олтара без да сме правили секс с него. Всъщност, дай ни съвет как да заведем мъж до олтара без да сме правили секс с него. И не ми казвай да му сготвя мусака, щото и тя втръсва в един момент.
Влез в някоя секта Simple Smile

# 469
Как ще ми помогне тая секта?

# 470
  • София
Как ще ми помогне тая секта?
Еми в някои секти твърдо се придържат към секс чак след брака. Остава да намериш такава, в която има милионер, например, основателя и да стане работата Simple Smile

# 471
Е, придържат се, но са девствени. Аз не лъжа, а и не обичам.

# 472
  • София
А, не са, не винаги, ако се покръстиш късно няма да те върнат, това е бизнес все пак  Mr. Green

# 473
А, не са, не винаги, ако се покръстиш късно няма да те върнат, това е бизнес все пак  Mr. Green

Не ме устройват такива шменти-капели.  Whistling

# 474
А това защо?
Какво очаквате да се случи след брака? Ако не си допаднете  newsm78

# 475
А това защо?
Какво очаквате да се случи след брака? Ако не си допаднете  newsm78

Защото те мъжете си счупват краката да бягат към олтара без да са имали никакви сексуални отношения с жената до себе си.
Нищо не очаквам да се случи след брака, очаквам някой да даде практически пример как можеш да съхраниш няколко месечна ( в най-най-добрия случай) връзка без сексуална интимност и да я докараш до брак. Това с уточнението, че мъжът не е девствен и не е на 20-22. 

# 476
  • София

Нищо не очаквам да се случи след брака, очаквам някой да даде практически пример как можеш да съхраниш няколко месечна ( в най-най-добрия случай) връзка без сексуална интимност и да я докараш до брак. Това с уточнението, че мъжът не е девствен и не е на 20-22. 
Вече ти казах варианта – ако религията го изисква и двамата сте вярващи. Практикува се реално това от мнозина, мързи ме да изброявам, но ги има представени и у нас. Peace

# 477
Имам предвид ако мъжът не е девствен. По принцип, на една връзка й трябва време за да узрее за другата фаза - брак. В най-добрия случай да са няколко месеца. Смяташ ли, че сексуално активен мъж ще чака някоя да му пусне чак след сватбата? Дори и утолявайки нуждите с други, междувременно.

# 478
  • София
Имам предвид ако мъжът не е девствен. По принцип, на една връзка й трябва време за да узрее за другата фаза - брак. В най-добрия случай да са няколко месеца. Смяташ ли, че сексуално активен мъж ще чака някоя да му пусне чак след сватбата? Дори и утолявайки нуждите с други, междувременно.
Ако е религиозен и бракът ще бъде такъв – да. Никой не е казал, че и мъжът трябва да е девствен, това няма и как да се провери, изисквания има към жената само. Но както ти казах, като новопокръстена няма да те върнат повечето и да не си Grinning Wink Sunglasses За друг начин не се сещам освен, ако не е гей или импотентен, но тогава и след сватбата ще е същото. Нали говореше за брак по сметка, в такъв случай не би трябвало и да е проблем. Само трябва да измислим защо ще му е да се жени.

# 479
Антигона, моят мъж ми предложи да се омъжа за него след 57 дни познанство, на 57 г и разведен. И не бяхме правили секс до тогава, само се целувахме ..)))

Общи условия

Активация на акаунт