Целулит - 8 тема

• 137 590
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
А аз пък много се дразня на две 'дупчици' на лявата бузка на дупето.  Blush На дясната нямам такова нещо, но на другата се вижда.... целулит ли е, какво е, не знам, но много ме дразни.  ooooh!
Като стегна дупето, съвсем ясно се виждат, в отпуснато състояние също, но не толкова отчетливо...
При вас как е? Като стегнете дупето имате ли неравности?

Като го стегна няма - специално проверих Simple Smile А имам 2 симетрични "трпчинки", които са от захващането на мускулите. Ще ти ги покажа довечера  Peace

# 181
С вендузите е много лесно да си направиш синини.😄

Забелязахте ли спортистите на олимпиадата, Майкъл Фелпс и доста други имат едни големи, лилави, кръгли петна по гърбовете? Било от някаква китайска терапия с вендузи, дето сега била на мода там.

# 182
  • на острова на мечтите

Забелязахте ли спортистите на олимпиадата, Майкъл Фелпс и доста други имат едни големи, лилави, кръгли петна по гърбовете? Било от някаква китайска терапия с вендузи, дето сега била на мода там.
newsm78 #Crazy Ще гледам по-внимателно следващата емисия на олимпиадата .
Ами уж с този уред се постигат по бързи резултати . Embarassed
Сега обмислям да ключа и фитнес ,че дано се получат нещата .
Не забелязвам някаква разлика от както почнах да ползвам уреда .
Мислих за морето ,че нещата ще станат по добри ,но уви ...нищо .
Е продължавам да се боря де ,аз преди и на танци ходех та се чувствах много във форма .
Сега ще видим аз много бързо искам да станат нещата  с магическа пръчка  Embarassed
newsm10 smile3501само така. Целулитът сме си го докарали за доста време,поне моят е така, сега не мога да искам да се изпари за два месеца.  Не че няма да ми хареса де  Laughing

# 183
  • в 1001-та нощ
Аз вчера бях на акустични вълни за първи път - за разбиване на фиброзни участъци - твърдия целулит.

# 184
Цопвам и аз!  Hug
Тоя целулит ме умори вече!!! Нямам излишни килограми, стегната съм, през целия си съзнателен живот спортувам, но като бях в пубертета получих целулит заради тесни дънки. Оттогава е страшна борба.  ooooh! Не е много, дори май само аз си знам, че го имам, но искам да го махна. Не съм ходила на каквито и да е масажи, ползвам вендузи повече от месец. Бях редовна около две седмици, правих по 50мин. масаж  Laughing. Ефект като че ли...имаше. Последните седмици може би само два пъти правих масаж и сега съм в изходна позиция. Въпросът ми е..да се мъча ли още с вендузите и този път по-сериозно, или да купувам масажорът на Алена? По кой от двата метода ще постигна по-бързи резултати?  newsm78
Забравих да добавя, че пия зелен чай и вода в големи количества от години и спортувам всеки ден.

# 185
  • варна
Спрях масажите за десетина дни и съм в изходно положение и аз Sad Извод-не бива да се спират.

# 186
Аз ако си наложа ще бъда редовна. Но дали има смисъл? Целулитът го усещам много дълбок, като стисна кожата дори не се забелязва. Само при силното засмукване на вендузите и отзад леко под дупето при определена светлина. Вероятно някоя процедура в салон няма да е излишна, но ежедневието ми е разграфено до минута, нямам физическата възможност да отделя време за това.  Sad

# 187
Здрасти!
Целулит имам от пубертета, много не съм му обръщала внимание, но сега реших да пробвам да го намаля и купих онзи най-бюджетен масажор Relax and tone. Всяка вечер след йогата /която, като изключим колелото, е единственият ми спорт/, масажирам с приставката с топчетата , като преди това съм намазала краката с малко количество антицелулитен гел на Кройтерхоф. За около две седмици мога да кажа, че резултат има! Чудесно качество на кожата, по-гладка повърхност и намаление на обиколките на бедрата с около 2 см. Предполагам, че това се дължи и на хранителния режим, но е много приятно след масаж да усещаш как краката "горят" някак в дълбочина. Няма проблем, според мен, този масаж да влезе в списъка за ежедневна грижа, наред със спортните занимания.
Спортистите в къщи също много го одобриха и го ползват всяка вечер след тренировка. Сега само се страхувам кога ще му изгори моторчето, хаха

# 188
  • в 1001-та нощ
Аз ако си наложа ще бъда редовна. Но дали има смисъл? Целулитът го усещам много дълбок, като стисна кожата дори не се забелязва. Само при силното засмукване на вендузите и отзад леко под дупето при определена светлина. Вероятно някоя процедура в салон няма да е излишна, но ежедневието ми е разграфено до минута, нямам физическата възможност да отделя време за това.  Sad

Направи курс с акустични вълни  Peace

# 189
Благодаря ти за съвета, Алена!  Hug
Ще пробвам, като се поосвободя. Дотогава ще търкам с вендузите и ще се надявам на резултати.  Peace

# 190
  • София
Давам отчет след 10 направени процедури LPG - намалих обиколката на бедрата, но целулитът не е мръднал 😞 Явно не са това "моите" процедури. От ръчните масажи имах значително по-добър резултат.

# 191
Давам отчет след 10 направени процедури LPG - намалих обиколката на бедрата, но целулитът не е мръднал 😞 Явно не са това "моите" процедури. От ръчните масажи имах значително по-добър резултат.

Зина, колко см намали и имаш ли излишни кг или само целулит?

# 192
Момичета, аз съм се отчаяла с този целулит...
Толкова е зле положението, че онзи ден като пробвах спортни клинове даже през тях си личаха неравностите - и отпред, и отзад  Cry Cry Cry

Освен това имам голямо мастно натрупване точно отпред над колената и там е яко на бабунки  Sad

Моля ви дайде съвети какво да правя, изчетох темата дотук и гледам че повечето се борите с лек, невидим целулит, докато при мен е силно изразен.

С нормално тегло съм, да кажем че мога да сваля още 4-5кг, но дори и така минавам за нормална към слаба. Спортувам редовно поне 3-4 пъти в седмицата - тичам, тежести и разни аеробики като зумба, босу. С яденето съм горе-долу, а може би оттам трябва да започна: месо не обичам и ям рядко, но пък иначе плодове, зеленчуци, доста сладко - предимно на него налитам, много млечни. Пия много вода и кафета, поне 4-5 на ден.
Преди 2г се бях амбицирала и изкарах пълен курс мезотерапия, а след това и Ексилис - резултат нямаше никакъв.
И двете процедури бяха доста болезнени, особено мезотерапията беше малък ад, но поне да имаше някакъв ефект.

Та стресирах се аз от гледката в спортния магазин и съм решена отново да започна борбата, ама откъде...
Вариант остава, ако нищо не проработи да отида на липосукция, но е твърде инванзивна процедура и не ми се иска да стигам до там, не малко народ умря точно от усложнения след липосукция.

Днес започнах домашни масажи с вендузи, ще следя дали ще има някаква разлика след 2-3 седмици.
Какво друго да започна да правя, трябва ли да намаля кафето, млечните продукти...?

# 193
  • в 1001-та нощ
Ето - например  Peace

# 194
Алена,кафето какво влияние оказва върху целулита?Аз спрях да пия кафе ,заместих го с зелен чай.Мисля ,че някъде ИЗ темите беше коментирано кой чай подпомага борбата с целулита,но Нямам спомен.Ако някой знае ,моля пак да пише.
Аз съм два месеца в отпуска и тренирам по 5-6 пъти в седмицата,храня се доста здравословно и съм намалила сладкото до минимум.Масажи не правя сега,освен сухо четкане и масажи със скраб по време на душ.Първоначално целулита ми много се изрази и стана видим(предполагам от удърните тренировки),но сега малко се е заличил.Планувам да си взема и някой от масажорите ,които бяха коментирани по назад в темата.Борбата продължава.

Общи условия

Активация на акаунт