Целулит - 8 тема

• 137 658
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
AnSvet, много се радвам за добрия резултат и благодаря, че сподели  Hug При мен също имаше моментален ефект, какъвто не е имало никога, с никоя процедура, а не е като не съм пробвала какво ли не ... Обичайно с другите процедури ефектът идваше извенъж, голям, след петата процедура. А с Легаси беше веднага - видимо прибиране. Още повече, че аз нямам много за обработване и в тези случаи е трудно да се види бомбастичен ефект ...

Mikkey, ще се радвам да споделяш  Hug

# 616
 Аз след първата процедура Венус Легаси не забелязах ефект и даже се оплаках тук в темата. Днес ми беше четвъртата процедура и вече виждам ефект! Ура! Остават ми още три и се надявам на още по-добри резултати!

# 617
  • в 1001-та нощ
 Hug  Много се радвам Simple Smile Коя зона правиш?

Моя приятелка прави корем - и при нея не беше веднага, но след пълния пакет - резултатът е wow  Blush

# 618
  • Sofia
   Момичета, знам, че темата е за друго, но ако се приложи Venus Legacy върху зоната на лицето, има ли добър ефект? Цялостно освежаване и стягане на контура? Simple Smile

# 619
  • в 1001-та нощ
Има да  Peace Само, че на лицето се прави без вакуум, а в зоната около очите само с пулсиращите магнитни полета. Вакуумът се пуска за двойна брадичка и при големи бузки.

# 620
  • Sofia
   Мерси, Аленка! bouquet Може да го пробвам по-натам този прословут уред. Blush

# 621
С Липолазер процедурите запознат ли е някой? Дали ще има ефект?

# 622
Hug  Много се радвам Simple Smile Коя зона правиш?

Задна част на бедра и седалище правя.

# 623
И аз да споделя как се развиват нещата: втората ми процедура (от 3) мина преди седмица... още нищо Sad Но може да се появи по-натам.. да видим  Peace

# 624
Може ли венус легаси да се съчетае с масажи, които да се правят между процедурите?

# 625
  • в 1001-та нощ
Може.

# 626
a.l.e.n.a , благодаря ти!
Като цена са сходни процедурите. Днес поразпитах по-обстойно и за детайлите между двете и заложих на BodyFX. До месец ще дам отзиви като направя 4 процедури поне.
Моя целулит е воден, задържам вода основно в областа на дупето и малко по краката и коленете Sad. Трябва ми много движение, ходене, вода и правилно хранене и ще стане работата надявам се Simple Smile Процедурите са важни за да забързат и подпомогнат процеса според мен.

Мики, при мен проблема е същия, задържам вода. Кога ще ги почваш процедурите, ако може да разкажеш дали е болезнено. Simple Smile

# 627
Здравейте, момичета, следя темата, боря се с целулита от години, след две раждания борбата е  все по-трудна. При мен масажите, съчетани с режим дават доста добри резултати, а сега и спортувам усилено. Масажистката, при която ходих има бебче и не работи към момента и си търся добра масажистка, която да ми е близо до работа, ако може да ми препоръчате такава в района на Центъра, НДК, Руски паметник, Зона б5, много ще съм благодарна Simple Smile LPG процедурите при мен не дадоха добър резултат,  в сравнение с масажите.

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 12:24 от avi1

# 628
  • In transit
a.l.e.n.a , благодаря ти!
Като цена са сходни процедурите. Днес поразпитах по-обстойно и за детайлите между двете и заложих на BodyFX. До месец ще дам отзиви като направя 4 процедури поне.
Моя целулит е воден, задържам вода основно в областа на дупето и малко по краката и коленете Sad. Трябва ми много движение, ходене, вода и правилно хранене и ще стане работата надявам се Simple Smile Процедурите са важни за да забързат и подпомогнат процеса според мен.

Мики, при мен проблема е същия, задържам вода. Кога ще ги почваш процедурите, ако може да разкажеш дали е болезнено. Simple Smile
Почнах ги процедурите, даже две вече направих с BodyFX на бричове и задно бедро и една Venus Legacy на корем. Отделно ми правят и дрениращ масаж, пия по около 4 литра вода на ден и гледам да ходя пеша поне няколко километра.
Не са болезнени процедурите, никак даже, по скоро доста загряващи. Аз имам дебела кожа, висок праг на търпимост и това позволява да ме нагреят до максималната температура. Самата процедура представява леко засмукване на определен малък участък от кожата, след което в рамките на 3секунди се загравя този участък, пуска за секунда ток (т.е тази така наречена електропореза) и се преминава към следващия. Така всеки участък се обработва многократно докато се достигне максималната температура на загряване, но не по-малко от 43С. Цялата зона се обработва 40 минути. Като цяло се усеща приятно затопляне, все едно си седнал върху електрическа одеало. Като негативен ефект отчитам само леките травми по кожата особено след първата процедура, кожата седи все едно някой те е бил с нещо, но за няколко дни изчезнаха. Болка няма, просто ефектът е върху кожата. След втората вече нямах следи.
Реших да направя и няколко процедури с Venus Legacy за да сравня действието и ефекта на двата уреда. Коремчето ми не е голямо, но имам малко сланинки и целулит, хубавото е, че нямам паласки  Grinning и мазнините са ми само в долната част на корема. Уточнявам защото ми обясниха, че тези в горната част на корема се махали много трудно. Тук ме намазала с един контактен гел и уредът е с масажиращи главички. Като усещане беше по гъделичкащо и леко, на мен ми пусна най-силната засмукваща степен и ефектът беше почти идентичен като усещане с боди-то. Разликата е, че тук се работи върху цялата зона а не на части, иначе и моментът със загряването е същия както при другия.
Това, което ми обясни рехаблитатора е, че венас-а достигал до 3см в дълбочина, докато боди-то до 6см и крайния резултат е по-траен защото се получавало пукане на мастната клетка. Ще видим накрая  Grinning

За момента имам резултат от -1см в обиколката на крака, леко прибиране на брича и 1.5кг надолу най-вероятно вода, защото не съм променила храненето си, освен дето съм увеличила водата и ходенето по малка нужда.  Mr. Green Доволна съм, усещам се по-лека някак, ще видим до края как ще е. Ще споделя пак.

# 629
Здравейте, дами. прочетох темата и намерих много отговори на въпросите които ме вълнуват, както и алтернативи на метода , който аз съм си избрала . Понеже моя първи избор е HYPOXI , и не намерих много коментари, бих искала да попитам някой ползвал ли е тези процедури и най -ве4е ефикасни ли са за целулит и сваляне на обиколки . Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт