Целулит - 8 тема

• 137 529
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
Пиша за нея в последните си мнения на последните страници, но разбира се - не пречи да обобщя Simple Smile

За процедура и за по-добра проводимост е хубаво клиентът да не е дехидратиран, ще Ви предложат вода и не отказвайте, хубаво е да се пие вода редовно, поне преди процедурата. Посрещат ме усмихнати, е чакам, часовете се спазват. Лягам на кушетката, някъде по тялото се поставя се фолио с електрод за по-добра проводимост, зоната, която ще се обработва се покрива с универсално олио и като първи етап се цели всички места в зоната да се загреят до 40 градуса. Ако човек е добре хидратиран става бързо и за минутки, приятно е.

След като се постигне желаното темпериране - следва етап 2 - топене на мазнини, редуват се затопляне и охлаждане - приятно е. Охлаждането не е вледеняващо. При тази фаза се достига до по-голяма дълбочина.  Продължава минути. При третата фаза се работи за стягане - по-повърхностно и няма охлаждане. Следва почистване, сваляне нa електрода и готово. Simple Smile

Аз, както се вижда от снимките, които пусках - нямам кой знае колко голям проблем и по тази причина не очаквах някакъв очеизваждащ ефект веднага. Обаче около седмица след първата процедура усещам стягане и го виждам. Зоната е по-стегната, като след спорт, месото не се тресе и кожата е по-прибрана. Имам един участък, който е между дупето и бедрата, но в по-вътрешната част, остава в периферията на процедурата - там е най-малко повлияно. Вижда се колко е по-повдигнато от към брича. И днес, като ходя - ще помоля да се работи и там.

Днес ми е трета процедура на дупе и брич и втора на корем и ще имам по още една след 20 август - тъй като аз ще почивам, те ще почиват и става пауза.

Доволна съм и надмина очакванията ми Simple Smile

# 136
  • София
a.l.e.n.a, извинявам се, явно съм пропуснала  Blush Много благодаря за споделеното мнение и подробното описание, беше ми изключително полезно.  bouquet Имам отпусната кожа на колената и се чудех как да я стегна, че със спорт и кремчета не ми се получава. Явно и Exilis ще се прави  Laughing
Благодаря още веднъж!

# 137
  • в 1001-та нощ
О, аз мислех, че пиша в другата тема  Crazy  Да - тук не съм разказвала, поднасям извинения  newsm51

Точно за колене я дават много удачна  Peace

# 138
  • Пловдив
Малееее,туй е страхотно !
Но,всеки не може да си го позволи  Sad

# 139
  • на острова на мечтите
CryУви, права си!
 Аз продължавам по старата схема спорт,диета, масажи.  Напоследък открих един невероятен зелен чай и ми се струва,че повлиява и той много сериозно на топенето и изчистването на целулита Peace

# 140
  • в 1001-та нощ
Вчера говорихме с кинезитерапевта да пробвам и акустичните вълни - имам едни уплътнения - не като бучки, като възглавнички, поясчета. Според нея е хубаво да се пробва дали ще се разбият Simple Smile Тази е процедурата , сега е 60 лв, та да видим. Правят се по две в седмица. След морето ще направя една процедура в понеделник и после в четвъртък комбинация от тях и Exilis и после още няколко от вълните Simple Smile

# 141
  • Пловдив
Много е хубаво .
Благородно ви завиждам ,а и ако сте и млада ...без думи !

# 142
  • София
CryУви, права си!
 Аз продължавам по старата схема спорт,диета, масажи.  Напоследък открих един невероятен зелен чай и ми се струва,че повлиява и той много сериозно на топенето и изчистването на целулита Peace
danilu, би ли споделила кой е зеления чай 🍵😊

# 143
  • на острова на мечтите
CryУви, права си!
danilu, би ли споделила кой е зеления чай 🍵😊
Ами то се оказа,че имало десетки видове зелен чай  newsm78 Ще питам изрично от кой вид е. Иначе е ароматизиран с разни билки. Пакетът е у дома,но в понеделник ще споделя  Peace
Алена, newsm10

# 144
  • на острова на мечтите
 Сега погледнах в нета,ако не помня зле е Sensha с листа от роза и портокал,но ще проверя етикета.

# 145
  • София
Благодаря 😊
Има много видове да, аз обичам и си взимам комбинациите с жасмин.

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 02:20 от zina_

# 146
  • на острова на мечтите
Хе Хе, точно съм запомнил а за чая.Днес погледнах етикета. Има и разни други добавки,но според мен зеленият чай е съставката, която подпомага метаболизма  Peace

# 147
Избери това,което ти допада bouquetАз пробвам и после,ако не действа сменям Simple Smile
Е, да, така е - всички минаваме през принципа проба-грешка:) . Лошото е, че някои неща, дори и да не са толкова скъпи, като събера сумите за уредчета и мазила, дето не ми действат, ме хваща яд. А и трупането на "домашно оборудване" дето да не служи, че е личното време вложено в изпълнение... Специално за целулита съм по-склонна да събирам парите и после да направя някоя терапия. Струва ми се по-сигурно за резултат.

# 148
Момичета, някой ползвал ли е това чудо?

https://www.amazon.co.uk/SPA-BODY-SHAPER-Cellulite-Treatment/dp/ … ef=cm_wl_huc_item

# 149
  • на острова на мечтите
Избери това,което ти допада bouquetАз пробвам и после,ако не действа сменям Simple Smile
Е, да, така е - всички минаваме през принципа проба-грешка:) . Лошото е, че някои неща, дори и да не са толкова скъпи, като събера сумите за уредчета и мазила, дето не ми действат, ме хваща яд. А и трупането на "домашно оборудване" дето да не служи, че е личното време вложено в изпълнение... Специално за целулита съм по-склонна да събирам парите и после да направя някоя терапия. Струва ми се по-сигурно за резултат.
Аз после подарявам  Simple Smile
Не , но ми прилича на тези ръчни масажатори дето ги продават амбулатните търговци (поне тук е така, в което няма нищо лошо,разбира се. Мисля че са индиански,или китайски ).

Общи условия

Активация на акаунт