Целулит - 8 тема

• 137 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
   Аз лично само със стриктна диета и интензивен спорт съм постигала невероятни резултати – изчистване на целулита на 100%, а като цяло съм предразположена към образуването му. Това го споменавам само като вметка към настоящата дискусия. Simple Smile

# 211
И аз съм предразположена и правя същото..ама ето!  Grinning Явно имаш неувредена съединителна тъкан.  Peace Всички течности над нея могат да се разкарат със спорт и диета, ама когато тя е увредена...Като се замисля при мен може и да е от прекалено тесните дънки, а не толкова от вредни вещества в храната. Защото след този ми пуберски период, започнах да го забелязвам, не се е увеличил, но не е и намалял. Може да се е увредила тъканта в дълбочина оттогава.. Спомням си майка ми колко ми пилеше тогава на главата, че ще получа целулит от това пристягане  ooooh!, а аз й се смеех и си мислех, че след като спортувам няма да се случи.  #Cussing out

# 212
  • FRANCE
А може ли да споделиш с какъв спорт? Миналата година правих lpg не мръдна и със сантиметър а похарчих маса пари. Сега реших да пробвам по сериозно със спорт и домашни масажи (вендузи масажор). С нормални килограми съм но имам ужасни бричове а и по бедрата. От кръста нагоре съм направо слаба😕

# 213
  • в 1001-та нощ
thumberlinna  Hug радвам се, че здравословно всичко е наред при теб Simple Smile за процедурите - може да не са акустични вълни Simple Smile Поинтересувай се на място - ще ти предложат  Peace

За тесните дънки - мисля, че е точно така  Peace

# 214
Madame, лека атлетика 14 години, а от 3 фитнес по 1ч. на ден, като не наблягам на силовите тренировки.  Peace
Алена, ще поразпитам и ще се зачета в предишни теми, където си давала по-подробна информация. Ще те питам само ако имам конкретен въпрос относно някоя процедура, защото аз съм абсолютно неинформирана.  Mr. Green Пролетта ще предприема действия като се поосвободя, дотогава ще съм горда носителка на целулит..майната му! Няма да позволя да ми разваля настроението!  Crazy

# 215
  • в 1001-та нощ
Аз сега на олимпиадата се загледах, че има лекоатлетки с бричове, та - направо зяпнах ... Laughing

До пролетта със сигурност ще си му повлияла значително  Blush Другото, което аз ползвам за разграждането на фиброзната тъкан е протеолитични ензими. Но и тук се иска постоянство, ефектът не е изведнъж след 2 дни и няма гаранция за ефект Simple Smile

Сигурна съм, че ще се похвалиш с успешно ликвидиране Simple Smile

# 216
Аз сега на олимпиадата се загледах, че има лекоатлетки с бричове, та - направо зяпнах ... Laughing

До пролетта със сигурност ще си му повлияла значително  Blush Другото, което аз ползвам за разграждането на фиброзната тъкан е протеолитични ензими. Но и тук се иска постоянство, ефектът не е изведнъж след 2 дни и няма гаранция за ефект Simple Smile

Сигурна съм, че ще се похвалиш с успешно ликвидиране Simple Smile

Alena, би ли дала малко повече инфо за тези ензими и линк моля?

# 217
Темата за протеолитични ензими:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731673;topicrefid=20

# 218
  • в 1001-та нощ
Става въпрос за протеолитичните ензими, приети с храна участват в усвояването на белтъците. Когато се приемат на гладно - разграждат фиброзна тъкан. Стигат до нея по кръвен път и е успешно за добре кръвоснабдени места. Ето ги:

1. Serrapeptase
2. Nattokinase
3. Bromelain

Този пакет стига за един месец, приемат се по 1 капсула от трите, три пъти на ден - на гладно и след това пак не се приема храна - поне час-два. Счита се, че е хубаво да се приемат поне 3 месеца.

# 219
Здравейте,
включвам се и във вашата групичка. Пия много вода, от два месеца ходя около 2 до 3 пъти в седмица на тренировки, от днес и съм на диетен режим. Казаха ми за антицелулитен крем на BIOTHERM cellulite eraser. Имате ли някакви наблюдения?

# 220
Алена,от тези протеолитичните ензими има ли ги и трите ,които си дала да са комбинирани в един т.е. да не се взимат 3 хапчета ,а едно.Извинявай за тъпия въпрос,но не съм запозната изобщо.

# 221
  • в 1001-та нощ
Трябва да се вземат тези, заради потенцията  Peace А и не съм срещала тези комбинирани. Продават се разни с храносмилателна цел - не само протеолитични, но не са толкова силни  Peace

# 222
Целулит от тесни дънки ли? Колко точно тесни? От тези точно по крака ли?

# 223
Алена, на 100 места срещам различни дозировки на ензимите. Някъде бях видяла, че Бромелин се взима 3*2 капсули. Признавам, че ще ги пия основно заради гръбначни проблеми, но се чудя каква да ми е дозировката. Ти имаше ли доскомфорт при приема?

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 14:59 от Анонимен

# 224
Да, обаче имах едни "любими", които бяха по-тесни от обикновено. Аз и сега нося, но те стоят естествено по крака, докато онези ме пристягаха. Дано да си добила представа.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт