Американски колеж - седма тема

• 108 887
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Хич не е лежерен тиймбилдинга, доста е изморително, няма и 2 минути почивка между часовете.

# 196
Знаете ли на какъв принцип са разделени по класове 8-класниците?

# 197

по степен на владеене на езика Peace
8.1 ; 8.2 - най-ниско
8.7;8.8 - почти перфектно

идеята е на знаещите да не им е скучно през годината..разбира се изучават книги
а на незнаещите да са на едно ниво горе долу ..за да не се чувстват комплексирани

# 198

по степен на владеене на езика Peace
8.1 ; 8.2 - най-ниско
8.7;8.8 - почти перфектно

а на незнаещите да са на едно ниво горе долу ..за да не се чувстват комплексирани

Това сигурно ли е? защото детето каза че не са им казали нищо подобно, и тя се чудеше къде е сред другите като ниво Simple Smile ако е така, е сред перфектните Simple Smile

# 199

Причините са разнородни. АК опита през последните год различни варианти на разпределение на учениците в 8кл. Явно пак са се върнали на вариант по ниво на владеене на езика. До мин год беше на случаен принцип. А може и нещо ново пак да са измислили по въпроса с разпределението

На 8.1; 8.2 МакКлинтън и Маринова ли водят?

На междинните класове обикновено е мис Иванова. майчета, не се притеснявайте, че е доста строга. Децата ви после цял живот ще я помнят с добро и ще я уважават! Всеки 12-токласник говори за нея с респект и благодарност. Оценките от 8клас не влизат никъде, но знанията им ще останат без избледняване.

# 200
  • София
Не са разпределени тази година според ниво на владеене на английски. Според моят син са на случаен принцип, защото в класа им имало и деца с перфектен английски, и такива, които не го знаят добре. На 8.1 и 8.2 по английски са Лоръл Змолек-Смит (мис Зи) и мисля Маринова, но не съм сигурна. Пак ще го питам довечера.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 23:21 от dechy

# 201
  • София
Моят младеж (8/7) разказа, че новозеландецът им ги е накарал да оценят по 10-степенна скала до каква степен разбират какво той им говори и сподели, че е имало едно дете, което си  е дало оценка 4. Моят разбира всичко(10), засега Simple Smile; аз си правя извода, че групирането не е било по предварителни знания по английски. Отделно, моя съученичка от гимназията, която преподава в АК, каза, че от 2 години насам няма подобно разпределение, заради оплаквания от дискриминация.

# 202
Аз също останах с впечатление, че в групата на моето дете има такова, на което му е майчин и дете, което до сега не е учило английски език.

# 203
Вижте дали учебниците са еднакви на различните групи и ще разберем как, дали ...
За мен учебнилът на 8.7 е доста трудничък и не би могло по него да учи дете, което не е на високо ниво. На него пише В2. На вашиъе какво пише за нивото?

# 204
  • София
Вижте дали учебниците са еднакви на различните групи и ще разберем как, дали ...
За мен учебнилът на 8.7 е доста трудничък и не би могло по него да учи дете, което не е на високо ниво. На него пише В2. На вашиъе какво пише за нивото?
Embarassed Embarassed Embarassed Gotcha! Дори не съм му погледнала учебниците...Ще докладвам довечера.

# 205
Embarassed Embarassed Embarassed Gotcha! Дори не съм му погледнала учебниците...Ще докладвам довечера.

8.8. - също В2. Дь пише някой от 8.1. и 8.2. Simple Smile

# 206
  • София
8.2. също са по учебник за ниво В2.
Синът ми има съученици от предишното училище в почти всички от останалите класове, но не и в неговия. Бившите му съученици са горе-долу на неговото ниво по английски, но са в различни класове. Така че не са разпределени по ниво на езика.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 16:51 от dechy

# 207
  • София
С молба за информация как и от къде бихме могли да закупим или получим снимки от професионалния фотограф от откриването на учебната година?

Обикновено качват снимките от първия учебен ден, а и не само от него на страницата на колежа - "Фото и видеогалерия". Принципно не е проблем да позвъните в колежа и да получите отговор Simple Smile
Успешна учебна година на всички Simple Smile

P.S. Малко късно се включвам в темата... ttania1, поздравления за спечелването на стипендията  bouquet

# 208
А 8.1 са по А1 учебник или поне така казва щерката, научила от нейната приятелка в 8.1. Явно няма да разгадаем системата Simple Smile. Нямало деца с ниско ниво според дъщеря ми, но ако до 7 кл. детето е изучавало немски например (както е синът ми), не би могло да е на нивото на училите английски. Не знам. Няма значение чак толкова. Децата са щастливи, добри, умни ... Това е важното.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 17:51 от kassii

# 209
И 8.1 са с учебници за B2!

Общи условия

Активация на акаунт