Целулит - 8 тема

• 137 579
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
И да Ви кажа - с тази промяна се свиква. Аз отдавна не консумирам нищо пържено и дори да видя някъде - примерно на обяд - някой да си е взел пържени тиквички или картофи - нищо не ми трепва. Наскоро мъжът ми беше правил запечени тиквички на фурна. Адски се изненадах колко е вкусно - печени без нищо, сладки са Simple Smile
Тези промени, ако сте упорити стават трайни навици Simple Smile

+1!
Трайните навици са всичко! И са важни както за храненето, така и за тренировките, и за домашните козметични процедури.
По повод на тиквичките искам да спомена, че у нас ги правим на грил тиган и изчезват мигновено Simple Smile

# 151
  • в 1001-та нощ

Според мен никаква работа не вършат този тип джаджи  Peace

# 152
  • на острова на мечтите
Вече си направих първите снимки по бански. Flutter Не са все още за публикуване,ама краката ми (бедрата имам предвид),в сравнение с миналата година,  изглеждат доста добре. Според мен заслугата е на масажора. И на велоергометъра newsm78 Май Thinking Защото аз велото си го ползвах и миналата година, а масажора от около месец. Резултатите се виждат сега,та си мисля,че той ще да е причината. Или поне в комбинация с другите активности -диета,фитнес-резултатът  е осезаем! Другите какво ще кажат за уреда? Или само аз съм доволна?

# 153
  • в 1001-та нощ
Браво  Peace

# 154
  • варна
Искам да благодаря на момичето,което сподели за канеленото масло.На шега си направих домашно такова,защото не ми понесоха едни био таблетки канела за пиене.  Аз по бедрата почти нямам тръпчинки,но от 2 години релефа на кожата по бицепса и трицепса стана вълнообразен...а и на стомаха също.След седмица-две масаж с масажор и канелено масло картинката е друга.Не мога  да повярвам ,но ефекта е видим!Постоянно си дърпам ръкава ,за да гледам ръцете на различна светлина,под различна ъгъл.На стомаха ефекта е по слаб, но го има.Не вярвам да е от едни таблетки за ,,отводняване,,които отскоро взимам.Мисля,че е от упорития масаж с канеленото масло.

# 155
  • Пловдив
Браво на теб ! newsm10
Сподели какъв масажор използваш и  по колко минути на ден ?
Това канелино масло от къде се купува ?

# 156
  • варна
За масажора от тази тема взех линка от предните страници.Някой се похвали,че го открил на добра цена.По 10 мин.на зона отделям.

# 157
Аз също съм доволна от масажора.От всичките процедури(ръчен масаж,радиочестотен лифтинг,лимфодремаж и пресотерапия,вендузи и уред) смятам че пресотерапията и уреда помогнаха много.

# 158
  • Пловдив
Аз не мога да се похваля от уреда ,освен че си направих синини  Embarassed
Не ,че се отказвам ,но ме е страх да го ползвам само дето толкова му се радвах  Confused

# 159
здравейте,
записвам се да ви следя, след раждането целулита е ужасен и навсякъде по бедрата.
сега съм на ограничаване от някой храни, спорт в момента не мога да практикувам,
есента ще започна. Чудя се кой от двата уреда да взема.
Relax Spin ton ги намирам в ибей, но идват от Китай. Май ще взема този, който предлага Алена.

# 160
Здравейте и от мен Peace
След като зимата качих 4 кг. се появи досадния целулит , като най-вече е по задната част на краката около дупето . Четох за домашен масаж , който се прави с ръка свита в юмрук , като главно се използват кокълчетата . Използвам крема на Кройтерхоф от 10 дни , но още няма голяма разлика . А от масажа се сдобих с много синини . Другата седмица тръгвам на море и много се надявам да изчезнат  Embarassed Чета добри отзиви за крема на Джорджея , някой от тук има ли наблюдение ?

# 161
  • София
Аз си поръчах Жоржея срещу целулит, обаче ми бяха объркали доставката и чак като го отворих видях, че са ми пратили другия им продукт, който е за стрии. Понеже имам и стрии, които са още лилави и могат да се повлияят, го оставих без да го връщам. Определено не са ми изчезнали стриите, но са няколко тона по-светли вече и не се забелязват вече така. Продължавам с мазането, има ефект. Серумът е охлаждащ, така че поне е приятно и прави кожата по-мека. Сподели, ако си купиш този за целулита.

# 162
  • на острова на мечтите
Браво на теб ! newsm10
Сподели какъв масажор използваш и  по колко минути на ден ?
Това канелино масло от къде се купува ?
предполагам,че zvezdelina6407 си е направила маслото от канела , използвайки био канелените  таблетки за пиене, които не са й понесли  newsm78Но и на мен ще ми е интересно да сподели как точно го е направила  Praynig
Аз не мога да се похваля от уреда ,освен че си направих синини  Embarassed
Не ,че се отказвам ,но ме е страх да го ползвам само дето толкова му се радвах  Confused
ти кой уред имаш? Моят ми направи малки синини,но когато реших да го ползвам сутрин и вечер и то всеки ден  EmbarassedСега го ползвам през ден и е о. к. Масажора ми е Касада Тапимед 2. Правя около половин час.

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 12:25 от danilu

# 163
  • в 1001-та нощ
Момичета, като коментирате масажор - посочвайте кой е  Peace

# 164
Аз си поръчах Жоржея срещу целулит, обаче ми бяха объркали доставката и чак като го отворих видях, че са ми пратили другия им продукт, който е за стрии. Понеже имам и стрии, които са още лилави и могат да се повлияят, го оставих без да го връщам. Определено не са ми изчезнали стриите, но са няколко тона по-светли вече и не се забелязват вече така. Продължавам с мазането, има ефект. Серумът е охлаждащ, така че поне е приятно и прави кожата по-мека. Сподели, ако си купиш този за целулита.
И аз използвам този за стриите , много съм доволна , станаха много бледи и почти не се виждат , хем моите са стари на 10 години . Днес поръчах и антицелулитния , предполагам , че утре ще дойде . Ще пиша другата седмица да видим за няколко дни как ще е /че нали техните продукти уж действат много бързо /  Peace

Общи условия

Активация на акаунт