Целулит - 8 тема

• 137 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
http://-spam129-Podmladete-kojata-si-i-promenete-tyaloto-si-s-vk … bvane-TSelules-MD!-o544.html
Ето го моя масажор .
Явно в мен е проблема ,че искам по бърз резултат и за туй си докарах синини .

# 166
http://www.jorjeia.com/category/226/seria-misia.html
Тези ли са продуктите, които ползвате?

# 167
# 168
Понеже ми изтриха темата (явно поради реклама или не знам какво) сега няма да съм толкова подробна и смятам да се пробвам в тази.
Приятелка ми препоръча масажист от който е много доволна. Записах си час при него с още една приятелка и го посетихме. Определено беше уникално и усетих огромно освобождаване на тялото и премахване на дискомфорта поне за ден два.  Бременна съм в 28-ма г.с., масажиста ми каза, че не е хубаво да се прави повече от една процедура на седмица за цялото тяло.  Най-много при толкова голямо желание може един път седмично цялостен масаж и един път само антицелулитен и лицев.
Може ли някакво мнение за това? Бих искала да си правя 2-3 процедури на седмица за цялото тяло. Мислите ли, че това е проблем за мен и за бебка.

Благодаря Ви предварително

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 11:09 от Nikoletka-betka

# 169
  • в 1001-та нощ
Какъв антицелулитен масаж в 28 г.с.  Shocked Shocked Shocked Слушай човекът какво ти препоръчва и е хубаво, че не иска просто да ти вземе парите, а го е грижа и за теб и детето. Никакъв антицелулитен или друг силов масаж в това състояние. Евентуално само лек релакс масаж  Peace

# 170
Ок за силови масажи ми отказа тотално, антицелулитния ми каза че е ок, но ще е ограничено като натиск и т.н. и определено няма да има ефекта който по принцип трябва да се постига, това е ясно.
Това което най вече искам е масажа на цяло тяло,  просто отпускане на тялото и премахване на стреса.
Но пича ми каза че и за него не е ок да се прилага няколко пъти в седмицата. Това ми е интересно защо, след като аз се чувствам след това супер. Каза че не е добре за плода, по време на самия масаж се повишавали някакви си там неща в организма, дори ми направи някакъв въпросник който все едно бях на преглед при наблюдаващата ми докторка  Laughing Laughing Laughing

# 171
  • на Мелмак
Попаднала си на свестен масажист.

# 172
  • в 1001-та нощ
Ок за силови масажи ми отказа тотално, антицелулитния ми каза че е ок, но ще е ограничено като натиск и т.н. и определено няма да има ефекта който по принцип трябва да се постига, това е ясно.
Това което най вече искам е масажа на цяло тяло,  просто отпускане на тялото и премахване на стреса.
Но пича ми каза че и за него не е ок да се прилага няколко пъти в седмицата. Това ми е интересно защо, след като аз се чувствам след това супер. Каза че не е добре за плода, по време на самия масаж се повишавали някакви си там неща в организма, дори ми направи някакъв въпросник който все едно бях на преглед при наблюдаващата ми докторка  Laughing Laughing Laughing

Защото може да провокират контракции, а от контракциите шийката се изглажда и може да има преждевременно раждане. Може и спонтанно да тръгне раждане. Изобщо рискът е неоправдан.

Обсъди го с гинеколога си  :Peace

# 173
Говорих и с гинеколога си преди малко.
a.l.e.n.a права си, докторката каза "масажите са много хубаво нещо, но не трябва да се злоупотребява с тях. Предимно една процедура на седмица е отлично, може и две но при втората да се избягва зоната на гърдите, корема и кръста. Стимулирането на тези зони в повече предизвикват контракции. За това и при рискова бременност от преждевременно раждане е забранено майката дори да си гали корема. Ако се прави втора процедура в седмицата да е ориентирана към крайниците, рамене и глава."
Е значи масажистчето се оказа право и коректно, а не ми го е казал просто защото няма много свободни часове.  newsm68

# 174
  • в 1001-та нощ
Радвам се, че си се вслушала и успешен финал с бебо  Peace

# 175
А аз пък много се дразня на две 'дупчици' на лявата бузка на дупето.  Blush На дясната нямам такова нещо, но на другата се вижда.... целулит ли е, какво е, не знам, но много ме дразни.  ooooh!
Като стегна дупето, съвсем ясно се виждат, в отпуснато състояние също, но не толкова отчетливо...
При вас как е? Като стегнете дупето имате ли неравности?

# 176
  • на острова на мечтите
http://-spam129-Podmladete-kojata-si-i-promenete-tyaloto-si-s-vk … bvane-TSelules-MD!-o544.html
Ето го моя масажор .
не мога да го отворя сайта Crossing Arms С вендуза ли е масажорът  ти Thinking

# 177
  • Пловдив
Ето го моя масажор .
не мога да го отворя сайта Crossing Arms С вендуза ли е масажорът  ти Thinking

Ей сега ще сложа друг
http://tediata.blogspot.bg/2013/03/celluless-md_25.html?m=1
Ето го моя  Simple Smile

# 178
  • на острова на мечтите
С вендузите е много лесно да си направиш синини.😄

# 179
  • Пловдив
С вендузите е много лесно да си направиш синини.😄
Ами уж с този уред се постигат по бързи резултати . Embarassed
Сега обмислям да ключа и фитнес ,че дано се получат нещата .
Не забелязвам някаква разлика от както почнах да ползвам уреда .
Мислих за морето ,че нещата ще станат по добри ,но уви ...нищо .
Е продължавам да се боря де ,аз преди и на танци ходех та се чувствах много във форма .
Сега ще видим аз много бързо искам да станат нещата  с магическа пръчка  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт