Американски колеж - седма тема

• 108 854
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Успех! Дано го приемат!

# 511
  • София
ох, мое опсихарено особено-последните-дни височество почти ревна, като ви прочетох постовете. Благодаря ви много за пожеланията и окуражителните думи!  bouquet Безценни са за мен тези дни, докато се самоизяждам дали не се навивам прекалено, да спихна малко еуфорията и т.н. И като прочета, както добре ги е описал StefanB, нещата, както и аз ги мисля, но доста по-добре формулирани, и поотдъхвам, че не съм изкукала съвсем  Mr. Green

Аз пожелавам все хубавини да си споделяме.

# 512
Миленита и от мен  пожелание  за  успешно  представяне  на  интервюто  Hug
Дано скоро се включите с добри новини

# 513
  • България
Milenita, успех на интервюто!
Аз също съм от хората, които оценяват колежа от позицията на времето.

# 514
  • софия
Milenita, стискам палци! Щом ги е впечатлил за да го поканят на интервю, значи има защо! Само това дори ми се струва достатъчно за да се гордеете!  Успех ви пожелавам от сърце!

# 515
Milenita, и аз се присъединявам към пожеланията за успешно представяне на интервюто! Стискам палци, той да успее да представи най-доброто от себе си, то да бъде оценено от интервюиращите и да бъде приет в желания университет!

Поздравления и за позитивния пост. Признавам си, че ми беше особено приятно да го прочета, тъй като, като майка на ученик от колежа, често съм се питала - "заслужава" ли си голямото натоварване и ще бъде ли то "възнаградено" по някакъв начин по-късно...

# 516
  • София
Да не ви стряскам много, обаче дъщеря ми преди време я бяха поканили на интервю за МВА в London Buiness School и "изгоря" на въпроса:"Как си се представяте след 5 години?". Как ли си се представя след 5 години 24 годишна жена с постоянна връзка от 5 години...В момента са точно 5 години след интервюто, бебе още няма, брак също, но си живее с все същото момче. Та мисълта ми беше, подгответе се за въпроси под кръста. В АК при съветниците вероятно  има трейнинги как да се процидира при такива лични въпроси.

# 517
  • софия
Имаме ли някаква ориентировъчна представа за броят на кандидатсващите тази година?! Някой записал се в последните дни?
 Ние се регистрирахме в сряда и според мен докато си тръгнем броят стигна 350...

# 518
Обичайно след приключване на регистрацията, на страницата на колежа се публикува съобщение относно общия брой на кандидатстващи и разпределението им - момичета/момчета.

# 519
Имаме ли някаква ориентировъчна представа за броят на кандидатсващите тази година?! Някой записал се в последните дни?
 Ние се регистрирахме в сряда и според мен докато си тръгнем броят стигна 350...

В края на деня / сряда/ кандидатите са били около 390.

# 520
Преди 2 години, когато кандидатстваше дъщеря ми, бяха 460. Гледах числеността на кандидатите в близките години - винаги е над 400.

# 521
  • софия
 Ако знаем обикновенно каква е активноста в последните дни на запосване бихме могли да стигнем "предполагаема" бройка.
 Миналите по този път от предни години нямат ли наблюдения?
 ( все си мисля, че тази година ще е по-голям наплива)

# 522
  • София
Регистрацията би трябвало да е приключила, освен ако не обявят допълнителни дати.

# 523
  • София
Регистрацията би трябвало да е приключила, освен ако не обявят допълнителни дати.

Вече обявиха: 2.03.2017 http://www.acs.bg/NewsDetails.aspx?cat_id=2&news_id=793

# 524
Тази година имат много хубава и активна рекламна кампания по повод записването. Може да привлекат и повече деца.
Поне на мен ми се струва така. Не ми е правило впечатление до сега да са се рекламирали толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт